Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. liliana3211

liliana3211 Aktivní autor

no niekto má dosť euráčov na take množstvo chlievikov, ja som kupila asi 30 a mám jedneho kivi a som level93

lacrima, babioli a čertík.11 tohle ocenili.
  2. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

No, tak mam za 15 florenu oranzove ryby. Ja uz skoro ty chlivky nekupuju, nestoji to za to.

Danielaa25 a Jasmina tohle ocenili.
  3. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Nestačím se divit co mi to padáo_O, po minulých slabých TS.
    Po vlkovi(1.) z prvního Oriona, mi dnes z pandory vylezli kočka(6.), krtek(7.) a liška(11.). Sice jich mám hodně, ale jsem ráda, že to není žlutá stáj:)
    A ze dvou Orionů !růžoví! oslíci (1. růžová stáj po dvou letech nakupování po pár kusech při každých TS a jedinná růžová stáj, co mám) a kohout(1.):D.

P.S.: Tak trochu se děsím, co mi bude padat příště, když na mě byli teď tak štědří.

4. Ilčík

Ilčík Zelenáč fóra

Ahoj taky se připojím, teď jsem odtajnila 1x orion a světe div se!! RŮŽOVÍ OSLÍCI.
    Nestačím se divit, že by se štestí unavilo a sedlo na ...Oslíka???

5. juhaska

juhaska Zelenáč fóra

Mne sa vyhýba aj bocian nieto kohút, vlk či kiwi. Všetko iba do lišty.

6. peronova

peronova Zelenáč fóra

Zdravím, tak já jsem koupila 6 stájí a z toho 1x krtek, 1x kočka, 1x oranž.ovce,1x oraznž. koně 1x orel a konečně 1x VLK,:D na kiwi si počkám, nejsem blázen abych utrácela za floreny majetek:cry:. Ostatním přeji štěstí. Hezký večer:p

7. JMJH

JMJH Znalec fóra

No, tak já mám jedinou růžovou stáj (myslím) růžový kachník s jednou svatební kachnou, co vypadá jako bílý páv na vodě (s takovým dlouhým ozdobným chvostem).. vypadá nádherně a získala jsem ji, myslím v kterémsi úkolu v Družstvu (už si nepamatuji název..
    Jinak nemám nárok něco tak vzácného získat.. Aspoň dosud jsem neměla...

A teď, když už mám konečně jednoho kiwiho, tak počítám, že než z něho bude stovka do toho úkolu za řádek na stonku, tak to potrvá přes čtvrt roku, když bude každý den jen jeden.. Když dali do úkolu v takovém množství dodat nové zvíře (získatelné jen zázrakem z tajemného chlívku... za reál...) Ale hlavně, že ho vůbec mám a krmivo pro něj taky na to potřebné množství a ještě o něco víc... Snad pak to krmivo bude levnější, než je teď...
    Teď jsem koukala na trhu, tak krmivo pro kiwiho tam vidím, přestože jsem teprve 91 lvl, ale stojí 1.634 jeden kus krmiva..
    Takže plus je, že ho vůbec můžu koupit, ale mínus je ta cena.. protože za 100 ks krmiva dát 163.400 stříbrných, to je hodně...

Toho vlka budu potřebovat asi 60 ks do úkolu, to bude dva měsíce pěstování, když bude každý den jeden.. A ještě 60 kohoutů, jestli se nepletu, je do toho úkolu "Vlk od vedle".. Taky za řádek na stonku (jiný)..

Ještě mi chybí ta nová kytka na další řádek na stonku.. Ta mi nepadla...

A co se týče "brblání", tak to je slabý, to k nápravě nepomůže. Takže raději píšu to, co zakouším, jak co na mě působí reálně, s přáním, aby se to, co mě ničí, zlepšilo, napravilo a příště už nebylo.. A když totéž píše více lidí, tak pokud RT opravdu chce hru zlepšovat, jak to pořád píše, tak by si to naše negativní psaní měl vzít k srdci a podle toho tu hru zlepšit, abychom měli méně důvodů k smutku, žárlivosti, závisti, vzteku, slzám, ... a čemu všemu ještě... Je to tak?

