Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Já koupila 4 stáje a odkryla: oranžové prase, oranžový králík a 2x bobři. Jsem lvl 93. Děkuji moc

edit: nedalo mi to a vzala jsem ještě 2 - kočky a další bobři...to náhodné číslo mě už vážně až uráží. Co je moc, to je příliš.

Naposledy upraveno: 13/3/15
  2. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

jaji
    v pohodě .. snad Ti též špetka ironie pomuze k chlivkům ;)

BTW: Docela RT chápu, finnace jsou potřeba .... sám programuji pomerne velke aplikace a tak vim co je za tím práce ;)

nicmene jeste vcera jsem chtel koupit balicek, ale RT mně (nevim jak to řici slušně, takže použiju rozladil a zklamal) rozladil a zklamal změnou ukolu na trvaly takže jsem koupil jen dva.. a ted jsem teda na vázkach ;)

nicmene termin spekulant co tu lita vzduchem je nadneseny, ale dovolim si tvrdit, ze takovi jsme vsichni ;) a neni na tom nic spatneho... hold nekomu to vychazi a nekdo to neumi ;)

toz v nedeli podle nalady uvidim jestli jeste neco koupim ;)

xxsoptikxx tohle ocenil(a).
  3. jaji

jaji Vévoda fóra

jo, pomohla, mám 2x kiwi

4. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

koupila jsem 8 kousků, uvidím za pár hodin

davidson00 a lacrima tohle ocenili.
  5. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

tak to gratuluji ;)

evainfo, anickamalirka a jaji tohle ocenili.
  6. jaji

jaji Vévoda fóra

a ještě - 2x holubice, 2x žába...

anickamalirka, davidson00 a lacrima tohle ocenili.
  7. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Juchůůů, v lvl 90 mám oranžový kurník- to jsem si vždycky přála :inlove:

Edit: tak oprava. Koupila jsem patnáct stájí, hned je odkryla a ......těch oranžových kurníků mám šest- tak tomu už se říká ........... ani nevím jak už to pojmenovat, končím

8. denich

denich Vycházející hvězda fóra

p-eetra - tak to ti zavidim:) tesim se na sve 63 oranzove kone:)
    Tak jdeme na to - hokus - pokus - čmarokus...

9. toibf

toibf Rádoby autor

jsem level 84 a zakoupila jsem 6stájí, ihned odkryla a mám výrobna prachového peří oranžová, chovný rybník oranžový, 2x mýval (dva už mám), kohout (pátý) a žabky(moje druhé)

10. Viky007

Viky007 Baron fóra

Koupila jsem nakonec 4 = 2x myš, pak čáp a holubník(vše už mám), ale nechávám na ploše pro úkol

11. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

neni co zavidet ... minule jsem na to byl podobne ;) ted jsem cumel jako PUK

12. dvory

dvory Rádoby autor

Tak koupeno 10 tajemných stájí a jupí novinka Ptakopysk doma.Dvě tajemné mám ještě v liště.Přeji všem také hodně štěstí ve hře .

13. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Tak u me spokojenost... 3x kiwi, 3x vlk a 3x ptakopysk...
    Parkrat jsem udelala to ze jsem tajemnice nekoupila ani jedny - Baha, farma - stromy a chlevy a zjistila jsem ze se to vyplaci... Ted to padalo jedna basen i ty oranzovy kone jsem mela... Ale co me teda hooodne prekvapilo, bylo to, ze mi vyskocil 5x bobr c++.

14. sisinka

sisinka Pilný autor

juchů, koupila jsem 3 stáje, hned samozřejmě odkryla a mám kivi, červenou králíkárnu a ptakopyska! Docela jsem překvapená, jak pěkně to padá. Ještě potřebuju žáby.
    další dvě- vlk a kohout! no ne

15. kaculatko1989

kaculatko1989 Pisálek fóra

gratuluji mám4 ptakopysky,kivi,čápy,vlky a moc ježků,žáby,no velké překvapení

16. VendyF01

VendyF01 Zelenáč fóra

Jak nejlépe nalákat hráče na zakoupení tajemných stájí? No přece akce florenové balíčky a šťastný den:MEGA BZ. Tak huráááá nakupovat, vývojáři potřebují reálné peníze. A kdo nakoupí nejvíc, z toho se stane člen klubu farmeramy, který skvěle funguje. Ne nebojte jen kecám, farma je hra pro zábavu, zadarmo, prostě na pohodu, nic nestojí a užijete s přáteli hromadu srandy:)

evainfo, skalara.v a -Kuteno- tohle ocenili.
  17. VendyF01

VendyF01 Zelenáč fóra

Na trhu pták kivi 170.000 krejcarů, to jefakt síla:)

evainfo a Květa54 tohle ocenili.
  18. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

tak jsem zkusila 8 chlivku a cervene prase cerveny pstros 3x krtek
    a jedine z ceho mam radost je vlk a kohout chybi jeste jedna v liste ale to vubec nevim co bylo takze bida
    novinka ani kiwi

19. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak já mám oranžový osly a oranžový krůty asi se vážně poohlídnu po jiné hře,novinky mi bud nepadaj vůbec nebo po půl roce a je jedno jestli jsou to stromy nebo stáje baharama nevyjímaje,už toho mám vážně dost pohár trpělivosti přetekl,končím:mad:

-Kuteno- tohle ocenil(a).
  20. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

Zdravím, tak mě nalákal ondra k, tak zakoupeny 2 TS, po odtajnění kočky a červené krávy, 2 pokus ptakopysk a žabky, už končím a ať vám vypadne co si přejete, Alena, no chybí mi také vlk a kohout, tak zase příště

Lyzarka, denich a Ria30. tohle ocenili.