Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

babioli ... to jsme na to podobne ... ja mam ted cca 17 mil kr a stodola plna... ;)

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak to je super!!! Úkol budeme plnit postupně a potom, že pátek 13. je nešťastný den!!! Díky RT a krásný a šťastný pátek 13 všem!!!;););)

3. Viky007

Viky007 Baron fóra

Rozhodla jsem se, že si ze zvědavosti 1 EPV koupím, co kdyby tam byl vlk, nový úkol neplním, potřebná zvířata sice chovám, ale nemám jich dostatek a nakupovat?Dívala jsem se na ceny - kiwi- dříve tak 18000 kr, dnes 90 000.

Naposledy upraveno: 13/3/15
    evainfo, xxsoptikxx a lacrima tohle ocenili.
  4. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Kiwi i dříve byl drahý ..u mě na trhu stál kolem 40-50 000 Kr..vím to..chovala jsem do úkolu..ale pak jsem raději prodala.. mohla jsem ještě chvilku počkat..měla bych o nějaký milionek víc..no kdo to mohl tušit..osobně to nehrotím..tenhle úkol se jen zařadí k dalším rozdělaným v družstvu..a bude čekat..až přijde na řadu...jinak balíček za 630 Fl mě pobavil..každopádně pár tajemných koupím..nebo vlastně podivuhodných..ale jednotlivě..co kdyby nějaký opuštěný ptakopysk potřeboval adopci..nezlobila bych se.. ani za nějakého bezprizorního vlka..​

5. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Pár druhů do plnění úkolů mi pořád chybí, takže tuhle akci vítám. Jen asi nevyužiju tuhle sQělou a jedinečnou možnost jistoty na získání ptakopyska.
    Když si spočítám, že balíček vyjde na 630 Florinů a obsahuje 30x "něco" a 1x vytoužené, znamená to, že získám 30x stáj nebo vylepšení což je 30x15=450, těch 30 staveb bych tedy normálně koupil za 450 Florinů a k tomu 1x Ptakopysk s jistotou na jeho získání za zbývající rozdíl, tedy za 180 Florinů, to mi přijde drahé.
    Nejspíš tedy raděj půjdu do samotných stájí, pokud bych do toho investoval těch 630 Fl co stojí tento balíček, dostanu místo 31 možností rovnou 42 možností a tedy i vyšší pravděpodobnost na získání něčeho důležitého.
    Nesháním jen ptakopyska (i když nový úkol na něm staví), je tam více cenných zvířat a ačkoli jsem smolař, přeci jen, 42x žlutý kurník to určitě nebude, to dřív vyhraju sportku.
    Navíc při další akci nebo OaD to můžu vždycky dohnat a změnit. Je to přeci jen hra.

ps: Kde je "Perry"?

6. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Mě už to nechává chladnou a bez nějakých emocí. O RT si myslím svoje, takže nemá cenu tady psát něco co už jste tu napsali. Je to škoda farmu mám ráda, ale s tímhle jednáním a taháním peněz z našich kapes mě už nebaví.

7. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

ja si pockam jak to bude vypadat v pomeru dobre chlivky v balicku a bez. treba u stromu to byl obrovsky rozdil a tak se baliček vyplatil. aspon tedy u me

njklmn, michnaj a lacrima tohle ocenili.
  8. cicimana

cicimana Rádoby autor

Nemohl být balíček po méně kusech nebo víc balíčků na výběr? 630 florenů je prostě moc. Jen za cenu, že bude jistý ptakopysk a pak samé výběhy do lišty, do toho nejdu. Jinak změna úkolu na trvalý je super, to se RT opravdu pochlapili a chválím.

9. sisinka

sisinka Pilný autor

cicimana- taky bych dost ocenila výběr balíčků nebo po míň kusech, prostě něco levnějšího než těch 630 florenů.

Karolinah1, Květa54 a lacrima tohle ocenili.
  10. burds

burds Titán fóra

Třeba 15 ks by bylo finančně únosnější.15 stájí by spousta lidí určitě koupila kdyby měla jistotu že tam bude ptakopysk.Ale asi jsem dost naivní.

11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja mám skoro všetky stajne po 5-8 ks okrem vlkov,kohútov a kiwi tie mám po 1 ale to mi nevadí.Je to vždy lepšie ako z drôtom do oka a preto kôli jednému vtákopyskovi nebudem kupovať balík za 630 florénov čo je vyše 20 eur a po kusoch tiež nie.Mne minule z 9 stajní vyliezlo 6 žiab ale potešili vlk,kiwi a kohút.

12. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Na akci se těším, ale bohužel RT velmi poškodil připravené hráče tím, že změnil úkol z dočasného na trvalý. Tím pádem bude mít šnorchl obchod každý. Bohužel po oznámení změny na trvalý úkol rapidně klesá cena požadovaných zvířat.

