Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. *-farmerka*-

*-farmerka*- Rádoby autor

No já z 16 chlévu 1x žába jinach chlévy co nepotřebuji chtěla jsem kohouta ale smůla.

jaris5121972, pinkieta a *-farma*- tohle ocenili.
  2. polacka

polacka Baron fóra

Musím se pochlubit. Za osm hodin a 30 florenů jedna oranžová králíkárna a žlutý kozí chlívek. To je kšeft v 91 levelu.

3. Hajas

Hajas Pilný autor

Ahoj , tak jsem po noční šichtě odkryl 3 stáje. V první byli žabky ( super ) , v druhé orli a ve třetí křečci ( obojí do lišty ).Jdu ještě koupit 3 a odpoledne napíšu co tam bylo. Snad se konečně dočkám těch čápů ( kohouti padli včera).

4. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Zdravím,koupila jsem jenom jednu stáj, mám z ní mývala,tak jsem celkem spokojená,ale stále mi chybí všechny novinky jako je čáp, žába,ježek,nyní k nim přibyl i kohout.

5. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Koupila jsem 4 stáje, dávám to líhnout postupně. Včera jako první padl ježek - toho jsem ještě neměla, dnes zatím oranžová prasata (už jsou v liště) a na další čekám. Snad jsem si štěstí nevybrala tím ježkem, ještě mi chybí žáby, holub i kohout, tak snad něco padne.

6. Holubka64

Holubka64 Pisálek fóra

tak já koupila čtyři a je to hrůza. nic nemám z nových zvířat to je tedy exkluzivita jak vyšitá

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

pěkný den všem .... tak jsem koupila asi 30 TS a kromě jednoho kohouta - supr - obyč. výrobny, oranž. chlívky, kočku, holoubka, ... toť asi vše a vlastně zklamání ... žabky nikde 8)

8. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Koupila jsem tři a byl tam vraní úkryt a 2x ježek, kterého jsem neměla. Takže jsem spokojená a překvapená po zklamáních z posledních několika tajemných stájí i sazeniček. Stále čekám na žáby a kohouta, tak možná ještě koupím.
    Přeji všem co nejlepší stáje.

9. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Dobré ráno všem. Tak já včera ráno také koupila po hodně dlouhé době několik stájí. Po odtajnění zrovna nejásám, ale ten kohout se objevil a dokonce i růžové ryby.

Ria30 tohle ocenil(a).
  10. k.vitek

k.vitek Titán fóra

jak tu pročítám fórum, stále se nikdo nepodělil, že by mu vypadla z TS růžová stáj/výrobna?!? Oranžové a žluté jak na běžícím pásu, červená - to jsem tu taky párkrát četla, ale růžová, vypadla někomu?
    Jak už jsem psala včera. Já zůstávám u 1 TS - vyskočili na mě mývalové...

PS: 8) stále jsem přemýšlela, jak si mám přeložit "bocian"... a světe div se, ani jsem nemusela zpět na 1. stránku a došlo mi, že ve slovenských příspěvcích nikde nečtu o čiapoch :music: to by byl můj laický překlad, ne? ;) Ráda vzpomínám na pondělní slovenské inscenace, běžně na pohádky v TV a neřku-li na část čítanky, kdy jsme měli vždycky nějaký slovenský text... Starší brácha studoval VŠ v Liptovském Mikuláši... takže úplně ott nejsem :music:

PS2: Lyžařka mě předběhla xD

Alice, Ria30 a teddysek1911 tohle ocenili.
  11. .mama789.

.mama789. Rádoby autor

Ahojte, kupila som stajňu a mam liaheň vajec....strašne sa z nej tešim:mad:, som sťastna:mad:....som 92 level

7mona7 tohle ocenil(a).
  12. ☼zmije☼

☼zmije☼ Zelenáč fóra

Ahoj, já koupila 3 stáje a mám 1x ježka, 1x mývala a 1x myš. :)

iDavis tohle ocenil(a).
  13. elen22*

elen22* Perspektivní autor

tak mama789 pripájam sa k tvojej radosti ja v 92 leveli mliekáreň jupí, inak môj názor mohli by ich už odstrániť aspoň z tejto akcie keďže sú už mliečne stromy

14. pusinka2011

pusinka2011 Rádoby autor

Celá tahle šaškárna je jen zástěrkou pro to, že k bývalé tajemné stáji přibylo tlačítko na další vyhození florenů ze strany nedočkavých farmářů (které si RT šikovně vytvořilo prodloužením doby výroby o 3 hodiny). Design a princip je stejný jako TS, mě osobně by bylo hanba vykrást existující fungující akci a prezentovat to jako novinku.

15. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Ahoj, já koupila 3 stáje a mám další ho čápa , růžové prasátka a obydlí pro myš , no nevím jsem z toho rozpačitá jestli koupit další chybí mi žába,ježek i kohout.o_O

16. lumat85

lumat85 Stará škola

tak to shrnu:
    oranžová konírna
    výrobna peří
    kohout
    mýval
    žabka
    a možná ještě něco -jedna stáj mě falíruje -.- tři mě ještě zrají, ........jo už vím červené včely

nebylo by od věci ,kdyby se nám odtajněné stáje po dobu akce připisovaly do spodní lišty. Pro nás, co si už prd pamatujeme, by to byla výhra- tak jak je to na kole "štěstí" :p

Naposledy upraveno: 7/9/14
    Ria30 a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  17. lencus

lencus Pisálek fóra

Včera mi to nedalo a kúpila som 10 stajní, a dnes ma veľmi potešili. Vyšlo mi:
    1x mačky
    1x myši
    1x vraní úkryt
    1x oranžový kačací rybník
    1x oranžový chovný rybník
    1x holubník
    1x líšky
    1x krtkovia
    1x domček pre moriaky oranžový a posledná stajňa ma najviac potešila:
    1x výber pre kohúta :D

Ria30 a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  18. Lenushka70

Lenushka70 Rádoby autor

Oranžové prasátka, oranžový krůtník, výrobna kravského mléka, žabky a holubník. Textilní výrobna se asi v těchto TS získat nedá, že?

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Vasek_kriklan_64668: tvé příspěvky byly moderovány a oceněny BANem na 1 měsíc za hrubé opakované napadání společnosti BP a uvádění nepravdivých informací. Obyčejné chlívky se v této akci získat nedají, takže tu jen normálně lžeš.

Ahoj pusinka2011: možná by bylo dobré nahlédnout do FAQ pro informace o posledních TS. Urychlovač byl již při této akci nabízen a to asi 2x , akorát nestál 3 ale 6 FL.

20. 30kvido

30kvido Pisálek fóra

Tak ze 30 stájí 2x kohout - ale až v poslední desítce, růžové ryby(v první desítce), růžová kráva (ve druhé desítce), bohužel jsem už oboje měla, takže do lišty....2x žába, červený ovčín a ryba a a přehršel ostatních novinek - čápi, holubi, kočky, krtci, asi 3x orel a nezapomenutelní oranžoví koně a další a další...ve finále spokojenost...ale těch peněz... Co mi na tom však šokovalo, když jsem dala dělat krmivo pro kohouta... kdo vymyslel to množství plodin na krmení?? to teda po stovce dávat mlít nebudu. Nespletl si někdo číslice??