Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Radoslav-Vrabel

Radoslav-Vrabel Rádoby autor

Zdravím.Ja nekupujem nič.Minule som cez BB kúpil veľký balík prvý krát a naposledy,padala len genetika.Za získaných 40 florenov som kúpil minule tajné stajne vyšli mi z dvoch žaby a kohút.Ešte nemám ježkov,vlkov ani kivi tak ani náhodou nekúpim nič.Ked budem potrebovať tak kúpim na tržnici.Počkam si ked niekde pár florenov získam a potom si nejakú tajnú kúpim,ale real mani dávať nebudem.Ked môžem hrať zadarmo načo platit.

.mama789. a ananuki tohle ocenili.
  2. Viky007

Viky007 Baron fóra

No je 13.3., ale bydlím v č. 13, tak věřím na zázraky - vlk, kiwi, ptakopysk, čáp, myši, holubník, bobři++, červená konírna, oranž.ovce, co bych mohla chtít více, dnes to kolo štěstí končím a jdu přesazovat muškáty. Všem přeji hodně štěstí v EPV

3. Simissek

Simissek Pilný autor

I na mě se trošičku štěstíčko usmálo a ze 3 koupených výběhů na mě juknul můj první vlk :D. A pak žlutá kozí mlékárna a bobr ++, ti zatím šli do lišty, kde počkají až dorazí vlak a poputujou dál....

4. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Koupil jsem 15 Exkluzivních podivuhodných výběhů Lyra a vylezlo z toho toto:
    2x žába, 2x krtek, 2x mýval, 3x kočka, 1x myš, 1x Kozí chlívek II: Oranžový, 1x Včelín I: Žlutý, 1x Kohout, 1x Vlk a 1x Bobr C++

Není to sice tak hrozné, ale příště už nekoupím nic.

tatkanas1, -Kuteno- a pajaable tohle ocenili.
  5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Andulííí, gratuluji k výpovědi. Určo to byl krok tím správným směrem ;)

U nás máme v zimě na dílně na nule, v létě zase jako v peci, taky se chystám... Taky máme super šéfa - na argument, že se nemá kolega jak dostávat do práce (bo byl násilně převelen na jinou směnu) mu šéf odpověděl, že může jezdit na kole. Podotýkám, že dojíždí přes 20 kiláků :wuerg:. Na světě je spousta havárií, ale nejhorší je srážka s blbcem ;)

Tak, a jdu do banky a pár jich taky zkusim koupit. Na superbalíčky s florenama kukám, bo to je pro mě moc. Tak ať se daří a všem fůru ptakopysků a kivíků a ...ne, slepic ne, leda růžových :D

6. Ilčík

Ilčík Zelenáč fóra

Stále čekám na Kiwiho, Kohouta s Ptakopyskem a ono zatím 2x Mýval, 2x Ježek, 1x Žábák.
    Teď už si počkám na ráno, jaké to bude překvápko (stále doufám) !
    :) Všem hodně zdaru :)

7. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

• Prosím uprav si podpis, tak aby odpovídal pravidlům
    Koupila jsem jeden jediný výběh a mám ptakopyska :inlove::D

Tak jsem koupila ještě 3 a kočky a 2 x vlk, končím...super

Naposledy upraveno: 13/3/15
  8. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Už som sa rozhodla. Dám si zväčšiť pery a bude na mňa vtákopysk pozerať zo zrkadla. :D

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Z těch 5 stájí je mýval, 2x krtek , červený kozí chlívek , myš . Odtajnila jsem dřív , teď jdu dodržet postup a koupit těch 10 tajemnic.

10. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

tak jsem jeste par staji prikoupil a vyskocil na mne jeste 2x vlk, 1x ptakopysk, 1x kivi, ruzovy pstros, oranzovy osel , nejake zaby a mysi ;) cervena ryba, a pak bobru c++ ;)

pokud by to takto bylo pokazde tak naprosto super

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak 5 kusů koupeno a zrovínka rovnou odtajněno (byla jsem zvědavá a prostě nevydržela - no, ženská, co jiného očekávat, že jo)
    a bylo z toho toto:
    japonský kapři žlutí, prachové peří oranž ( to beru), rodeo žluté ( RT asi usoudilo, že mám málo výroben, tak mi je cpou všude - viz KŠ), bobr C++ ( si už dělají srandu ze mě ?).
    No, ale pak to přišlo - ptákopysk ( sem nevěřila vlastním očím :D). Tak už chybí jen kivi. Ještě jsem pět koupila, ale nechám uzrát. Teď už vydržim xD

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Další várka koupená, ale nějak jsem se uklikla a porušila tradici a místo 10 stájí, koupila 14...no, uvidíme, nasadíme ...

13. JánLalík

JánLalík Pilný autor

tak u mna nespokojnost..4x macky bobry a krtko..všetko do lišty..viac nekupujem...

14. fugger64

fugger64 Komisař fóra

• Zahlcovanie fóra zbytočnými citáciami
    *odstránená zbytočná citácia*

Tady volné pole na připomínky? blázníš? to je tak na blokaci, že se nevyjadřuješ k tématu.....Ne ne ne....volné připomínky...to jsou ale zlá slovíčka....takhle si to RT nepředstavuje......xDxDxD

Naposledy upraveno moderátorem: 13/3/15
  15. -Spoony-

-Spoony- Pisálek fóra

Tak mám šnorchl obchod za 49 florenů - no neberte to :)
    Ale ještě by to chtělo aspoň jednu stáj ptakopyska, ať mám do toho obchodu co dávat, snad se na mě štěstí usměje. Koupil jsem 10 stájí, víc jim nedám.

16. Orliček

Orliček Magnát fóra

tak se trefili, mam druhé kohoutky.

No, ale vůbec nevadí

17. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

pajaable

U mě to není ani moc o vůli, i když tu mám taky. Já jen nevidím důvod, proč do toho ty peníze dávat. Opravdu mi nevadí jestli budu mít ptakopyska dnes nebo za půl roku. Buď si je do úkolu později koupím nebo odložím úkol na neurčito.:)
    Měla jsem přesně 15 florenů, poctivě vydřených z kina, tak jsem jednu tajemnici taky koupila. Bude za dvě hodiny, při mé smůle to bude žlutý chlívek, kterých mám plnou lištu. No co, svět se nezboří, je to jenom hra. ;)

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

-wiolan-
    Držím palce a přeji ptakopyska či stáj po které toužíš. :inlove:
    Já budu sklízet o půlnoci, i když jsem strašně zvědavá, odtajňovat za FL nebudu a počkám.

19. diana2901

diana2901 Pisálek fóra

Tak já z 30 výběhů mám 4 x holubník, 4x čáp, 1 x rybník pro žáby a pak už jen nějaké žluté kozí chlívky, oranž. chovný rybník. Žádný vlk, pták kiwi natož ptakopysk.

pajaable tohle ocenil(a).
  20. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

výsledky z 8 stájí: guáno oranžový, mýval, bobr++, holub, čáp, pštros oranžový, kočky, kachny oranžový

pajaable tohle ocenil(a).