Přikláním se k tomu, aby ten, kdo úkol dokončí v původním termínu dostal nějakou kompenzaci ... například nějaký další třeba 5x výběh pro ptakopyska, nebo další 3x šnochl obchod ... případně třeba 10x podivuhodný tajemný výběh. ;)

evainfo, Coolischec a denich tohle ocenili.
  13. jaji

jaji Vévoda fóra

odro_k - až doposud jsem s Tvými příspěvky téměř vždy souhlasila, ocenila :) ale dneska jsi jak z jiné planetyxD
    nechceš abych si myslela, že jsi naivní, že rt vyslyší Tvůj požadavek

ale pak taky je dobře, že ceny klesají, alespoň se nepodporují splekulanti a to mám radostxDxDxD

14. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Jaji,

tedy já nechápu to tvoje nálepkování a odsuzování těch co na trh hodí cokoliv za xy kr. Pokud i za tuto cenu najdou svého kupce tak nevím proč je odsuzovat. Až zase budeš někoho nálepkovat, koukni na trh a do zároveň do farmářského obchodu, to že se na trhu některé plodiny prodávají dráž než ve farmářském obchodě není vina prodejců, ale nakupujících. Kdyby se každý nesnažil splnit úkoly 5 minut před tím než budou zavedeny do hry, tak dynamický trh vůbec nedá možnost vyšroubovat cenu do takové výše.

15. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

jaji

Ty jsi nepoznala tu špetku ironie ? :) nečekam, že když budu sám, že mne RT vyslyší ;) ale když nás bude vice ;)

nicmene klesající ceny se mi nelíbí ... padají pod úroveň která se mi libí pro prodej ;)

navíc dost často se vyplatí svoji vlastní produkci prodat dejme tomu za 10000 krejcaru za kus a pak to same nakoupit za 8000 kr ;) je to risk, ale většinou to vyjde ;)
    takže musím měnit taktiku a hold budu pro změnu nakupovat ;)

16. hogofogo59

hogofogo59 Pisálek fóra

ondro_k bud vklidu, než se většina z nás dohrabou na vlka či kivi ptáka.. natož ptakopyska.....to bude trvat. Osobně už chlévy tentokrát nekupuju, protože mám plnou lištu nepotřebných.. No a co mi měly minule přinést nepřinesly....alespon jedno z toho.....žába, vlk, čáp nebo kivi o tom si mohu jen nechat zdát a to už nemluvím o ptakopysku...:D:D:p

lacrima, Mikeš a haha) tohle ocenili.
  17. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Ti dobří spekulanti měli v době změny úkolu už prodáno ,-) Přece se musí využít prvotního boomu a paniky těch co chtějí vše hned po oznámení... teda né úplně hned... chvilku si počkat až se cena vyšplhá díky netrpělivým prodejcům. Ale zase né moc dlouho, aby nabídka nepřevýšila poptávku. Ono to není jen koupit a prodat... chce to znát trh, mít odhad, dokázat přemýšlet a počítat, najít si info co se asi chystá atd... To že se pravděpodobně něco bude hodit je tu hlásáno xy dnů dopředu a je jen na každém z nás, zda tomu uvěří, zainvestuje a v pravou chvíli dobře prodá. Dynamický trh je důležitou součástí hry, tak proč ho nevyužít? Jsem překupník a jsem na to snad i hrdý :-D Někoho baví hrát "na krásu", někoho bezúčelově syslit plodiny a někdo se prostě otáčí na trhu aby si mohl později dovolit koupit plody, zvířata, šlechtěnce za KR a nemusel investovat FL do TS a SK. A jak píše pajda, jde to jen díky těm co v "panice" a bez rozmyslu kupují ,-) Jen pro zajímavost díky úkolům Barevní chameleoni a Hádej kdo jsem získal za poslední 2 dny cca 30M kr čistého.... stačilo jen správně nakoupit a ještě líp prodat ,-) Za část kr (13M) už jsem si koupil jednoho usmrkanýho krasavca v pyžamu, protože se bude jistě hodit a jeho cena se zvedne na dvojnásobek ,-) Krejcary se musí otáčet :-D

18. sirchose

sirchose Analytik fóra

Kdyby nám alespoň soudruzi ze západního německa pustili kino když chtěj tolik florenů,já už jsem si minimálně tři měsíce ani neškrt:p

19. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Tak jsem koupil 2x výběh a světe div se 1x vlk (měl jsem jednoho) a 1x ptakopysk (je můj první) .... takže 100% spokojenost

20. jaji

jaji Vévoda fóra

pajdo a ostatní.... promiňte, ale já nikoho nenálepkovala, neurážela ani neodsuzovala, taky jsem u svých příspěvků používala dost výrazně smajlíky, ano, pochopila jsem špetku ironie a ta byla i v mých příspěvcích...

a o tom, že jsou na trhu spekulanti víme všichni. Tím jsem však nemyslela nikoho konkrétně a ondru_k už vůbec ne :-( mrzí mě, pokud to tak někdo pochopil :-(

ondro_k - tímto se Ti omlouvám a GRATULUJI k chlívkům :)

Květa54, Simissek a lacrima tohle ocenili.