Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Alexandria1

Alexandria1 Aktivní autor

A zase kupte, kupte... nic jiného tu v poslední době nevidím.. Kupte podivuhodný chlívek a po "dozrání" chlívku se nebudete stačit divit.. Opět se určitě nejméně 5x objeví chlívek, kterých vám trčí v liště již několik.. Ale jen kupujte..Proč úplně zmizela možnost vymeň, prodej, daruj..:mad: no, vlastně proč se tak hloupě ptám.. přeci proto, že by to bylo výhodné jen pro farmáře, že... Prašule by z toho nebyly žádné... a vo tom to je.. ne tom v poslední době stojí farma.. Prostor žádný nepřibývá.. to asi není potřeba...

2. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

Kupte, kupte a pak chytnu nervy napíšu: Nadávam ****... a šup ban :D hustě =D

Peníze mam, šílenec nejsem, nekupuju..

Mikeš a jezule tohle ocenili.
  3. Viky007

Viky007 Baron fóra

Lidičky, usmálo se na mne štěstí - ptakopysk, no a pak zase myši, také červená maštal, tu už mám,ale výhra, jen aby bylo dost krmiva na trhu, na něj nestačím. Takže spokojená a končím

4. toibf

toibf Rádoby autor

tak jsem přikoupila ještě 15ks a 10ks a mám nakonec 1xptakopysk, 1xkiwi, dost mi padlo i myšek, krtků, 2xmýval, 1xčáp, 1xvlk, 1x žabky, oranžové krůty, 1x oranžové slepice, 1x červené slepice, žlutá kotlárna, bobr c++, dál už kupovat nebudu, jsem spokojená s tím co mi padlo

5. kacaba57

kacaba57 Rádoby autor

Ahoj všem, přišlajsem z nemocnice na propustku a zjistila, že jsou TS, neodolala a koupila jednu stáj, hned odtajnila a byl tam PTAKOPYSK, to je poprvé co mám z jedné stáje hned novinku. Přeju všem, ať mají štěstí jako já.

6. Orliček

Orliček Magnát fóra

kacabo - gratuluju, a doufám že už brzy budeš z nemocnice doma na pořád

ja koupila jeden výběh a uvidím večer nebo zítra co tam bude. Doufám v něco co nemam, je to docela těžké se trefit v to co mam.Chtěla bych třeba pejska

Klárka

Naposledy upraveno: 13/3/15
  7. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

tak přemýšlím mám zkusit nebo nemám chtěla bych kiwiho, ale to by bylo moc velké štěstí

8. hogofogo59

hogofogo59 Pisálek fóra

:D:D:DxD

Hajas, anickamalirka a Lyzarka tohle ocenili.
  9. lumat85

lumat85 Analytik fóra

myš, bobr++, vlk, bobr++, vlk, krtek, chovný rybník oranž, barvírna, holubník, kočky, kočky:sleepy:

já chci aspoň kiwiho .......jednoho, sím-.-

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Velké ehmmm...no NIC , červený ovčín a jemu podobné , není můj šálek kávy . Teprve se ale chystám našlapat konto a rozjedu " velkou párty " ...jen doufám, že si nenamlátím frkolu ;).
    Přeji mnoho úspěchů všem a držím palce ( i na nohou) ..

11. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Tak z 20-ti zakoupených a hned odtajněných mi padlo toto:
    2x ježek, žáby, bobr ++ 5x, krtek, výrobna prach.peří oranžová a žlutá, chovný rybník oranžový, kohout, mýval, vlk, čáp 2x, kočka, včelí úl oranžový a světe div se ptakopysk. Takže za mne velká spokojenost. Původně jsem byla odhodlaná koupit ten balíček, ale protože teď již nemusím, tak ušetřené floreny utratím v další akci TS. Všem co do toho jdou, držím palečky ať jim to padá alespoň jak mi, pokud né líp :inlove::music:;):p

12. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jsem měla florenový konto na 9 stájí. Ty jsem koupila, dala na plochu a trpělivě budu čekat na odtajnění do 19:20 hodin. A celou tu dobu se budu těšit, že odtajním něco, co udělá radost. V mém případě je to jen ptakopysk, ostatní mám a tedy nepotřebuji. A milé RT slibuji, že pokud budou povoleny kohoutky z Vaší strany a odtajním ptakopyska, že pak už s klidem přijmu i žluté slepičárny a oranžové kobyly a nadávati nebudu. A možná, že pak ještě povolím já šrajtofličku, pořídím floreny a ještě nějakou tajemnou stáj koupím.
    To zas pak budete mít radost Vy. A o tom by to přeci mělo být, ne? Aby ta spokojenost byla na obou stranách a obě strany získaly to své.

