Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Ahojte, investovala so do 5 a predstavte si - žiadny bobor! Ono to bolo ešte horšie - tak zlé, že si ani nepamätám, čo som šupla do lišty.
    Ale mala som ešte v rezerve dáke zabudnuté a tam -čuduj sa svete - parfuméria - bola v nejakej akcií, ktorú som nezvládla a teda som ju nemala. ALE UŽ JU MÁM,

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja som odolal a nekúpil som žiadnych bobríkov c++,myši a iné s ktorých mi lišta práska vo švíkoch.A tie modré potvorky priletia niekedy na moju farmu aj s korytnačkami úloha mi neutečie nie je zajacxDxD.

3. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Jo ,jo,zlatí bobři opět nezklamali:)

4. elen22*

elen22* Perspektivní autor

ja sa ani nepamätám, kedy mne skočila novinka. Nemám ešte korytnačky, tak som vyskúšala za posledné florény dva tajomné z tajomných a najtajomnejších, a aby boli čo najtajomnejšie tak som ich tam nechala dva dni. Nuž ale nebudem vás napínať podaril sa mi čuduj sa svete červený kurník, ale aby som nebola taká nespravodlivá na naše milé RT tak aj novinka. A týmto sa chcem poďakovať za tú novú novučičkú novinku. Len toho miesta mám pomenej. Neviem, kam tie všetky zvery vpracem.

5. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

elen22* neboj, lišta toho znesie veľa>:(

6. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

tak jsem si zase naběhla, z 25 stájí nezklamali bobříci 3x, objevili se kiwi, želvy a jinak nic. Jsem otrávená

vilík.02 a -Kuteno- tohle ocenili.
  7. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak ja som si povedal ze viac ako 4 ks nekupim a ono vyslo, bociany, hura rybarik (hned na druhy pokus) no a uz som nemal skusat stastie chcel som este korytnacky ale boli bobry++ a vyroba mlieka zlta ale aj tak som spokojny :)

8. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Ze 13 zakoupených stájí jsem nečekala,že by tam byl ledňáček.........štěstí mám jupíííííí je tam jeden jedinný maličký modrý ptáček ledňáček........mám velikou radost.......a ještě želvička moje druhá....:) ......všem přeji hezký den ;)

9. 1940karel

1940karel Zelenáč fóra

ahojte
    takže totální sklamání ze40stájí jen 1kivi 2želvy,2ptakopysci,jinak obyč stáje ,příště už nekoupím po tomto fiasku co předvedli tak nekoupím jistě zž nic,díky balíčkovému 30+1 bych neměla ani lednačky(byla to odměna za koupi toho baličku)
    přeji jinym spoluhráčům pevné nervičky,spokojené pěstění a chov

hrabenka1951 a skalara.v tohle ocenili.
  10. milteska

milteska Mistr fóra

já kupovala postupně-celkem 6 kousků a výsledek-3x zlatý bobr,holubník,oranž.králíci a světe div se! 1x ledňáček! tentokrát mi po dlouhé době padla i novinka,ještě mi chybí želvy

11. astrid888

astrid888 Titán fóra

Pekný deň všetkým.
    Blahoželám všetkým spokojným hráčom, ktorým sa podarilo získať to, čo tak moc chceli a tým, čo nezískali, držím palce, aby to vyšlo nabudúce :)
    Mne sa málokedy podarí získať novinku hneď na prvý krát, aj keby som kúpila neviem koľko TS, no už som si aj zvykla.
    Tentokrát som kúpila najprv. 5 ks z ktorých na mňa vykukli 2 korytnačky a neskôr ešte 4 kusy TS + TS z úloh v hale, ktoré som dokončila dávnejšie ...no tu sa už nekonalo žiadne milé prekvapenie, takže rybárik (ledňáček) bude u mňa až niekedy neskôr ...musím si počkať, ako vždy :D

fujtajblinka, -Kuteno- a Feris1 tohle ocenili.
  12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak, poslední naděje zraje na ploše. Jinak z 20 odkrytých padlo toto:
    želva, ptakopysk, 2x kivi (ještě nemám a dlouho mít nebudu vavřín, takže musím krmivo kupovat)
    No, teď ta krása, co jsem cpala do vláčku a zase budu, jen co dorazí: 3x čáp, holub, ježek, vlk, žáby, mýval, 3x myš, 3x zlatej bobr.
    Místo růžovek mi dali: oranž králíka, žluté a červené krávy.
    Tož jsem fakt zvědavá, na ten poslední.
    Celkově shrnuto - nadšená moc nejsem, ale mohlo to dopadnout i hůř, to zas jo ;).
    No, tak poslední naděje zemřela s odtajněním dalšího bobra C++ :wuerg::mad::cry:

Naposledy upraveno: 20/7/15
    astrid888, -Kuteno- a Janké861 tohle ocenili.
  13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte to máte ešte v pohode že z viacerých 3 x bobríček padol ale ak bola novinka vtáčik ohniváčik kivi tak mne z 9 stajní padli 5 x žaby to teda bol trapas že až toľko mi nadelili.Tak mi padali aj tie mačky v jednej várke.Preto som sa rozhodol ako som sa rozhodol že už nekúpim ani jednu.Oni si myslia že za také smeti budem platiť?Ani náhodou nepopustím budem ako oni lakomý.15 fl za blbinu?Nie.Na to nech zabudnú.Nie som taký bohatý aby som kupoval lacné a nepotrebné stajne.

14. ojfp.

ojfp. Pilný autor

Skalara.v můžeš krmit superkrmivem.

15. il.ja

il.ja Pilný autor

• nepiš prosím se zapnutým CAPS LOCK považuje se to za křik a špatně se to čte
    AHOJ KOUPILA JSEM DVĚ TAJNÉ STÁJE MÁM JEDNY MYŠI A JEDNY RŮŽOVÝ OSLI KDYBY NĚKDO CHTĚL DÁM JE ZA ŽELVY AŽ BUDE VÝMĚNA NAPIŠTE NEBO MŮŽETE DŘÍV A DOMLUVÍME SE

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

ojfp. - doufám, že to myslíš jako vtip xDxDxD

hrobinh a bilykonicek tohle ocenili.
  17. ZUZU130582

ZUZU130582 Zelenáč fóra

zdravim,ako som uz nedavno pisala na forume,mohli by ste pridat nejake nove zvierata aj na ostrove.ako napr.krokodil,lev, tiger,jaster,zralok,velryba,alebo hocico ine.mozno aj nejakeho strateneho dinosaura...bolo by dobre to trochu ozivit.je to trochu nuda.na hlavnom poly je cca milion zvierat a na ostrove cca 5?a uz ani nedavate nove staje za postupenie do dalsieho levelu,ako to bolo na zaciatku.
    nezaskodi ani jedna nova staj ako odmena za dobry napad.:D;)
    dufam,ze ma skoro prekvapite.dakujem
    zuzana

18. doben

doben Ikona fóra

Já teď kupovat nebudu, protože skoro všechno mám a toho pásovce si kdyžtak seženu později. Poslední dobou už tato akce není to co bývalo, je pořád a už padají spíš hlouposti.

silviec a Janké861 tohle ocenili.
  19. jaji

jaji Vévoda fóra

proč mě to nenadchlo????????????

20. CampoˇˇCaorleˇˇ

CampoˇˇCaorleˇˇ Pisálek fóra

Pásovec ? To už bude spíš zologická zahrada, než farma. Už je toho fakt hodně. A pásovce rozhodně nechci !
    Podporuju názor ZUZU, chtělo by to nějakou novinku na Baha.
    Přeji pěknou hru!

doben a Janké861 tohle ocenili.