Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. nikisek01

nikisek01 Pisálek fóra

3kočky,1 ježek,novinka 1x,orli a oranžoví ušáčci,koně,jo a vysněné žabičky atd....supér

2. sisinka

sisinka Pilný autor

mám už pátého čápa, žábu ani jednu, ani kohouta, zato oranžové pštrosy a krůty- což je za 15fl celkem slušné. jo a křečka- myslela jsem, že už byl minule naposledy?

smazáno, neumím to udělat neklikatelné, ale nevadí :)

Naposledy upraveno: 6/9/14
  3. brnensky-zahradnik

brnensky-zahradnik Aktivní autor

tak já se musím taky pochlubit-ze 4 chlívků:
    výroba lanýžů-obyč. ,křeček
    žáby a červený ryby
    tak úspěch 50 na 50
    na louce mám ještě 2 chlívy,tak zítra uvidím,co se z nich vyklube

4. evca190

evca190 Vážený autor

Tak jsem odtajnila dalších 18 chlívků a kohout ani jeden :music: Jediné co stálo za řeč jsou 3x žáby ;) Ty jsem neměla :p

5. mousicka

mousicka Guest

Naposledy upraveno moderátorem: 6/9/14
  6. kuchynak

kuchynak Pilný autor

Co jsem tak mrkla na příspěvky, mluví se tu o kohoutech, žabkách atd., ale získal už někdo z TS i růžových chlívek.
    Hodně štěstí všem, já mám oranžový kachník;)

Tak už vím :), růžová prasátka, takže pokud je se mnou někdo při OaD vyměníte, jsou k dispozici.
    Takže krásné ráno !!!

Naposledy upraveno: 7/9/14
  7. jana563

jana563 Dozorce fóra

Mno.....oranžový kravín,křeček a čáp.Další nákup neplánuju.Příliš drahé smetí do lišty.xD

erime08 a Jonsdorf tohle ocenili.
  8. dada378

dada378 Pisálek fóra

Já 4 chlívky - krtek, liška - obojí mám, oranžový kravín a červené včely. Ještě jsem 1 koupila

9. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

ahoj farmari, tak ja si nakonec rekla, ze si udelam radost, koupila jednu, hned odtajnila a vykoukla na me ruzova prasatka. ma prvni ruzova staj. takze radost obrovska!!! A diky tomu jsem pak zkousela dal, no, vysledek za moc nestal, obydli pro myvala jeste nebylo tak spatne, pak 2x oranz. kachny. A dosly floreny, takze konec, kupovat nehodlam. A nebyt tech ruzovych prasat, ktere me navnadily, nejspis by mi floreny jeste zbyly :-D Ale i tak mam radost obrovskou :)

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  10. teddysek1911

teddysek1911 Zelenáč fóra

Ahojky, tak myslim ze na tejto farme som mala celkom stastie.Z 15 staji som ziskala ruzovy kravin, bociana, 2 jezkov, holubnik a zvysok vsetko oranzove chlievy alebo vyrobne. Mam z toho velku radost, ruzovy kravin, bocian aj jezko mi tu zatial chybali. Kohuta nepotrebujem, mam slusne vychovane sliepky, takze respektuju ako kohuta mna. Zajtra odkryjem poslednych 5 stajni a tym koncim, ostatnym prajem tiez vela stastia :)

11. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Zpravidla se těchto akcí neúčastním, ale ten kohout mě nějak zlákal, s výsledek z 10ti pokusu 4xoranžové chlévy, které dávno mám, a ostatní / lišky, mýval ....mám také/. Prostě se ukázalo jak jsem dementní. Je někdo víc než já?

12. miszenka

miszenka Zelenáč fóra

většinou při TS nemívám štěstí,ale dnes ze 4 kousků - 1xkohouti, 1xžáby, 1xlišky a oranžový ani nevím co,takže jsem byla mile překvapena :)

13. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

exkluzívny podivuhodný výbeh som dostala.....xD
    škrečkov výbeh a kozí orang. výbeh.....xD
    úžasné......všetky mám niekolko krát v lište xD

ešte počkám čo mi ráno prinesie :p.....

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  14. monicka337374

monicka337374 Pisálek fóra

Chybal mi uz len bocian a kohut. Z 20 pokusov mi nakoniec 1 kohut vysiel. Este sice aj jezko, ale toho som uz mala. Inac same oranzove chlievy, ktore isli hned do listy. Najviac ma ale prekvapila vyrobna kravskeho mlieka. Ta mi fakt pomoze v 90 leveli a plnou listou kravskych stromov. Pri poslednej OD som sa vsetkych takychto pre mna nepotrebnych veci zbavila a teraz sa mi zas vratili. Este ze to zas spravi niekomu radost pri dalsej OD. Hlavne ze si stale hovorim, ze uz nebudem floreny kupovat avzdy ich naskrabem, samozrejme na ukor niecoho ovela potrebnejsieho. O bociana sa uz ale pokusat nebudem, skor ci neskor nejakym sposobom zabludi aj ku mne :)

15. didi4444

didi4444 Pisálek fóra

Krasne rano, u nas jen jedna a krtci.Jelikoz uz jsou v liste,radi udelame nekomu radost pri OD :) Na kohoutky ani nepomyslime,ale zabka a jezura u nas jeste doma nejsou.Ale kdo si pocka, ten se docka :)Vsem prejeme,at si k Vam najde cestu vysnene zviratko.

16. *-farmerka*-

*-farmerka*- Rádoby autor

No já z 15 chlévů zas nic příště jdu do toho zas hezkou neděli.

jaris5121972 a *-farma*- tohle ocenili.
  17. kotule

kotule Pilný autor

Ze sedmi tajemných sazeniček: rybník pro žáby (pro mě první), ovčín oranžový, chovný rybník oranžový, prasečí chlívek oranž., krtci a výběh pro kohouta. Veliká spokojenost. Více pokoušet štěstí nebudu. :)

18. zuziiiiiik

zuziiiiiik Pisálek fóra

tak u mě druhej ježek ale kohoutci ne,tak snad příště...

19. škopková57

škopková57 Perspektivní autor

Taky jsem ulovila kohouta,akorát mně vadí velké množství plodin na výrobu krmiva,ale jinak spokojenost.

20. budulínek

budulínek Pisálek fóra

Tentokrát jsem neodolala a nakoupila a mám: oranžové koně, ovce, prasata, králíky, krávy, ryby, krůty, kachny, kozy. Dále křečci, krtci, myši, ježci, holuby, vraní úkryty a ŽÁBY. Jediné žáby jsem neměla, jinak mám všeho plnou lištu. V 87 levelu je to úplně k prdu, o růžové stáji si můžeme nechat zdát, podobně já i o kohoutech. Takže si opět dávám přes prsty a myslím, že hooooodně dlouho sazenice ani tajemné stáje kupovat nebudu. A v čem spočívá exkluzivita??? V delší čekací době na odtajnění nebo v tom, že z toho leze jeden brak za druhým? Začínám se za sebe stydět, že jsem se nechala unést a opět naletěla. Příští akci se budu vyhýbat obloukem a radši ani nezapnu PC.

Alice tohle ocenil(a).