Všem přeji, aby v pátek 13-tého získali z tajemných stájí to, co jim chybí a co si přejí [​IMG]

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Našlapala jsem konto, ne úplně, to si nechám na zítřek, když je Šťastný den : Mega BZ .
    Jako vždy dodržím zavedený postup , koupila jsem 5 stájí , pokud nic nebude , koupím 10..atd.
    Zatím mi to vycházelo , nu, uvidíme dnes ... a že je číslo 13 mým oblíbeným, snad se poštěstí .

14. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

Ahojky, tak já ze dvou stájí jedny bobry C++ a jedny oranžové chameleony. No nic, tak jsem koupila ještě tři a snad se štěstí unaví a sedne i na mne.:) Všem co už máte své přání splněné moc gratuluji[​IMG] a ti co jste na tom jako já, nezoufejte, tak se zadaří jindy[​IMG] .

15. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj :)
    Tak dnes jsem dala výpověď v práci :D Koupila si nové prádlo pro radost, seřvala jednoho hlupáka, který mi málem naboural auto :D a tak jsem si pro zklidnění koupila 5 stájí a světe div se :D kiwááátko :) + 3 oranžové stáje (rybky, kozy, včelky) a krtinec ;) , tak jsem si ještě přikoupila dvě, když už tak už :D A aby se neřeklo tak jsem si poprvé vsadila ve sportce jeden sloupek :D haha... Ať žije pátek třináctého...
    Ještě k výpovědi.. Když Vám šéf řekne na vaši stížnost, že je v práci 13°C, že u veitnamců se také netopí akdyž semi to nelíbí že můžu jít ... tak jsem to po 14ti letech konečně udělala :D

Naposledy upraveno: 13/3/15
  16. basana75

basana75 Zelenáč fóra

hmm a mne vypadl oranžový kurník :-(

17. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Tak jsem tu někde vepředu napsala..že se ujmu bezprizorního vlka..a adoptuji ptakopyska..a to jste měli vidět ten nával..oni si to ty zvířátka snad museli říct..a tak se nyní budu starat..ne o jednoho ..no hned o 5vlků..také další kiwi si ke mě našel cestu .a nakonec i ten ptakopysk...dokonce páreček.. také..pár myší..krtci..kočky..další kohout..čáp..mýval..ježek ..žáby..2 párky xxl bobrů..no úplná Noemova archa...co mě ale překvapilo..teprve podruhé v historii Tajemných....nebo-li exkluzivních..chcete-li....mě padla Růžová stáj..a to hraji opravdu hóódně dlouho..poprvé to byla prasátková..nyní koníci...já musím být v poslední době asi hrozně hodná...takže nyní mám.. myslím poprvé.. všechny stáje komplet...klik

18. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Po pravdě řečeno, musím se smát. Tomu, jak se tady rozčilujete a vyhrožujete, že nekoupíte.
    Hraju farmu tři roky a ani jednou jsem do hry nevrazila reálné peníze. Nevidím důvod. Přestože jsem na farmě každý den, hraju pro zábavu a jestli mám nebo nemám ptakopyska je mi úplně jedno. Do úkolu mi nechybí jen ptakopysk, nemám ani čápa, vlka, kivi.
    Takže tímto oponuji těm, kteří tvrdí, že Farmerama není zadarmo. Je!

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Pachmina - gratuluji , moc hezké .

;)-wiolan-
    Však jsem už říkala, že se klaním před Tvojí pevnou vůlí.... a to já zase koupím a neříkám, že néé, ale ten balíček opravdu NE. :)

20. Feris1

Feris1 Expert fóra

• Vulgarita
    anickamalirka
    pani, 14 rokov a sef ***** len by ma zaujmalo ci aj on mal tych 13 v kancli, ale je vidiet ze na ludi z vysoka serkaju hlavne aby oni mali dost, neboj bude lepsie drzim palce a aby som nebol off kupil som 6 ts tak drzte palce nech to padne chcel by som vtakopiska asi ako kazdy a este kiwacka toho tiez nemam.

*edit odstránená vulgarita*

Naposledy upraveno moderátorem: 13/3/15