Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. JMJH

JMJH Znalec fóra

karolinka120484 - ahoj, taky jsem koukala na krmivo pro kohouta, co vyžaduje jedno.. a hrůza.. Ale nemyslím si, že "má velký hlad"..
    Pokud vím, tak v reálu kohoutovi stačí trochu zrní, stejně jako slepicím.. Takže pokud tady mu RT napsalo do krmiva tak obrovské množství plodin, tak to má určitě úplně jiný důvod..

A jak jsem viděla nové akce, opět na dojení peněz z nás a že nám nabízejí slevu akorát na obrovské množství florenů za reál a na menší žádnou slevu nedávají, a přitom předevčírem měli taky akci na FL.. tak od toho raději [​IMG] ...

Dala jsem na noc 2 TS a ráno po odkliknutí - 2x kočky, které už jsem měla víckrát.. Budou sice rychleji přibývat při pěstování, ale vzhledem k ceně těch TCH za reál a že víc potřebují jiné, je to pro mě ztráta.. takže smutek.. :(
    Sousedi s dárky včera dorazili jen 3 (i když já jich poslala všech 7), asi už se jim nechce číst tady ty moje příspěvky a chtějí mi to takto dát najevo, tak už tu radší nic dalšího psát nebudu .. taky smutek.. pá... :(

P. S. 15:36:
    Koukám, že ještě nejsem odhlášená.. ale ještě jsem měla poslední tajemný chlívek a ten teď odpo po návratu domů odklikla a... KOHOUT..
    Takže přece jen ještě naposledy se stal zázrak a já mám snad poprvé, nebo po hodně dlouhé době všechna zvířátka.. I když některá jen po 1 ks výběhu, ale jsem ráda, že aspoň ten jeden výběh od nich mám.. Jak dlouho jsem neměla žádný a kolik lidí tady je na tom stejně a kolik ještě hůř...
    Ale kéž je jim to povzbuzením, že přeci jen zázraky se dějí.. A tady na farmě někdy taky...
    Ty moje 3 chybějící chlívky, které už nechybí, jsou toho důkazem..
    Takže - Bohu díky!!!

Sousedi asi ještě odpočívají před další akcí, možná jsem se spletla, když jsem si myslela něco jiného.. tak uvidíme..

- Jinak jsem zjistila, že od zítra bude možnost koupit za stříbrňáky obyčejný výběh chameleonů od 66. lvl, tak za to dávám RT plus.
    - Díky taky za Bonus kód - musím ho jít aktivovat - na 48 hod...
    - Renzo má dorazit až večer, tak uvidím, jestli se stihnu přihlásit, jestli nebudu spát vyčerpáním z minulých dnů a nervů.. Ale klikat v něm, na to už asi síly mít nebudu..
    A přitom - dráčka (z vajíčka) ještě pořád nemám.. Ještě pořád jsem neměla síly znovu bouchat s Lukášem o získání potřebného množství žetonů (nebo co to je)...
    - Ještě má být za polovic nákup nějakých věcí ve městě...
    Chybí mi ještě recepty na vánočku a tu růžovou marmeládu, co tam mám v nabídce - tak čekám, jestli to bude za polovic taky.. jen nevím od kdy do kdy... Jak je těch akcí moc, tak se v tom ztrácím a nepamatuju si nic..

Tak zatím - pá.. a přeju, abyste taky zakusili zázraky, kdo je potřebujete.. :)

Naposledy upraveno: 26/1/15
    karolinka120484 tohle ocenil(a).
  2. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Já jsem po tolika měsících pauzy s radostí a nadšením koupila 6 Orionů. Vyklubal se mi oranžový ovčín, mýval, čáp, holubník, kočička a světe div se kiwi. Sice mi chybí kohout, ježek a vlk, ale i tak jsem měla radost a jsem celkem spokojená. Hlavně že to nebylo nic žlutého :)

3. razari

razari Pisálek fóra

Tak jsem byla ušetřena zklamání z blbin z TS neb jsem si koncem roku řekla, a zatím zcela nekompromisně plním, že dokud neudělají něco se stonkem, aby bylo ulehčené klikání a člověk nemusel přejíždět listy 1-15, tak za reálné peníze NIC nekoupím. Hold kiwi zatím není, ale z toho se nezblázním, že.......

