Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. michnaj

michnaj Vycházející hvězda fóra

Tak jsem koupila asi 50 stájí a kivi nikde:cry:, ale zato jsem dostalo dost žlutých, ani ty oranžové už nepadli..ale abych jen nenadávala tak padl vlk..toho jsem neměla..takže radost:inlove:

2. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

njn,ja som este dokupila 30 chlievikov,a padlimi ruzove prasiatka,aj vlcky,aj kiwi,kohuty a kopec chlievikov siel do listy ,padli aj vyrobne zlte a oranzove,nastastie ani jeden kurin xD,celkom som minula cez 2 200fl,ale co clovek neurobi ak nieco velmi chce,a skorpioni su obzvlast tvrdohlavy;)

3. gemin1

gemin1 Aktivní autor

pochopil jsem dobře - louka světlušek = staj na světlušky

samuel56, yey-brawl a skalara.v tohle ocenili.
  4. ivanka1980

ivanka1980 Rádoby autor

velká radost-z 8 chlívků mám kohouta,žábu,čápa,kivi-chybí mi už jenom ježeček,ale toho mám slíbeného výměnou.Čápa,kohouta a
    samozřejmě kivi jsem neměla.Co víc si přát!!!!!

5. Johnny

Johnny Polobůh fóra

gemin1
    ano je to tak

6. gemin1

gemin1 Aktivní autor

• Necituj prosím príspevok pod ktorý píšeš, stačí napísať meno.Ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

dik

Naposledy upraveno moderátorem: 23/1/15
    samuel56 a yey-brawl tohle ocenili.
  7. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Ahojky..
    ..tak štěstí musí být fakt unavené..
    ..ze zhruba 20 ks stájí..a mám lvl.93

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

:inlove::inlove::D já se snad zcvoknu ( vnoučata na mě koukají divně, asi mají pocit, že se tak již stalo xD) .... druhé kivi (kiwi ?) ... samozřejmě vedou oranžové chlívky, hlavně rybičky, pak kivi , krtek , holoubci , lišky , kočičky . Já tu farmu miluju , člověk by nevěřil, jak se, solidním dojmem působící důchodce, může takhle zblbnout do malovánek xDxD. A teď tam plesknu nekupované tajemky, získané z úkolu Pandořinky a jsem zvědavá, co bude. Na odkrytí si ale počkám , už urychlovat nebudu. Evča

9. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Ahoj,chtěla jsem umlít krmení pro kivi,ale na této farmě nemám vavřín.Kdepak bych ho sehnala?Ď za info

10. kakulkadadulka

kakulkadadulka Zelenáč fóra

maminka78:
    Dá se koupit na trhu.

pajaable:
    Evičko, gratuluji ..;)

Bagíra77 a pajaable tohle ocenili.
  11. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Tak u mě se zatím radost z ptáka co nelétá nekoná.Ale není to nejhorší - holubi,kohouti no a jak jinak oranž prase a ryba.:sleepy:

12. Sindy246

Sindy246 Zelenáč fóra

-tak jsem koupila 6 stájí,z toho mám 2 vlky,1 žáby a 1 kivi.Jsem fakt spokojena.

13. kahua81

kahua81 Zelenáč fóra

U mě dnes taky spokojenost :) Koupila jsem 4TS, 3 jsem dostala z úkolu a mám kiwi, čápa bobry++, vlka a 2 žluté výrobny (upotřebim jen na lanýže). Super! :-D

14. čarodějka22

čarodějka22 Pisálek fóra

Já ani nevím kolik jsem jich koupila :) ale kiwi už je nakrmen - z toho jsem měla radost a největší překvapení pro mne bylo když jsem odtajnila 2x oslí stáj růžovou ;) ale opět vyhrávaly oranž chlívky a poslední na mne vykoukla výrobna vajec ale žlutá xD

15. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

hodně muselo být štěstí unavené mám ho taky, radost převeliká
    level 92

Naposledy upraveno: 24/1/15
  16. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Tak z mé jedné tajemné stáje-lišky.Ach jo už 14té.Tak jsem zkusila ještě jeden a počkám si do rána.

17. jaji

jaji Vévoda fóra

vysledek z 1zakoupene ts - zluta vyrobna peri... co bych taky chtela za floreny, ktere mi dalo rt ze? Ze 3 z ukolu - 2oranz. kralici a 1zluta angorska vlna... co dodat?...treba se to nekomu bude hodit pri OD nekdy v budoucnu... kdo bude potrebovat, at se mi ozve

18. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jsem tu někdy odpoledne psala, že bych si přála vlka, protože jsem ho dosud neměla a kivi, protože je to novinka. A pak jsem měla ještě zálusk na jedny žáby a jednoho čápa.
    A výsledek po odtajnění? Žáby se bohužel neobjevily, ale objevili se čápi, objevil se i ten vlk a hlavně - 4x kivi pták. Fakt jsem tomu ani uvěřit nemohla a žábám tentokrát promíjím jejich nepřítomnost mezi odtajněnými stájemi. Samozřejmě se objevily i oranžové stáje, ale i červená kotlárna, ježek, 2 kohouti i 2x zlatí bobři.
    Pro tentokrát jsem dost spokojená. :)

Naposledy upraveno: 23/1/15
  19. Veram14

Veram14 Aktivní autor

Tak se mi ty sněděné miňonky sakra vyplatily, tak dlouho jsem chodila a remcala, že nemám ani miňonky, ani ptáka kiwouše, že manžel mě poslal na farmu koupit stáje a řekl, že když kiwouš nebude, tak mi ty zas....... miňonky zítra koupí.
    A mám kiwouše xD:pxDxDxD

Naposledy upraveno: 23/1/15
  20. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

veram,takze minonky si zajtra budes musiet kupit sama :)
    mne este ostali 4 ts v liste,mozno zajtra ich osadim,;)
    pozeram,ze celkom pekne padaju vtaciky,vsetkym co sa dari gratulujem a tym co nie,nevadi,snad nabuduce to bude lepsie ;)