Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

neodolal jsem, koupil jich 5 a mám ptakopyska, naprostá spokojenost, jo a za 49 koupil výrobnu, je to levnější jak stáj za tutovku :D

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak dalších pět nesklamalo :eek:: pštrosí vajcovna žlutá, kočky(5.), oranž včely, ježek (6.), kohoutí cirkus (4.).
    Nu, kivi nikde, vlkem bych nepohrdla a vidět něco růžového bych považovala za vrchol blaha. Ale ještě 5 jich zraje.
    Tak snad ... :music:

3. vereta83

vereta83 Pisálek fóra

Zdá se, že TVŮRCI už fakt myslí jen tím co nakrmí jejich pupky :-( Taková ptákovina...Neoriginální, jern duplikát podivuhodných, ale tentokrát pro úspěch (matematicky) nakup min.42x jednotlivě...nebo za 630Fl což je adekvát cca 240 Kč....no co říct...kupte si sami a úkol si dejte do skříně...moc dobře věděj proč jsou sídlem a soudem až V Lucembursku :) prej, Hrej zadarmo ihned....

Borek51, silviec a .hrach. tohle ocenili.
  4. máťochov

máťochov Stará škola

Tak jsem si koupil 2 tajemice, vypadla žlutá výrobna vajec ( asi 3 roky jsem toho čápa co spouští vejce neviděl, hezký.... ) a pak se vyklubalo kiwi. Naprostá spokojenost.

5. mirae

mirae Perspektivní autor

Tak si vás tu pročítám, a během toho jsem právě teď honem odklikala kurník - a po vykydání jsem hrábla vedle a nasypala slípkám superkrmivo. Ty si dají do nosu! :D
    A koupila jsem dva podivuhodné výběhy Lyra za 30 florenů, tož jsem zvědavá, co z toho bude.

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak jsem za 3 minutky půlnoc zasedla k PC a za krásných melodií v podání kytaristy Ricky Kinga jsem pořádně vydechla ( ne, zatím nezdechla) a začala odkrývat stáje.
    Oslí stáj červená, žáby , čáp 3x , ovčín oranž., holub , PTAKOPYSK , kočky , ježek, mýval , bobři classic ++, KIVI , myš .

Přeji krásné usínání všem ..dobrou noc.

7. Arleta22

Arleta22 Rádoby autor

takže já mám oranžový kurník, kurník šopa za 15 f? fuj
    druhý oranžový chameleon, byl by dobrý, ale už ho mám

Naposledy upraveno: 14/3/15
    evainfo, pajaable a silviec tohle ocenili.
  8. Vero.nika82

Vero.nika82 Perspektivní autor

Z 18 stájí ani kivi natož ptakopysk. Že já jsem radši nešla pivo :) hodně bobrů a oranžových stájí...

9. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek, tak jsem i tentokrát odolala a nekoupila.... o velký vezíre, jsem konečně vyléčená :D :D :D ale gratuluji všem, kterým se dařilo;)

10. mirae

mirae Perspektivní autor

Musím už do peří, a protože bych zvědavostí neusnula, odtajnila jsem. První stáj - nejvytouženější kočky! Málem jsem radostí spadla ze židle. Jsou krásné. A z druhé se vyklubali mývalové, taky báječní. Jsem maximálně spokojená, hlavně po těch kočkách jsem toužila od chvíle, co jsem začala farmařit a zjistila, že tady jsou. :) Krásnou noc, a ať se vám vyklube to, po čem toužíte.

11. -KOKMA-

-KOKMA- Pisálek fóra

Tak za mě už ani halíř na stáje nebo nacokoliv....

erime08, -wiolan- a Arleta22 tohle ocenili.
  12. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

Tak zatím kočky a ježci,obojí už mám,ještě mám 3 tajemnice,tak uvidíme,ale při mém štěstí.......:)

pajaable tohle ocenil(a).
  13. lukaš0706

lukaš0706 Rádoby autor

Maximální spokojenost ze dvou sazeniček:krtek a kivi
    :):)

14. LindaFarmářka61

LindaFarmářka61 Pilný autor

Ahoj, tak jsem po hodně dlouhé době neodolala a koupila 4 stáje. čápy i holuby jsem už měla, ale kohouty a žáby ne. Sice řádný zázrak, (ten jsem ani nečekala), ale ani pohroma. Vzpomínám, jak mě obestíraly mrákoty, když se vyklubaly slepice, kozy a jiná verbež. Mějte se, farmáři....

15. blondmary

blondmary Magnát fóra

včera som si kúpila za posledné florény 4 tajomné stajne. A keďže v peňaženke s florénmi mám prievan na ich odtajnenie som musela trpezlivo čakať až do rána. No a ráno sa mi narodil vĺčik, vták kiwi, oranžový pštros a žltý japonský kapor. Od radosti dnes napečiem niečo dobré.:p

16. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

Právě jsem odkryla stáje a usmál se na mě jeden kivi, jinak žabky a oslí kotlárna žlutá. Tak přeci se štěstí dostalo i ke mně. Proto jsem hned koupila další dvě a uvidím co v nich bude.:)

17. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Na mé farmě mám invazi myší, z 6 stájí se vyklubali 4 myšáci. Ale zachránil to ptakopysk a vlk. Ale nemyslete si, že bylo jen 6 stájí těch bylo asi 20 a nejlepší byli oranžoví králíci a oranžový kurník. Všem držím palečky a pozor na myši

18. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

druhá osmička odkryta, hned první se mi objevil kivi (2) z toho jsem měla radost, pak oranžový koně, žluté guáno a bobři ++ z toho taková radost nebyla, žluté šperky, oranžové kachny a jako poslední ptakopysk

19. aorere

aorere Perspektivní autor

Včera kivi a žlutý kozí chlívek, dnes opět kivi a čáp. Tak jsem koupil ještě jednu tajemnou stáj a budu pokoušet štěstí.

20. tonda333

tonda333 Perspektivní autor

Tak mi ze tří stájí vypadly oranžový kozy a prasátka + krtek ... jak se říká za blbost se platí ;)

evainfo a pajaable tohle ocenili.