Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

No taky jsem neodolal, i když jsem se zapřisáhl že nekoupím , o_Otak jsem koupil ale jen dvě s tím když přijde tak i z jedné nebo ze dvou, bohužel nepřišlo nic. Tak poučeni pro příště: nebuď měkkoun a prostě nekupuj:D

2. Kropinka

Kropinka Pisálek fóra

Musím se pochlubit - vlček, červení chameleoni a ptakopysk:D

3. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Jupíí, tak já po letech konečně získala novinku - ptakopyska, tak ještě vlka a mám vše :)

4. llew65

llew65 Vážený autor

Oranžoví koně nezklamali... xD

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

-wiolan-

Nejenom na kole štěstí, ale také ve farmářském obchodě ... Motýlí dům za 75 FL.
    Kdyby už konečně bylo O+D, tak je k tobě nasměruji..ale to bude možná v červnu.
    Podotýkám možná, nikdy už nedám na slibotechnu jménem RT ..xD

Ju, abych nezapomněla, odolávám statečně a schází ještě 52 minutek ...

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkný den všem farmářům :)… mám sice pracovní víkend, ale docela v pohodě … tak jsem si dovolila trošku: :D ….
    jejda 13-tého pátek a co tedy štěstí zkoušet? … ;) Koupím si pár výběhů,
    ale nesmím váhat dlouze, než přijde „Šéf“ z obědu.
    Copak to z nich na mě mrká? … očička jak hvězdičky...
    teď se ke mně přivalily hned dva mokré kožíšky. o_O

Srandovně se batolí … a to jejich "mlasky, mlasky" ..
    a za sebou tahají na místo ocásků placky …
    .....Očička jak hledáčky a z tlamiček plácačky......
    jupííííí jsem dostala hned dva ptakopysky xD už papají .... jinak i vlka, žábu, kohouta a jiné, co už mám ... tak přeji ostatním moooc úspěchů ;)

7. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Tak z posledních stájí se mi vyklubali oranžoví koně po těch jsem mooooc toužila mám jich málo jen asi 40 ;):p, holoubci, čáp, žábičky a vlk. Tak už končím, všem vám držím palce co ještě čekáte a těm co se nepovedlo ,příště bude líp.

8. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ještě jednou jsem koupila EPV a ona v tom oranž. vrána, které jsem neměla , já snad mám další vánoce

9. Hajas

Hajas Pilný autor

Tak po malém zklamání v biatlonu jsem rychle spěchal odtajnit stáje.
    Holt dneska mám asi pátek třináctého: Bobr C++, Kraví mléko žluté a myši, bože za co:cry:.
    Nevydržel jsem, koupil další 3 a hned odtajnil: Žába, myš a mýval. Nevím co mám k tomu dodat. Jiní by měli radost, ale já bych moc chtěl toho ptakopyska, prosím:cry:

Fa90, Ba178, Pe5, Spa4, AO

Naposledy upraveno: 14/3/15
  10. silvia4444

silvia4444 Pisálek fóra

ja tradicne kupujem len po jednej stajni,nakolko je velky nepomer v cene florenov....a dnes vlci...spokojnost :)

11. VendyF01

VendyF01 Zelenáč fóra

• Používání vulgarit. Pajda361
    Psala mi hráčka kamarádka, že koupila 100 stájí (floreny k narozeninám) a nepadla žádná z novinek ptakopysk ani kivi. Jen 4x vlk, 2x kohout, zbytek samý ******. Fakt super business tyhle stáje:) Místo ,aby umožnili si stáj koupit,přímo tu co chci, mít jistotu co za své peníze dostanu, tak je tahle zlodějská šaškárna na tajemné stáje. Prostě skryté gemblerství.

Odstraněna vulgarita

12. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Konečně jsem měla štěstí,chyběl mi vlk-už je na ploše,mám i ptakopyska,ale nejvíc jsem ,,zajásala,,
    nad výrobnou vajíček.No neberte to v 90 levlu,že joxD.

13. Hajas

Hajas Pilný autor

Tak ještě jednou jsem koupil 3 stáje a hned odtajnil a padli čáp, žlutý kurník a žlutí japonský kapr
    Fa90, Ba178, Pe5, Spa4, AO

14. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Tak z další stáje žlutá barvírna. Podle plánu mám koupit ještě dvě stáje, ale teď váhám, další vyhozené peníze. Ale za tu naději, možná, že to bude stát.

Naposledy upraveno: 14/3/15
  15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Nu , co dělat , já odolala , za FL neodkryla, až nyní v řádném čase...žádný ptačí zobanec není , padla žlutá kotlárna, KIVI, kočky a zas a zase mýval a zase 2x . Asi si nějaký ten "farmářský šotek" myslí, že se vzdám a spokojím se s jedním ptačím rypcem, ale to se mýlí . To bohdá nebude, abych já to vzdala ( leda, že mi dojde florenové konto). xDxD Jdu ještě kupovat a až skončí krimi Miami , bude se odkrývat .;)

16. pilosak

pilosak Zelenáč fóra

Tak z 6 stájí byl jeden ptakopysk. Nepamatuji kdy se to povedlo hned v první akci a do prvních deseti kusů. Ostatní už šlo do lišty. Ale kohout a kivi furt a furt nic a velké nic.

17. evour

evour Zelenáč fóra

Též jsem neodolala. Chyběli mi ježci a v ptakopyska jsem ani nedoufala. No a zadařilo se. 2x ježci a 2x ptakopysk - z 8 stájí. Co si víc přát

18. badaji

badaji Vážený autor

Koukám, že nebylo moc oranžových koní, tak já je mám. Jsou pěkně v liště a nadávají. Příště se už opravdu nenechám zlákat.

19. milusekonecna

milusekonecna Zelenáč fóra

Z 20 stájí 3x kivi, 2x vlk, 1x žába, 2x holub, oranžová výrobna mléka, červená kachna a zbytek jen xl nebo žluté.

20. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

ptakopysk se nekoná to by bylo moc štěstí najednou, ale radost veliká můj první kiwi a kohout též první, už je na ploše tak za tři měsíce dochovám 100 kiwiků do úkolu v družstvu, možná ho sem tam nakrmím supekrmivem ale to asi o moc neurychlím