4. jana563

jana563 Dozorce fóra

Koupila jsem celkem 32 TS a jediný výsledek......1 vlčí doupě.Jinak hodně žlutých a oranžových chlívků a jeden červený.Ani žába,ani kohout ani kivi.Fakt že ve vysokém levelu nemá cenu TS a TS kupovat.Jsou to vyhozené peníze.

5. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Pro mě velké zklamání... vlastně mi bylo naznačeno,že se mám dát k rybářům - 4x oranž.chovný rybník + 3x kočky.
    Nebýt dvou červených kotláren, tak by řekla,že Orion byl pěkně "podivuhodný" :cry: a vlci a kivi asi chodí po opačné straně farmplanety:cry:

6. Bambulka

Bambulka Zelenáč fóra

Tak som naštvaná až až.Kúpila som si za 20,-€ floreny aby som si mohla kúpiť nový výbeh teda kiwi.Tak za tak obrovské peniaze som dostala len a len tie zvieratá čo mám dávno v lište.Nedostala som ani bociany , žabky alebo kohúty, len a len kozy,ovce a kravy.No tak nehnevajte sa toto je zdieranie a využívanie hráčov. Už nekúpim ani jeden floren.

Danielaa25, Julinka11 a evca190 tohle ocenili.
  7. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Nazdárek, tak hlásím, že ty další dvě TS mi daly holubník, ten jsem neměl a třetí ježky.No, snad je někdo vymění, jestli se toho ovšem dožijeme. Já tu pořád čtu o vlaku a akci OD, jsem si to našel, to by bylo opravdu fajne, kdyby byly. Kutílek1929;):p:)

Trepifajksl a pajaable tohle ocenili.
  8. jižibaba

jižibaba Pisálek fóra

Ahoj, ze všeho, co jsem koupila akorát tak oranžové ryby. Tak už konec nakupování jednou provždy.:(:(:(

skalara.v a Mikeš tohle ocenili.
  9. panzerkoby

panzerkoby Rádoby autor

Ahoj, tak z posledních tajemnic mám kohouty, ježka, žabku, kiwi i vlka. Nakoupila jsem postupně 29 tajemnic. Holuby i čápa jsem už měla. :)

10. Helena1313

Helena1313 Stará škola

Ahojky, já jsem měla tajemničky ve znamení lišek, mám jich tolik, že bych na ně mohla uspořádat hon. I koček a myší se mi urodilo až, až, jen ten pták kiwi se mi vyhnul velkým obloukem. Nevadí, snad příště. Je to jen hra.:):)

Julinka11 tohle ocenil(a).
  11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hmmm, tak se mi štěstíčko vyhýbá i nadále. Z pandořiny skříňky se urodilo : kozí mlékárna žlutá, svišť a orel. Co dodat. Také asi zvážím dobudoucna utrácení ...
    Na kopýtku to bylo o kousíček lepšejší : oranž králíci (se hodí vždycky, bo ty hadice šestimetrový mají pořád hlad), lišky a oranž pštrosi.

k.vitek a njklmn tohle ocenili.
  12. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

tak i já končím s koupí TS ..opět samé blbiny ...lvl.92, sice jsem koupila jen 8 ale pořád žádný kohout , vlk ani kiwi.
    Tak už na to kašlu na nových farmách se to líhne o 106 .
    Ať už je obchodovat darovat --myši, lišky,krtky,kočky rozdám a na tajemné stáje od příště kašlu ...
    žluté a oranžové ryby co se dají vyrobit... tak dostat za 15 FL ??? Prostě tajemné stáje opět zklamaly-.-

