Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

kaolín11 očekávat můžeš....já taky očekávala labuť, ale kluci a holky z RT asi propadli z přírodopisu, dvakrát se mi vyklubala oranžová kačena xD, zítra jim dám ještě jednu šanci, snad se to naučej rozlišovat xD

EDIT: proti kačenám nemám vůbec nic, ovšem raději je vidím na pekáči s knedlíkem a zelím, ten chlívek mě zas tak nebere:p

Naposledy upraveno: 20/11/15
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Leďnáček také potěší!:eek: A vůbec , co máš proti kačenám!xD

3. máťochov

máťochov Stará škola

Tak jsem odtajnil své 3 kousky ( kohout, holub a labuť ). Pokud se nemýlím, je to poprvé co jsem dostal novinku. Je ale fakt, že stájí kupuji vždy max do 10 kousků. Jdu zjistit co ta potvůrka papá;).

4. magnum1977

magnum1977 Pisálek fóra

tak 4 staje odtajnene a vysel vlk jezek zaba a pasovec lednacek ani labut nebude.vsem preji hodne stesti

5. Foxík25

Foxík25 Aktivní autor

Tak já to jdu taky zkusit. Říká se,čím horší sedlák,tím větší brambory. :)

Tak jsem asi dobrý sedlák. Mám pátého ježka :) Děkuji

Naposledy upraveno: 21/11/15
  6. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Tak jsem se ukecala a koupila poprvé balíček jistoty. Jedna labuť navíc, 1x kivi, růžový pštros, červené včely, 2x vlčí doupě, 3x želva, 4x žába, čáp, holub, ježek, zbytek oranžové výběhy. Škoda - ledňáček by se hodil.:)

7. -samsie-

-samsie- Perspektivní autor

Tak jsem už také odtajnila a vzhledem k tomu, že jsme měly tentokrát obrovské štěstí, tak se snad holky nebudou ráno tolik zlobit, že jsem odtajňovala bez nich. Úplně poprvé máme novinku ,,LABUŤ,, a také jsme chytly 2 ledňáčky :) Ty jsme neměly. A vzhledem k tomu, že jsme teď skoro přes rok nehrály, máme radost i ze zbytku: Oranžové husy, čápy, ježek, kivi :) Mám velkou radost a holky budou ráno určo nadšené :) Všem přejeme, aby měli ze svých tajemných stájí nejméně tak velkou radost, jako my :)

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak jsem koupila 5 TS. Dorazila jsem z oslavy narozenin, tak stáje dám až zítra a budu se těšit, že to třeba vyjde! Gratulace všem, kteří dostali to, co si přáli! Já bych chtěla labuťku!!! Dobrou a zítra páček shedáček!!!;););)

9. jana563

jana563 Dozorce fóra

Koupila jsem osm Ts a mám 1 pásovce a 1 ledňáčka.Dále oranž.barvírnu a žluté pštrosy...zkrátka zbytek lišta.Jasně žlutej kurník mě neminul xD.Další kupovat nebudu.Ona ta labuť časem doletí a úkoly v družstvu počkaj.:p

10. Vero.nika82

Vero.nika82 Perspektivní autor

Jupí, moje vytoužená žlutá kravská mlékárna...

11. mirae

mirae Perspektivní autor

Koupila jsem 2 výběhy a hned odtajnila, a jsou z nich kohouti a ledňáček. :inlove:

12. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak já se zas jednou, minimálně po roce utrhla, protože jediné zvíře, které mi na farmě scházelo byl krom novinky, ledňáček. Koupila jsem 3 stáje, a z nich dostala oranž kozí mlékárna, oranž kravín, a růžový kachník. Ty oranžády mě trochu naštvaly, ale nedalo mi to a koupila jsem ještě 2 kousky s tím, že jsou fakt poslední. No, a z obou mi vypadl ledňáček, takže jsem spokojená :) Další štěstí už jsem nepokoušela, a ani to dál nemám v úmyslu :)

Hodně štěstí všem :)

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Krásné ránko všem :) tak vidím, že labutě už vlastní hodně farmářů a za mých posledních 17 FL z kina jsem nasadila jedno tajemno na plochu. Kdyby z toho byla labuť se asi picnu xD .. ale rozhodně čekám do večera na Florenový balíček, ať mám tu jistotu trošku se slevou :p a nezískám místo labutě jen ošklivé káčátko xD

14. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Z balíčku mám 3 labutě

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Veliký úspěch - z 8 TCH LABUTĚ - co stojí ještě za řeč je kivi, ptakopysk a želva. Mám velkou radost, víc už nekupuji a šetřím na příště :music:

16. lubin1234

lubin1234 Stará škola

Já nekoupím ani 1 - chybí mi ještě 10 FL. xD
    Přeji hodně štěstí. ;)

17. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak ja koupila 3 kousky- jezek, oranzove husy a samozrejme nechybely ani slepice, ikdyz byli oranzove
    aspon ten jezecek trosicku potesil, ikdyz mam uz 3

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  18. burds

burds Titán fóra

Včera večer jsem já sklerotik pochopitelně koupila 10 stájí ale zapoměla je dát na plochu.Tak ávidím v 1/2 2 co se vyklube

19. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

Tak já mám tedy veliké štěstí, kolik jsem jeden výběh a hned labuť :)

20. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Poslušně hlásím že u mně se hraje labutí jezero.

A dokonce jedna růžovka vyběhla.

Takové ohromné štěstí co to stálo! Ani se neptejte!
    Ale co, při OD bude co rozdávat, pokud to půjde rozdávat.
    Kupujte a utrácejte, ať má RT a ostatní bohatého Ježíška...

Konec hlášení.