Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Z 10 stájí 2X želva, 3x myš, 2x mývali, červený kachník, čapí hnízdo a oranžový kurník. Ještě jsem přikoupila dalších 10 stájí.

2. Arleta22

Arleta22 Rádoby autor

já žáby, třetí. myši haha. Koupila jsem ještě jeden. No uvidíme :) objednávka zní jasně: prosím habitat pro ledňáčky

juchúúúúúúúúúúúúú želvy su tak ščastný

Naposledy upraveno: 18/7/15
    evainfo, Simík21 a mirae tohle ocenili.
  3. Simík21

Simík21 Znalec fóra

tak ani já neodolala... nemaje ani jeden FL, obětovala jsem 25Kč a 20kinobodů a výsledek... no zatím spíš nic než moc :cry:čápi, bobři a na třetí si musím počkat do rána... ;)

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

wiolan
    díky a držím palce ať ten klenot z ptačí říše přiletí nebo i ten druhý divný "pták", který leze ;) byl by to pěkný dárek k farmářským narozeninám
    Edit: tak přece pták, jen se nestačil přeměnit, nevadí, hlavně, že lítá:)
    nekoupím, mně by určitě přiletěl holub

Naposledy upraveno: 18/7/15
  5. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Jako dělaj si srandu?Za 15 florenů v 93 lv a já mám žlutou barvírnu?>:(:mad:>:(.

evainfo, anickamalirka a švestinka tohle ocenili.
  6. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Je tam! Pták jeden! Bohužel ani ledňáček, ani pták s pyskem. Vyhodila jsem 15 florenů za čápa. :cry:xD

7. lavsonka

lavsonka Rádoby autor

Zatím úplný propadák ostatně jako vždy akorát by mne zajímalo...čemu já se pořád divím.Ze 4stájí ježek,bobři,myš,žába.Výsměch v
    92lv.Ha ha.Tak ať se Vám daří lépe.

Arleta22, Lyzarka a švestinka tohle ocenili.
  8. Vero.nika82

Vero.nika82 Perspektivní autor

Za pár florenů mám novinku i želvu, která mi chyběla. Tolik štěstí si už nepamatuji, vždy jsem vyhodila stovky florenů a nic a dnes to šlo samo, jako bonus ptakopysk, kivi, oranžový králíci, oranžové rodeo, ježek a červená prasata. Snad nejúspěšnější TS co hraji farmu...i o BB se docela dařilo, že by mi konečně změnili šťastné číslo, nebo jak tomu RT říká? :)
    Všem hodně štěstí.

9. silviec

silviec Mistr fóra

cely den jsem mela jiné a lepsi zajmy nez farmu, v 21.h.doma a 5 minut po te dorazil kamarad s pritelkyni ,chtěla jsem sklidit a on mi omylem vypnul farmu, coz me mirne nastvalo))) no od 11 zasazena desivka, farmari chapou)mohl tech par minut počkat, ale jako kompenzaci mne koupil FL na ten balicek-zakoupen ode mne poprvé, musela jsem mu ukazat výsledek -farmu nechape, pry jsem blazen)) 2x lednacek-jeden musel byt, 1xzelva, 2x ptakopysk, , 1x zakoupeni a vyzkouseni balicku stacilo, vždy mivam stesti a i kdyby ne tech par do ukolu dokoupim, hodne stesti vsem, a zítra se neupecte))

10. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

z 11 stájí a mám ho, ještě k tomu želvy a růžový kachny, samozřejmě 2x bobři++,ale ti mi radost nezkazili. Ať se daří všem

11. jaji

jaji Vévoda fóra

dobré ráno - teda já ho mám:
    2x ledňáček, 2x ptakopysk, 1x kivi, 2x želva, 2x čáp, 2x myš, 2x oranžoví kapři, ježek,mýval, žáby, bobr c++ 2x, bobr c +, kravín žlutý - takže velká spokojenost :)

při ceně želv a ptakopysků - to docela jde :)

12. mila2113

mila2113 Pisálek fóra

dobré ránko,včera už jsem neodtajnovala :) ráno na mě čekalo velké překvapení.vyskočil na mě ledňáček a želva :) velká spokojenost.. :)

13. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Krásné ráno farmáři. Tak ani druhá desítka ledňáčka nepřinesla :(

14. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Měl jsem 4 pokusy, ale bohužel ledňáček se neobjevil, ale aspoň tam byl ptakopysk a klasika bobři ++ :).

výběh pro ptakopyska
    bobří hrad classic ++
    obydlí pro mývala
    vraní úkryt II: oranžový

15. matička3

matička3 Perspektivní autor

ahoj, dneska jsem odtajnila 4 různé druhy tajemniček a padlo 4 krát bobr, tolik mi toho chybí a on mi padne hned ze všech 4kusů. Takže takto zůstane zbytek v liště a nový, ale vlastně stejný,jen pod jiným názvem nekoupím, a to na jeden mám.Tyhle obrázky fakt vidět nemusím, je to jak přes kopírák, stejně jako při šlechtění. Ale vám všem držím palce.

16. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Také já přeji všem krásné slunečné sobotní ráno [​IMG]

Část stájí z balíčku jsem odtajnila včera večer a část dneska ráno. Přidala jsem k tomu i z nějaké akce 9 stájí Orion. A výsledek. Krom zaručeného ledňáčka se objevil ještě jeden. A z dalšího ještě za řeč stálo - ptakopysk, růžové kobylky a ještě jeden kivi ptáček. A pak už jen brak - vlci, myši, kohouti, čápi, žáby, pak něco červeného, oranžového i žlutého a samozřejmě nechyběli 4x bobři classic ++.

Nespokojenost? Ta asi není, přišel ještě jeden ledňáček. Ano, víc by se mně líbili ještě další 2 nebo 3, další jeden je z 30-ti stájí málo, ale těžko můžu počítat, že jich bude 5, 6 nebo 7, pak stejný počet želv a ptakopysků. Je jasný, že když jsou tajemnice každý měsíc a nějaká se koupí, pak že jsou dost často v odměnách, že nebude braku plná lišta. Ale žluté výrobny vajec nebo taková výrobna medu či mlékárna - to mně opravdu dokáže vytočit. Zato nad zlatýma bobrama se jen usmívám, vzala jsem je na milost. Už jednou se hodili při rybaření a věřím, že jejich doba ještě jednou přijde. Jinak bych se musela ze svých 49 ks asi zbláznit.

17. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Jo, jooo,joooo!! Po letech nadějí a zklamání, že už teda zase nic mám - úlovek! Ze 4 stájí první sice pták, ale šedý holub, pak myš a nehynoucí oranžoví koně. A jako čtvrtý výběh s vodou - po povzdechu "zase žáby" už šel málem do lišty, ale najednou mi to napsalo " "výběh pro ptakopyska"!!!!! Takže mááááám. Teď už jen někde sehnat želvu, kivi (a s ledňáčkem nadlouho nepočítám), kohouta jsem si vybouchala u Renza, no mám na ploše další 3 výběhy a uvidím. Tak šťastný lov všem :D

18. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Ahoj,myslím si,že když RT postupně vyřazuje z nabídky TS myši a podobné zvířectvo tak by se měl také zamyslet nad vyřazením žlutých stájí,protože dostat za 15 florenů žluté králíky nebo výrobnu vajec nemůže potěšit ani začínajícího hráče.To mi mohlo udělat radost před pěti lety,ale hra už postoupila tak daleko,že tyto chlívky už jsou řádně v propadlišti dějin farmy.Žluté chlívky mě opravdu iritují...ty nejsou vhodné ani na výměnu do vlaku:sleepy:

19. Simík21

Simík21 Znalec fóra

nu což, želvák nebo rybářík bude někdy příštěe... ;)

20. bobule111

bobule111 Zelenáč fóra

Ahoj!neuvěřitelný,i na mě se usmálo štěstí v podobě 2xželvičky a 2x patakopysk!!!ještě pár posledních chlívků čeká na odtajnění,tak jsem zvědavá co na mě jukne.Nedělám si velké iluze,ale ten kivi by se fakt hodil.Jinak u mě je to snad poprvé za ty roky co tu farmařím že se na mě štěstí usmálo!přeji všem hodně štěstí!!!