13. Pavlahan

Pavlahan Perspektivní autor

Tak jsem se před drahně dlouhou dobou rozhodla tyto akce bojkotovat do doby, kdy nebudu za poměrně vydatnou sumu florenů získávat stupidní obyčejné výrobny, jakých si mohu v dílně nabouchat na počkání jak Baťa cviček a které jsou, předpokládám, vzhledem k mnoha stromům s produkty, k smíchu i nižším levelům. Nebo žluté chlívky. Na to mi stačí v akcích získané párty lístky...
    Toto předsevzetí mi úspěšně vydrželo přesně do této akce, kdy mě, pročítajíc si fórum, připadalo, že je ruka RT podezřele otevřená a dosti padají novinky nebo stáje, které bojkotem nevlastním. I obešla jsem vůli a zakoupila jednu stáj... světe div se, ježek, kterého jsem neměla. Koupila jsem tedy ještě jednu a šok - vlk! Překonala jsem poslední zbytky předsevzetí a s brzdou koupila opět jen jeden chlívek - a čáp! Po kontrole farmy zjistíc, že se mi to nezdá, padlo vše a koupila jsem dvě - a po zásluze dostala přes čumák - oranž. krocani a lišky, těch už mám dost v liště. Předsevzetí zaskočilo zpět do kolejí a nekoupila jsem už nic.
    No ale co třeba příště, žejo... xD

14. DENISKA45

DENISKA45 Rádoby autor

Já jsem nekoupila nic protože nemám mnoho florenů ale nic méně proč se zlobíte když Vám nevyjde to co si přejete vždyť je to jen hra a tajemná v tom je to kouzlo.zenkveta47.

hviezdička tohle ocenil(a).
  15. tatulda49

tatulda49 Pisálek fóra

Na farmě jsem od jejího začátku ale co poslední dobou vymýšlej to mi hlava nebere, dát do úkolu který navíc trvá jen 2dny hned nové zvíře a jako odměnu dát výrobnu kterou nelze jinak získat, to nás chtějí vážně naštvat. Hlavně že do akcí strkaj starý zvířata a když by měl člověk nějakou motivaci k plnění úkolu tak mu to vezmou, protože nakupovat za stovky balíčky a desítky stají nebudu! >:(

16. m2707

m2707 Znalec fóra

tatulda49- nerozčiluj se ;) Pokud jsi četl pozorně, tak tento úkol je věnován závislákům neboli " musím mít vše" :p. Jistě bude později ptakopysk možno získat jinak a tím i jeho výrobnu. Podle mne totiž bude potřeba do korálového ostrovu. Tak klídek a pokud nechceš investovat, tak vyčkej. Takže já "musím mít vše" nebo alespoň zkusit to mít, jsem už nachystaná a čekám jen na toho ptakopyska a úkol je splněn.xDxDxDxD

A já asi tedy závislák jsem :D:D Ale peníze do toho dávám rozumně, do kina nechodím, knihy stahuji na internetu , nekouřím a do hodpody mne občas pozve syn:p Tak co mohu splním a mám radost ze života;)

Naposledy upraveno: 12/3/15
  17. .bossjano99.

.bossjano99. Pisálek fóra

to mas pravdu tatulda tak isto aj predchadzajuca akcia ,daju cervenu vyrobnu ale nadrze nevyskakuju ani zdlhych rasltin ani z nicoho , smutne od rt

jaji tohle ocenil(a).
  18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Zatím je ještě březen a že by RT už mělo jiný kalendář a myslelo si, že apríl? Asi se zbláznili, protože to , co vymysleli nemá obdobu. Z tajemných stájí se klubou chlívky, které končí v liště a nová zvířata jsou v nedohlednu. Akce, která nestojí za to ji plnit!!!;););)

19. xhellax

xhellax Perspektivní autor

Tuto akci mohou splnit jen ti, kteří mají všechna zvířata. Poradí mi někdo, kde si mám napískat kohouty, ježky, kivi, vlky a nevím co ještě. Z množství tajemných stájí se mi vylouply samé oranžovky, kterých mám plný sklad.
    Do hry jsem nacpala už hafo peněz a další zboží na sklad kupovat nemíním. Takový závislák zase nejsem.

20. Radoslav-Vrabel

Radoslav-Vrabel Rádoby autor

Zdravím.Tak toto je rana pod pás,ale mne to nevadí keď že žiadne stajne za reál peniaze nekupujem.Len sa spolieham z úloh získať.Chýbajú mi ježkovia,vlci,kiwi a vôbec ma to nehnevá a o stromoch ani radšej nepíšem koľko mi chýba tých a preto žijem.Škoda plniť niekomu vrecká. Prvá stránka:Tu hraj zadarmo.

jaji, Nikyna8 a .mama789. tohle ocenili.