Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -Ilonka61-

-Ilonka61- Perspektivní autor

Ahojky, koupila jsem 6 TS a mám z nich toto:
    1) oranžové včely - na jejich získání je potřeba buď 4x křečková včela a nebo v obchodě za 260fl (ušetřené jak SK tak i floreny)
    2) holoubci 2x - ještě jsem je neměla
    3) kočky (mám nyní 3x)
    4) krtky (mám nyní 5x)
    5) růžové ryby

Takže já si opravdu nestěžuji, a že nemám kohouty? Tak budou příště, no...určitě mi nikam neutečou;).

2. babicka38

babicka38 Mistr fóra

ahoj kohouti ulítli neznámo kam za to oranžových koní hafo kdyby někdo po nich toužil jsou k dispozici zdravím

3. DrTrim

DrTrim Zelenáč fóra

Ja mam kohútika :) lísku holúbka :) oranž. prasco :D oranzový zajac a to najlepšie liahen vajecc JUHUUUUU :D ale nie u mňa spokojnosť na môj level :D

4. Rendaakuba

Rendaakuba Rádoby autor

získala jsem čápa, a červené ryby, jinak spoustu oranžových chlívků - takže když se to převede, koupila jsem 10 stájí, a přitom oranž. chlívek stojí 260 florenů - rybí a včelí, takže za mě spokojenost a vyplatilo se mi to, to nepočítám ty červené rybičky - jsem spokojená:D

5. mmagda7070

mmagda7070 Pisálek fóra

Som spokojna mam ješka:) červenu stajnu pre pštrosy,:) červenu stajnu ovčiu :)

6. jajamak

jajamak Pisálek fóra

Podivuhodný výběh „svítání“

6x koupeno a výsledek :-o)

Pštrosí výběh oranžový 1x
    Vraní úkryt 2x
    Krůtník oranžový 1x
    Kravín oranžový 1x
    Prasečí chlívek červený 1x

Po přečtení fóra jsem koupila ještě 1x a světe div se mám :-O) Kozí chlívek oranžový 1x

Přeji všem hooodně úspěchů :inlove:

-monca910- tohle ocenil(a).
  7. castanea21

castanea21 Pisálek fóra

Tak já koupila 4 a první byl bobr, pak kohout, žabka a poslední myška. Spokojenost, ale kohouta živit - asi brzo půjde do polívky ;)

8. Baroland

Baroland Ikona fóra

Chtěl jsem vyzkoušet jestli novinka má i nějaké +.
    Koupil jsem 4ks. Okamžitě bych je odtajnil za 3Fl., už po cca půl hoďce to chtělo 2Fl,to trvalo až do zůstatku 3hod. pak naskočil 1 Fl. V praxi to znamená,že jestli Svítání zůstane,bude nás Stáj stát za stejný čas (5hod.) 16 Fl. --Zřejmě RT počítá s tím,že šetřit 1 Fl kvůli 3 hod. nebudeme.
    Mimochodem - oranž. prase,šperky,lišky a myš mě fakt potěšili. -.-

Laca-25 a -monca910- tohle ocenili.
  9. *Kolčava*

*Kolčava* Pisálek fóra

Koupila jsem čtyři a získala kočky, vraní úkryt, holuby a oranžové koně, teda žádná sláva.

10. ezzra

ezzra Hrabě fóra

a mna najviac potesilo s 15ks ,,nebezbecneho svitani,,..7x skrecek....tak mi uz svitlo uplne

vsetkym co sa zadarilo, co si priali gratulka a kto este dufa,,ze vyskoci vsetko co si praju..drzim palecky:inlove:

a nezufam nemam ani zabky,jezky,kohuty....a mam skreckov na rozdavanie...fajn nedelu

burds tohle ocenil(a).
  11. -JankaCa-

-JankaCa- Pisálek fóra

Ahojte, ja som si kúpila síce len jeden tajomný chlievik, ale očakávania som mala veľké, keďže nemám asi 6 alebo 7 posledných zvierat.. ale hold vraní úkryt a ešte dokonca úplne obyčajný. Ani len žltý. Sklamanie :(

12. pusinka2011

pusinka2011 Rádoby autor

Tak to je ještě horší než jsem si myslela. V tom případě změna spočívá jenom v prodloužení o tři hodiny - kvůli stimulaci zájmu o urychlovač. Ale radši už mlčím, nebo na mne za trest z exluzivního podivuhodného výběhu vybafne výrobna vajec))))

-monca910- tohle ocenil(a).
  13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Koupil jsem ještě 8 stájí potřebuji ježky a kohouty ostatní vše mám;)

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  14. -monca910-

-monca910- Pisálek fóra

myslím jsi si odpověděl sám.... :)

15. ilairi

ilairi Pisálek fóra

i já jsem si nakoupila tak 10 stájí a spokojenost-.-vypadli mi tři žáby,nějaké oranžové stáje,no co třeba budou na výměnu.
    ikdyž kohoutek nebyl ,tak snad se mi příště zadaří.

16. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, tak jsem neodolala a sklidila jsem následující:
    růžový kůň, červená ryba, mýval, orel, krtek, žába, čáp, holub a liška - kohout žádný, jsou vsazeny ještě 3, tak ráno uvidím. Blahopřeji všem, kdo kohouta ulovili, pěknou hru. Jára268:music:8)

17. valenta4

valenta4 Pisálek fóra

Ahoj,tak mám žábu a kohouta. Hodně štestí všem.

18. puclitko

puclitko Zelenáč fóra

Prosím poraďte mi, když si koupím tajemnou stáj teď a konec je za 5 hodin a skončí, než stáje odtajním, tak mám šanci na speciální chlév??

19. DominikBorec

DominikBorec Pilný autor

Ahoj puclitko,

jakmile máš stáj koupenou, tak už je jedno, kdy ji dáš na plochu a sklidíš.

Přeji hezkou hru

20. brnensky-zahradnik

brnensky-zahradnik Aktivní autor

tak další 2 chlívy odtajněny-
    oranžový kachník a kočky
    no myslím, že to stačí a už štěstí nebudu pokoušet, nebo na mě ještě vyběhnou apači xD

Laca-25 tohle ocenil(a).