Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Dnes 13. pátek je, mne však nic pěkného na farmu nenese,
    dnes koupila jsem jen 2 stáje, sklidila a nestačila se diviti,
    je vidno, že spíše v lásce štěstí mám, snad zítra poštěstí se více,
    bobři a oranžová stáj hopsálků mi dnes souzena byla,
    grog teplý sem si rači dala, v duchu sem si poplakala,
    radši v družstvu do úkolů se pustila, trochu protáhla své tělíčko,
    se svými zvířátky se pomazlila a lepší náladu si hned navodila....
    Více štěstí vespolek přeji Vám, ne však takové jako já dnes mám...

2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Z 10 stájí dva ptakopysky

Farmerama 95+*** Bahamarama 227+
    farmařím od 5.10.2010

3. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Před:
    Po:

A kde je Perry?

Rozhodně si nemohu stěžovat, ptakopysk je doma, párek kivi také, našli se i myši a žáby, čápů a vlků dostatek, do toho krtek a podobní, včetně koček kterých teď mám víc než doma.

Prima akce, díky.

Naposledy upraveno: 13/3/15
  4. Simissek

Simissek Pilný autor

Odtajněné další dvě stáje a ejhle - na mé farmě se vylíhlo kivi :D. A pak kočka (asi třetí), ale i ta se hodí.
    A prý tu funguje něco si přát - tak milé RT, ještě mi chybí kohout a ptakopysk, ju?;):music:
    Snad ráno, teď jsem je vysadila, tak uvidíme.

5. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Skeewe tak jsem teď na rozpacích,jestli ti pogratulovat,nebo politovat.No já také žádný velký úspěch neslavila,ale to jsem zatím koupila jen 4 ks a mám 2x bobr++ a žábu a kočku.Koukám,že bobříkům se daří.Stále mi ale už od minula chybí Kiwík a a na ptakopyska mohu zapomenout :cry:

6. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

pajaable

Myš! Už asi pátá. xD

7. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Tak jsem také zakoupila ,tři stáje ,a jsem ráda,že jsem jich nekoupila víc,protože si myslím,že štěstí se neunaví a neunaví,mé farmě se stále budou vyhýbat zvířata potřebná do úkolu,ze tří stájí oranž.koně,pštrosí farma žlutá a bobři C++ ,takže jako vždy vše do lišty a více raději kupovat nebudu,Všem komu se zadařilo štěstí přeji a kdo ještě čeká ,tak ať mu vyjde co si přeje.

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

-wiolan-
    To mě mrzí, držela jsem palce a moc Ti přála úspěch.
    Já se ten velký průšvih hodlám odkrýt kolem půlnoci, jsem napnutá jak kšandy, ale urychlovat nebudu.

evca190, -wiolan- a maribeja tohle ocenili.
  9. polacka

polacka Baron fóra

Tak jsem zakoupila tři stáje. Po odtajnění 2x krtek a ta třetí stáj? Schválně. Koňská stáj žlutá. No nádhera, jsem 93 level.

maribeja a -Jara05- tohle ocenili.
  10. immortal67

immortal67 Expert fóra

630FL za balíček stájí tak těm už muselo dočista hrábnout v tý chamtivosti,.

-Kuteno-, maribeja a Skeewe tohle ocenili.
  11. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Tak mi to nedalo a odpoledne jsem ještě dokoupila 10 stájí a můžu se zase radovat - 2x myš,holub,barvírna oranžová,králík oranžový, výroba mléka oranžová 2x a kiwi,vlk a ptakopysk. Všem co se nedaří a i přesto ještě koupili držím palečky a těm co se už zadařilo gratuluji.

12. Astat.

Astat. Stálice fóra

Koupila jsem, koupila jednu stáj na což mé fl konto tak akorát stačilo. Dostala jsem bobra a tím mi TS končí. Kdo si počká ten se dočká však v nějaké akci budou určitě zas za odměnu T. stáje. Takhle mi to vychází už delší dobu. Neměla jsem ježka už mám, stejně tak kohouta i žábu. On i ten vlk jednou dojde, stejně jako kiwi a ptakopysk. Jen se asi cestou ztratili a bude jim to trvat trochu dýl :)

13. brouktom

brouktom Pisálek fóra

Ahojky mne se zadařilo koupil jsem 15 stájí a mužu se radovat 3 x ptakopysk , 1x kohout, 2x vlk a 1 kiwi a zbytek šel do lišty přeji všem aby se nevzdávali a zdařilo se jako mne .

14. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

Koupila jsem jednu stáj, jo a mám ty pitomé bobry. Už snad rok se nepovedlo nic použitelného. Nebudu vyhazovat další floreny.

maribeja tohle ocenil(a).
  15. llew65

llew65 Vážený autor

kiwi, mýval, 2x krtek, 2x žlutá mlékárna, ježek, holub, kočka, oranžový včelí úl. Z deseti TS deset do lišty! To jsem zase zbůhdarma vyhodil FL...

Hajas tohle ocenil(a).
  16. Monicka79

Monicka79 Vycházející hvězda fóra

Tak jsem koupila 10 ks a výsledek je or. koza,ryba,ovce Mýval,Čáp,Ježek,Bobr C++,Kočka,Ptakopysk,Kivi

17. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Koupil jsem ještě 7 Exkluzivních podivuhodných chlévů Lyra a vylezli z toho 2x čuňata II: Oranžová, 1x Stříhárna králíků I: Žlutá, x1 Mýval, 1x Kohout, 1x Čáp, 1x Vlk

Sice mi dohromady z 22 Exkluzivních podivuhodných chlévů Lyra nepadl žádný kiwi ani ptakopysk, ale povedli se 2 vlci. A jen 5 žlutých nebo oranžových věcí, takže to ujde.

18. Elsbethia

Elsbethia Pisálek fóra

Tato akce mi nedala a obetovala jsem 15 Fl, z jedne koupene staje jeden kiwi, jsem prestastna ! Ptakopysk me az tak netahne, dalsi staje nekupuji ale mely by se opravdu zamyslet nad cenami jak florenu tak mini akci, je to opravdu posledni dobou az moc, nradost z novych zvirat uz neni to co byvala...skoro kazdy mesic nove zvire, potencial nikde :-( Vsem oreji mnoho uspechu a dejte pozor at neutratite vsechny floreny :)

Simissek a skalara.v tohle ocenili.
  19. Beruška.Janka

Beruška.Janka Zelenáč fóra

Tak já koupila na každou farmu jednu TS a vyklubali se bobr C++,výrobna guana žlutá a bobr C ++.Víc kupovat nebudu,raději si nechám floreny na pomocníky nebo stromečky,tam se mě daří víc.

20. maribeja

maribeja Komisař fóra

Ahoj tak jsem si říkala pokusím štěstí a zakoupím tři stáje,snad se mi poštěstí dostat to co nemám,bohužel se nepovedlo,v chlívkách byli oranžové kozy,žáby a kohout nenažranec,nebylo to špatné,ale zase ne tak dobré ,abych otevřela svoji pěněženčičku a nějaký peníz pustila,takže smůla a tímto moje akce skončila,protože by to dopadlo jako pokaždé ,kdyby to mělo padnout tak to padne hned ,to bych zase kupovala po kouskách a zase nic,tak si raději penízky schovám ,až se štěstí unaví a zajde také na mou farmičku.Všem přeji ,aby jim padalo to co si přejí a ostatním kdož byli úspěšní posílám velké gratulky.