Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Mikeš

Mikeš Titán fóra

S jistotou mohu tvrdit, že bobr mi zůstal věrný a drží se mě nafurt.
    Po zlatých opět na mně vyskočil a to oranžový. Z druhé TS oranžový chameleon.
    Ani na pekáč se to nedá hodit. Skončil jsem a zas bude pauza.
    :D

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak nevim, jestli můžu žábu a želvu počítat za ptáky, ale vodní jsou :D Abych se přiblížila ještě více k ptactvu, dali mi navíc žluté quáno xDo_O:eek:

3. spuntka

spuntka Magnát fóra

Žlutou kozí mlíkárnu jsem opravdu moc chtěla :cry::(

4. Skodule

Skodule Rádoby autor

20xTS a z toho co stojí za řeč je 1x oranžová bobří stáj, 1x oranžové husy, 2x pásovec, 2x labutí jezero.
    Prostě ledňáčka mít nebudu :cry:

5. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Takže u mě 2x chameleon(červený a oranžový)a další pásovec,dál už nekupuji,zase někdy příště:sleepy:

6. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak z mých dvou zakoupených TS jsou 1x oranžový husí rybníček - když jsem ho odtajnila, říkala jsem si "ha, to je skoro labuť, ten druhý, to bude ona". Ale chyba lávky, ten druhý je čáp :p. To se to štěstí nějak cestou mezi husou a labutí zatoulalo ;)
    Tak třeba někdy příště.

7. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

no oranz osly jsem taky moc chtela :eek: no jeste ma 7 chlivku tak za hodku uvidim.

8. nepleska

nepleska Aktivní autor

tak z posledných 6 mám :
    1x ježka
    1x korytnačku
    1xoranžové bobriky
    1x červená králikáreň
    1x oranžová kozia mliekareň
    1x rybáriky.

Asi už končím, možno kúpim ešte jeden ak zajtra stihnem..

9. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Oranžové výběhy z TS to je teda terno - tak možná pro 10 level. Z 30 TS jsem jich měla asi 12. Taky 1x oranžovou výrobnu mléka- no neber to když máš 3 stromy, které neberou krávy, krmivo a místo na ploše. -.-

10. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak z dalsich 2 pokusu kohouti a oranzovy bobri
    zakoupeny dalsi 2 staje
    zatim aspon nic, co se da koupit za krejcary
    ale chybi mi pasovec, lednacek a samo novinka, potesila by i druha zelvicka

Janina0971, evainfo a kometak96 tohle ocenili.
  11. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Tentokrát jsem se nějak nedostala k nákupu psc, takže posledních 60 florenů jsem proměnila na pouhé 4 chlívky. Žádné překvapení se nekonalo - čáp, ježek a 2 oranžové chlívky. Měla jsem raděj koupit pomocníky...

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári.Ja som nekúpil teraz ani jednu tajnú.Po indiánoch,oranžových a žltých stajniach a výrobniach netúžim.Odkedy mi pri novinke kiwákoch dali 6 stajní žiab tak to som si povedal dosť.A odvtedy čo boli novinky mám skoro všetky okrem rybárika a verím že po čase ho získam.Tak nemienim tajné kupovať a potom ich hádzať do lišty ktorá nemá dnaxDxD.

13. kocúrMuro

kocúrMuro Perspektivní autor

ja sa chcem spýtať náhodou tajná stajňa na bahamu by sa niekde nenašla?:music::music::p

14. polacka

polacka Baron fóra

Koupila jsem čtyři kousky. Po odtajnění dvakrát labuť a jsem spokojená.

15. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

polacka to se nedivím, že jsi spokojená. Myslím, že je nás tu více, co by uvítali z poloviny stájí novinku ;) Vždy kupuji minimálně 5 ks a myslím, že novinka mi během roku padla 2x (samo po jednom kousku a to kivi a želvička).

Janina0971, evainfo a burds tohle ocenili.
  16. Danisska

Danisska Zelenáč fóra

Taky se pochlubím ... 2holoubci,2habitat a dvě labutě. Velká spokojenost.

17. huska13

huska13 Pisálek fóra

no ja som kúpila len jednu a tam pásavec

18. milteska

milteska Mistr fóra

tak já jsem pořídila dvě a mám 2 zelený labutě,zakleté v žáby kuňkalky:p

19. verca.bebe

verca.bebe Pisálek fóra

no já jsem spokojená, koupila jsem jich deset a jelikož jsem par let nehrala tak jsem zadne nove vyběhy neměla. takže 2x čáp, 2x pásovec, 1x žába, 1x oranžový krůtník, 1x oranžový kozí chvívek, 1x žlutá lanýžová farma, 1x oranžová výrobna vajec a jeden ptakopysk :) jen chvíli nováčci drželi dietu, jelikož jsem neměla vyrobeno krmení ;)

20. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Koupila jsem jednu,mám exkluzivní oranž barvírnu:(.