Přeju všem, kteří ještě kiwiho a další nová zvířátka nemají ani po jednom kuse, aby je získali a mohli být aspoň trochu spokojení..
    A kdybych usnula, tak přeju dobrou noc.. jde na mě spaní... ještě je zima... [​IMG] [​IMG] [​IMG]

8. -kasparkov-

-kasparkov- Zelenáč fóra

Tak u mě spokojenost z 10TS holubník, ježek a kiwi:D ani jedno jsem ještě neměla. Ale teda to krmivo pro kiwi:(

9. njklmn

njklmn Rádoby autor

Z 30 TS 3 vlk, 3 kivi, 3kohouti jinak ostatni do listy . Velka spokojenost .:D:D:music:

10. maminka78

maminka78 Stálice fóra

U mě velký kulový jako vždy :/

skalara.v a vinea05 tohle ocenili.
  11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Posledních 5 tajemných, kterými jsem vyčistila florenové konto : mýval ( již 24 v liště) , krtek (24) , kohout ( 3) , ježek ( 7 ) a jako poslední myš ( 37 ) . Kiwi ( kivi) tedy v počtu 2 kusů , vlci se dorovnali na 5 kousků , žabičky mám 2x z minulé akce , holoubky a čápy také dostatečně ,vlastně mi nechybí nic. U mě spokojenost veliká , kterou bych přála všem kamarádům farmářům , známým i neznámým . Eva

12. johnymusicman

johnymusicman Zelenáč fóra

Krtek, kohout 2x , žluté krůty , kočky a pštros oranžový. Za kohouty jsem rád , ostatní jde do lišty. Johny

13. -Spoony-

-Spoony- Pisálek fóra

Tady všichni brečí nad krmivem pro KIWI ptáka, ale zcela zbytečně - splňte úkoly Pandořina skříňka a v úkolu 3/5 dostanete za splnění celkem 120 kusů krmiva, dostatečné množství pro splnění i posledního úkolu 5/5 (100 kiwi ptáků). Kdo chce pak chovat více ptáků, tak si holt koupí to předražené krmivo na trhu.

Jinak mi se taky vyhýbaly novinky, nakonec jsem koupil asi 80 TS a kromě spousty "lištových" chlévů jsem měl radost jen ze 2ks kiwi a 1ks vlka.

14. venda32

venda32 Zelenáč fóra

tak mám kohouta orlí hnízdo a 2x žáby takže docela úspěch

15. Evina270

Evina270 Rádoby autor

ahoj tak u mně z 6 dva vlci..neměla jsem,takže radost veliká!!!A kiwi!!Konečně...nikdy mi nevyšla novinka hned.

16. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Dobré ráno,včera večer jsem si na poslední chvíli pořídil čtyři výběhy a udělal jsem dobře,nejprve-Oranžový kravín,Obydlí pro mývala,moc mě potěšila Červená kotlárna:) a nakonec se vyklubalo VLČÍ DOUPĚ:Dpro mne velký úspěch-velká spokojenost.;)jinak přeji krásný den a příjemnou hru.

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Koupila jsem dva Oriony a mám kivíka a lišku :music:

18. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

No včera jsem psal že se bojím dát TCH na plochu protože při mém štěstí z toho nic zase nebude:D, a taky že nebylo. Není mi z toho smutno je mi už z toho zase na blití, co akce to samé "GUANO",:mad:To přece není možné že mi prostě nikdy nic nepřijde. Na to že jsem v 95 lv. se mi to zdá trochu divné že dosud nemám , kohouta, čápa, vlka, kivi, a o TS ani nemluvě , při každé akci si říkám nekoupíš nemá cenu, ale vždy změknu a stejně koupím. No prostě novinky ke mně na farmu doráží s ročním zpožděním. :D Nevím co RT má za strategii ale tím že vysokým levelům nedá skoro nic a nízkým vše, to moc férové není. U vysokých levelů, ví že budou hrát dále a u nízkých levelů je tímto způsobem drží u hry, protože by už dávno odešli.o_O

PS: Ale jak to půjde tímto směrem i dále tak brzy odejdou i ty vysoké;)

Naposledy upraveno: 26/1/15
  19. karolinka120484

karolinka120484 Perspektivní autor

Ahojky,tak jsem teď odtajnila 6 tajemných,výsledek je:Kočka,Mýval,2x Liška,holubník a Výběh pro kohouty můj první,tak jsem spokojená za kohoutka,v mlýně jsem koukala co takové malé zvířátko spořádá to mě dost překvapilo asi má velký hlad.přeji krásný den všem.:)

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

hubabuba - vítej na jedné lodi. Jsem v 94. lvl a dostal jsem žluté prase. Nezoufej, těch "štědře" obdarovaných
    je nás víc.
    :D
    Můžeme se utěšovat, že všechno nepotřebné z TS naložíme do vlaku, který už zřejmě nikdy nevyjede (jak to dělá většina
    zklamaných) a nebo použijeme v akci OaD, která se pravděpodobně už nikdy konat nebude. Jen si neumím představit, že
    by někdo jásal nad žlutým prasetem.
    :D:D