Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

fugger64 a vis co je to ironie ;) případne nadsázka ;)

pajaable drzim palce at vypadne ptakopysk nebo neco dalsiho co ci prejes

2. findy22

findy22 Vážený autor

Tak jsem taky neodolala a ještě 5 tajemných čeká na odtajnění... tak snad se zadaří a bude alespoň vlk, když ne ptakopysk :)

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

BEBUSCHE - Držím partu a bobra XXL jsem také dostala.Vrtá mně hlavou,proč se tentokrát všem tolik bobrů urodilo.Že by byl potřeba do nějakého úkolu?

- Jestli oni ty bobři nenahradili křečky - ty jsem taky dostávala v hojném počtu xDxDxD (A budem dodávat dřevo, ne?)

Tak jsem sklidila třetí várku a ta se taky vyplatila :eek:: kočka, myš, ježek, červení koně (ty beru) a třešničkou na dortíku byla medová výrobna oranžová xDxDxD:wuerg:. A protože jsem nejspíš nějaká blbá, tak jsem ještě pět koupila. Ale tím skončím, bo víc Fl stejně nemám.A nekoupim >:(.
    A pochlubim se malinko - konečně už padla desátá nádržka, takže lepidlo se vyrábí :D.
    Edit: Pajaable - kohoutky mi též věnovali ( mám 4x, nestíhám ani pěstit kukuřicu :eek:)

Naposledy upraveno: 14/3/15
  4. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

5. petrhofman65

petrhofman65 Zelenáč fóra

600 florenů v háji a ptakopysk ani jeden, samý bobr¨, kočka a myš, SUPER.

Trepifajksl, pajaable a maribeja tohle ocenili.
  6. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

ondra_k

Rozhodně nesouhlasím, že zvýhodnili uplakánky. Já se mezi ně nepočítám, nepláču a je mi úplně jedno kdy nebo jestli vůbec úkol dodělám. Nebude první ani poslední, který nestihnu.
    Naopak si myslím, že přenastavení na trvalý úkol je spravedlivé. Je to spravedlivé zejména vůči začátečníkům, kteří nemají potřebná zvířata a nebo dostatek krejcarů, aby nakoupili na trhu. Asi si každý všiml, že například kohout, který se jindy pohyboval cenově okolo 3.000 krejcarů, se vyšplhal přes 20.000.
    Podle mého názoru problém je jinde. Je to v tom, že někteří hráči ve vysokých levelech odmítají připustit, že jsou mezi námi začátečníci. Asi už jste zapomněli na to, že jste začínali taky. Ty dostihy, které tu někteří pořádají, mi hlava nebere. Honem honem, ať jsem mezi prvními.
    Nastavení na trvalý úkol mi v případě bonusových zvířat přijde spravedlivé. Až bude akce s běžnými zvířaty, nemám proti časovému omezení vůbec nic.

7. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Ze dvou TS - vlk (celkem 7) a ježek (celkem 6). Do konce akce koupím ještě celkem 3 stáje. Kdo ví, třeba tam bude i ptakopysk. A když ne, nedá se nic dělat.
    Všem přeji, aby dostali to co potřebují (potřebujeme to vůbec???). Pěknou sobotu a neděli plnou nevšedních zážitků a radostí (a to nemyslím na farmě).

8. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

-wiolan-
    pokud to ma byt trvaly ukol tak uz tak moc neodpovida vyse odmen.... nejvice m I vadi, ze se meni pravidla za behu... pokud to dali jako kratkodoby ukol tak to melo tak zustat ;)

nebo to rovnou meli dat jako trvaly ;)

kazdy jednou zacinal... bohuzel soucasni zacatecnici by chteli vsehno uplne ihned ;) ja doposud nema spoustu veci, ktere byli v dobe kdy jsem zacinal .. proste byla akce a tak jsem ji nedal ... to je zivot ;) a nepamatuju se, ze bych nejak narikal, ze je akce narocna, ze se neda stihnout atd....

