Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

tak dalsi kivi (uz treti) se mi pase na louce ve stinu ruzovych pstrosu ;) a spolecnost jim delaji 4 ptakopysci , nekolik bobru a smecka 6 vlku ;) ;)

2. tucika16

tucika16 Rádoby autor

Kúpila som 7 a najzaujímavejšie boli mačky, ktorých mám plnú lištu. Samozrejme 2 osly, 2 bobry a podobné hovadiny. Škoda peňazí. Viac nekúpim, kašlem na nich.>:(

švestinka a -Kuteno- tohle ocenili.
  3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Peru se s pokušením a mým rozhazovačným, méně rozumným já...Jsem zvědavá, jak to dopadne. Rozumější část říká - neblbni, kukej už na to, budeš akorát naštvaná. To druhé našeptává - kup ještě, zkus to, třeba to vyjde....Chjo, teď babo raď o_O

4. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Alyssea
    děkuji za přání. Vím, že každý si utrhne kousek štěstí v tom či onom. Samozřejmě, že bychom si všichni přáli všechno, to by zas ale nezbylo na druhé. Takže jednou ten a podruhé zase tamten a všichni budeme mít alespoň něco. Hezkou hru!

5. Hajas

Hajas Pilný autor

Tak jsem odtajnil další 4 stáje:
    Holub, Myš 2x a kouhouti:sleepy:. Prosím já bych moc chtěl toho ptakopyska:cry:.
    No nic jdu koupit 4 stáje a snad to už padne;).

Fa90, Ba178, Pe5, Spa4, AO

6. libor10

libor10 Pisálek fóra

Odtajnil jsem poslední 2 a vykukli na mě bobři clasic ++ a kočky

Naposledy upraveno: 15/3/15
    .mama789., -Jara05- a Hrnkajda tohle ocenili.
  7. Viky007

Viky007 Baron fóra

Když jsem se ráno probudila, byla jsem přesvědčená, že jsem v sobotu získala vraní úkryt, no a ejhle- na ploše není, v liště není- byl to jen noční sen. Ale jinak obrovská spokojenost - žába, vlk,kiwi, ptakopysk, červená stáj a kachník, pro mne obrovský úspěch, jen se nyní peru s pokušením o ještě jeden pokus

8. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak jak to tady pročítám,tak Bobříci mají nějaký sraz.Pochopitelně se u mě také usídlili a to hned 5x aby ty moji kluci měli posilu.
    Ptakopysk se také 1 objevil,ale Kiwimu se ke mě nechce,asi se bojí bobrů. ;)

9. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

10. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Chápu, že oranžový kurník by si dobrovolně v nákupním centru asi nikdo nekupoval...každopádně stojí 22 florenů, takže vlastně za těch 15 je ještě za levno. Tady bych se o zlobějích možná nezmiňovala. I když chápu, že každý by chtěl z jedné stáje dostat minimálně vlka střihnutého ptakopyskem, ale bohužel...tohle je víc o štěstí, než rozumu.

Za sebe...koupila jsem, získala jsem, spokojená jsem :)

11. Viky007

Viky007 Baron fóra

Lidičky, jsem asi přepracovaná, já ty vrány na ploše našla a dokonce oranžové - takže u mne super úspěch, mám vše, co jsem si přála

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Takže jakže , co bude teď? Další ptakopysk úúúrčitě neee ... 2x krtek , bobři ++ , oranžový králík .
    Teda krtka mám už plný chrup , stačí , co mi udělal za binec na zahradě , za to mu ty modrý kalhotky natrhnu.. a ještě mi padá z TS.
    Hodím na plochu další příděl a budu čekati a pak se určitě vztekati .
    A hele, ať je nám trochu lépe při tom čekání, trocha písmen k zasmání.

Potká slon mravence a mravenec říká: „Slone, pojď si zahrát na schovku. Slone, ale pikáš.”
    Slon počítá do stovky a hledá za stromem, pod listem, pod kamenem... Hledá asi deset minut a říká: „Ten je asi v pr..li.” (píp)

Mravenec vyleze ze slonova zadku a říká: „Slone, ty jsi koukal...”
    ;)

13. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Ahojky,tak jsem utratila všechny našetřené floreny :(,vyšlo mě průměrně 5 tajemníček na farmu.Na těch dvou nepadlo nic,co bych už neměla,ale na hlavní se mě vyklubal jeden ptakopysk ;),pak ještě vlk,a dva ježečci,ty už mám,ale třeba se mě někdy podaří vyměnit za kohouta,kterého ještě nemám.Na druhých farmách mě chybí ptakopysk-kiwi-žába a na poslední ptakopysk-kiwi.Snad příště budou nějaké florenky na nákup tajemníček a získám,co mě chybí.Doufám,že zase nepřibyde nějaké nové zvíře,myslím,že zatím je jich tu až moc.Měli by vymyslet nějaké úkoly se zvířaty co máme a ne pořád přidávat nové a nebo přidat další plochu,ať to všechno máme kam dávat.I kdybych dala jen po jednom chlívku od každého žvířátka,tak mě všechny na plochu nevejdou.Hezkou hru :)

14. spuntka

spuntka Magnát fóra

V mém levlu dostat žlutou výrobnu vajec , je opravdu terno :cry:>:(

15. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Ze tří TS oranž kurník,oranž králíci a zase kočky,za 15 FL to je fakt vejvar:-(

16. Holubka64

Holubka64 Pisálek fóra

já koupila 7stájí a nic co potřebuju mi nevylezlo je to na nic

17. Viky007

Viky007 Baron fóra

Tak jsem koupila závěrečnou TS a ejhle , kouká na mne oranž.stáj pro chameleony. Spokojenost, no a co ta denní rovnodennost? Tak se zase těším

18. babicka38

babicka38 Mistr fóra

a já jsem neodolala a koupila ten drahý balíček a mám toho ptakopyska a ze 30 stájí na mě vykoukl ten dlouho očekávaný vlk ostatní všechno co už mám takže jsem spokojená.

19. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Tak jsem nalezla žlutou výrobnu vajec, Bobříky clasik++, oranžové koně, vlky, 3x holoubky, 2x kočky, ježky, oranžové krůty, 2x kohouty, žlutou výrobnu kozího mléka a ptakopysky, takže něco na prd, ale jinak hurááááááááááááá, vačnatci jsou doma.

20. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Tak takhle to dopadlo z TCH. Neco jsem mela z minula a neco z ted...
    celkem 16x kiwi, 19x vlk a 5 pysku...