Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

pajaable

Děkuju, jsi hodná. Mně by stačil vlk nebo kivi, vlastně i čáp, toho taky ještě nemám.
    Podám zprávu, až se to zvířátko přestane schovávat. Doufám, že to se mnou nešlehne.xD

2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj tazvenuse,

prosím odstraň z podpisu nadbytečné prázné řádky, tak aby jsi neporušovala pravidla. Děkuji

3. cicimana

cicimana Rádoby autor

Tak v 92 levlu se mi vyklubala žlutá výrobna angorské vlny. :sleepy:

-Jara05-, skalara.v a Danielaa25 tohle ocenili.
  4. .Jura123456.

.Jura123456. Zelenáč fóra

tak jsem to koupil naposled - dnes or. osel

5. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Naštěstí jsem floreny měla z kina a z florenového stromu - koupila jsem 6 kousků tajemna a je to krása
    žába - ježek - oranž ovce (27) -oranž chameleon - holub a oranž ryby (37)
    Že jsem radši nepočkala až budou tajemné stromky měla bych 18 kousků
    jsem nepoučitelná farmářka

Naposledy upraveno: 13/3/15
  6. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak jsem se natěšila na balíček, ale po prostém vynásobení 30x15fl je 450fl a balíček je za 630fl! Chápu, že něco málo navíc za jistotu, že získám novinku být musí, ale 180fl mi přijde trochu moc. Holt ptakopysk nebude. Počkáme!

7. Pavca42

Pavca42 Perspektivní autor

hurááá v 90 lvl mám výrobnu vajec >:(:wuerg: mě klepne

8. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

• Necituj prosím príspevok pod ktorý píšeš, stačí napísať meno dotyčného. Ďakujem
    Naposledy upraveno: 13/3/15
  9. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

10. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Přátelé stala se neuvěřitelná věc - já vlastním ptakopyska:) Naposledy jsem tajemné zvířata kupovala když byl novinkou holub, tak jsem už byla lehce nalomená, že po dlouhé době nakoupím. Ještě jsem si ale řekla, že vyzkouším své štěstí a odkryla za floreny TS, co jsem získala ze včerejší výhry v chatcupu - připsána mi byla před chvílí. A ona mi vylezla novinka:music:
    No dobrá, tak já budu věčná a nakoupím - vidíš, milá farmeramo, takhle se lákají hráči ke koupi, ne tím co mi leze obvykle. Jen ti milá farmeramo oznamuji, že mi chybí do sbírky ještě kivi, ano, tak si to poznamenej :p

11. fugger64

fugger64 Komisař fóra

držím palce....třeba to nějaký omylem vyjdexD

12. cocrouche62

cocrouche62 Rádoby autor

Tak za mě absolutní spokojenost:DSnad nikdy jsem takové štěstí neměla !
    Koupeno 16 výběhů:
    3x vlk, ptakopysk, 4x holub, růžový kurník,kočky, žáby,2x bobr clasic ++, vraní úkryt,2x kivi
    Hodně štěstí všem !!!

13. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Tak objednávka vyšla - pátý odtajněný výběh byl kivi. Že já blbec na to nepřišla dávno, jak se to dělá - musím jasně napsat co chci:p A proč jsem kupovala ty tři TS navíc??? Takové plýtvání.....:p

14. aorere

aorere Perspektivní autor

Tak ze dvou zakoupených stájí kivi a žlutý kozí chlívek. Paráda, nikdy nekupuji víc jak tři, ale dnes jsem ještě koupil dvě, když se tak zadařilo.

Simissek a pajaable tohle ocenili.
  15. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Tak já taky super - oranž osli,oranž ještěrky a žluté myše, ať to není všechno do oranžova.To mám teda radost,už jsou v liště.....:sleepy:

16. jeslince

jeslince Rádoby autor

Jestli to opravdu funguje, tak já bych si přála vlka a ptakopyska:)

17. mousicka

mousicka Guest

Ahoj tazvenuse,

máš moc veľkú medzeru medzi podpisom a písaným textom s levelmi. Stačí si tie farma, baha levely a ostatné dať vyššie-čiže hneď pod podpis :) - pozri tu. Aj pod tým písaným textom máš vela prázdnych riadkov.

Blahoželám vám ktorým sa zadarilo k ružovkám a vtákopyskom :) Držím palce aj ostatným, nech sa vám vyklube po čom túžite a ktorým sa nedarí, nezúfajte, raz to príde :)

Prajem peknú hru

pajaable, AsDYxC a -wiolan- tohle ocenili.
  18. Martina12345

Martina12345 Pisálek fóra

Dnes je opravdu pátek 13,v 92 lv se vyklubal oranž kachník,co jsem komu udělala?:mad:

19. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ještě jednou ahoj :)
    vyplenila jsem florenové konto a jsem moc spokojená sice ptakopysk nepadl :) ale nevadííííí... Mám tři kiwáátka, doteď nebylo ani jedno , druhého vlka :) padly nějaké žabky, krtci, ježci a červené včelky, nějaké žluté :) a špička ledovce :D oranžová výrobna vajec, nováčci přihlaste se o ni, jestli bude v červnu to slibované OaD ;)
    A moje výstavka mnou nejvíce ceněných stájí, juchám ;) (růžovky 2 z družstva jedna z předpředminulých tajemniček)

Krásný večer a ať Vám padne to po čem toužíte ;)
    PS: alespoň teď jako nezaměstnaná budu mít více času na mé děti, přeci jen jedno ze tří je bohužel autista, takže vlastně.. kurnik že jsem to nepoložila dřív :D :D
    Andulííí

20. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

A já level 92 obyč. myši- proč?:cry:.