9. paaddy

paaddy Zelenáč fóra

Ahoj -tak z 25 na různých farmách 1x ptakopysk,3x čáp,2x vlk a jedna žába--celkem to jde

mirae, -Jara05- a pajaable tohle ocenili.
  10. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

tak ja jelikoz mam na tajemny staje a sazenice smulu zkusila balicek (u stromu se mi vyplatil)vim ze je drahej ale kdyz jsem se zamyslela kolik tech zvirat mi chybi a ze se temer vzdy o ne snazim a nic tak mam obavu ze nakonec by me tem ptakopysk stal i vic a chtela jsem i vlka, kohouta, zabu, jezka a kivi. takze docela dost zviratek. nakonec se mi podarila vsechna. dostala jsem tam i druheho ptakopyska. za zminku k tomu stoji 2x bobr c++, mýval, take tam bylo spousta mysi a kocek, nejakej holub, a cerveny pstros, koza, no a samozrejme nesmí chybet oranzový kurnik. kupodivu snad zadna zluta staj ani vzrobna. takze u me spokojenost i za tu cenu

11. dasa717

dasa717 Aktivní autor

Jen tak pro pobavení (91 lvl) - oranžoví králíci, oranžové krůty, bobři, ježek, žáby - a to vše několikrát :-( Já husa hloupá, já mu (RT) na lopatu sedla :))
    Pozn. pod čarou: proč se omílají začátečníci? Každý jsme začínali a hodně nesplnili. O tom to je, něčeho dosáhnout svým snažením. Když hraji, tak postupuji a získávám, když nehraji, tak stagnuji a nemůžu chtít, že mi bude dáno něco zadarmo nebo s výhodami, a to jen proto, že jsem začátečník. Jsem ve vyšším lvl, ale že jsem byla začátečník jsem nezapomněla a vím jaké to je - pro mě hnací motor a ne stěžování si.
    Přeji všem šťastnou ruku při odtajnění :))

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Já jsem naopak rád,že z dočasného úkolu udělali trvalý! Těch pár kousků zvěře bych hravě nakoupil na trhu,ale Ptakopyska bych musel koupit za tvrdou měnu!
    S náročností to nemá nic společného ,prostě zaplať a splníš celej úkol.Tady jaksi neplatí,že hra je zdarma! Asi si to uvědomil i RT a úkol změnil na trvalý!:eek:

13. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

tak me to ze udelali z docasneho ukolu trvalý celkem nastvalo, jelikoz jsem rychle nakoupila 20 kivi za 90-100 tisic a pak prisla zmena. sice jsem vetsinu prodala zpet ale ztrata je kolem 400 tisic. coz je fakt hodne :(.

jinak s tim ze je ten ukol jako trvalej spravedlivejsi naprosto souhlasim, jen ta zmena podminek za chodu neni nic moc

14. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

ondra_k

Ano, s tím souhlasím. Měnit pravidla za chodu hry není fér. To si měl RT předem rozmyslet.

15. amalka2013

amalka2013 Pisálek fóra

tak zdravím farmář u mě je docela spokojenost červení koně,červený krůtník, červený kapři,žabky taky přišli dokonce i ptakopysk no strašně moc koček a bobrů a holubú ale vlček ani kohoutek nepřišli :cry:

16. llew65

llew65 Vážený autor

Tak já si balíček koupil a ptakopysk nikde!!!? Jinak fůra žlutých mlíkáren a zlatých bobrů, 1x kiwi, růžový chameleon, červená králíkárna a červený ovčín. Takže krom těch barevných chlévů katastrofa...

Oprava - ptakopysk byl v liště. Pochopil jsem balíček stejně jako u stromků, tam ten garantovaný strom normálně vyrostl, tady chlívek rovnou "vyrostl" v liště. :D

lacrima, -Jara05- a pajaable tohle ocenili.
  17. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

llew65
    pokud jsi si kopil balicek za 630 FL tak ptakopyska mas v liste a musis (teda pokud chces) ho dat na plochu ;)

u stromku taky byl rovnou liste ;) takze to mas urcite u stromlu jedno prekvapeni navic ;)

vzdy je to jeden kus do listy a pak x ks TS (stormy I staje ) na plochu k odkryti

18. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ahoj farmáři, koupila jsem dva, mám kohouta (2) a mývala prvního :)

Možná ještě dva koupím, no uvidím

19. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Tak jsem neodolala a jupí.... mám ptakopyska :D ještě bych brala kohouty, pořád se jim nechce. Brala bych také obchoduj a daruj je to super akce škoda že dost dlouho nebyla. Třeba by to bylo nejlepší ji konečně zařadit....velká škoda. Janča

20. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Janka79 gratuluji

O&D fakt dlouho nebyla ... uz je na čase

Pavlahan tohle ocenil(a).