Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

nakonec modlitba byla vyslyšena - VLK se ukázal :inlove:

2. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

dala jsem si limit koupit 10x(kupovala jsem postupně) včera večer z desáté vyskočil vlk-hurá. Dnes jsem neodolala, koupila ještě dvě a jupí,jupí,jupí dva kohouti-neměla jsem ani jednoho, tak super, takto velké štěstí jsem nikdy neměla

3. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky, tak jsem z koupila své vůbec první : dostala jsem kohoutka, vraní úkryt a krůty - a protože nejdál jsem u králíků, ale už můžu mít i krávy tak jsem ráda

Prý jsou i motýlci, veverky a jiná zvířátka a jiné, o těch si nechám zdát, nebo se kouknu tady jak vypadají

Klárka

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak na kopýtku mám krtka, kočiny a medvedíka čistotného - krásný název - miluju slovenčinu :inlove:.

Takže žádné vzrůšo. Myslela jsem, že na této bokovce padne něco lepšího, tak nic. Ještě jedna je na ploše, ale tím končím, dvě farmy zlatkama dotovat nemůžu, Varune....:(

5. kuriatko898

kuriatko898 Pisálek fóra

:D:DMám vlka:D:D, nemala som Fl...tak som po roku 40 kúpila cez SMS a 3 výbehy 1x oranžové kozy- do lišty- vymením.., 1x bobrí hrad c++ do lišty-vymením a čudu sa svete skoro mi oči vypadli VLCI juchú.. neviete prečo som včera len tak mlela krmivo???
    Ale ešte stále i chýbajú: kohúti, žaby a bociany...

6. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Tak další dvě odtajněny.Kočky a žáby.Vlk nikde.A přitom vlky mám moc ráda,považuju je za úžasná zvířata.Tak nechápu proč ke mě nechce ani jeden.Dobře tak mu udělám brokolicový krém a zapečenou cibuli se špenátem,když jsem ho na ovci nenachytala.

7. irenazaky

irenazaky Zelenáč fóra

já nemám nic,proto -že nemám prachy a co nadělám počkám až bude po výplatě snad se taky dočkám vlka Irena:cry:

Julinka11 tohle ocenil(a).
  8. Ria30.

Ria30. Guest

Ahojte.
    Všetkým, čo sa pri odtajňovaní TS darí, blahoželám:).
    Ostatným držím pršteky, aj keď sa hneď nezadarí, časom sa to poddá a určite získate tú, ktorú si želáte. Mne to nedalo a kúpila som večer dve. Ráno ma čakali líšky a vĺčik. To bola teda novinka aj pre mňa, kedže na novinky šťastie fakt nemám a väčšinou ich získam až tak o dva až tri mesiace, ak ovšem získam.
    Tak už mi chýba len bocian a kohútik
    ;)
    Peknú hru prajem

9. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek... tak z kina jsem si koupila jednu stáj :D a bum ježečkové :) radost ... už mi chybí jen žába, vlk a kohout... no tak zas příště jednu koupím a uvidíme :D

10. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

Mám velkou radost 2x vlci,2x žáby, čáp,ježek,křeček,červené včely a oranžový pštros.Ale ten kohout se mi stále vyhýbá;)

11. llew65

llew65 Vážený autor

Ze 4 TS vlčí doupě, krtek, myš a žlutá stříhárna ovčí vlny. Takže 25% spokojenost. Koupil jsem ještě 4, ráno uvidím.
    Hezký večer.

12. babicka38

babicka38 Mistr fóra

ahoj tak já mám čápů, křečků, myší, koček, ježků plnou stodolu jen ne toho kohouta a vlka. kdo bude chtít měnit při OD přihlaste se prosím

13. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Je velká škoda, hlavně pro ty kteří štěstí nemají, že si na novinky bohužel musí počkat, a to někdy i delší dobu, jelikož RT novinky v akci O&D k obchodování či výměně nepovolí.;)

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jsem nejspíš ducha mdlého - ale vyplatilo se ! Přikoupila jsem zlatky a mám žábu i vlka ( a bez ježdění na kole a dlouhých turistických pochodů v létě). A to jsem byla pevně rozhodnutá, že už nedám ...:DDala...:inlove: K tomu mi samozřejmě nabalili do batůžku navíc křečky, krtka, oranž králíky a krůty a kozenky a ryby a ovce, bobra C++ a taky žlutou mlékárnu ( tu jsem moc chtěla :wuerg:), ale taky červený kravín a dalšího ježka. Takže dušička je už spokojená, má všechno co chtěla...Růžového nebylo nic, ale co už, červená je taky dobrá :p

Orliček - před O/D se ozvi, určo něco v liště vyškrábnu, co by se ti hodilo ;)

Naposledy upraveno: 30/11/14
  15. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Za všetky florény len jeden TS -stajňa pre pštrosy červená ,nie sú to vĺčky ale ujde to.:)

16. pusinka2011

pusinka2011 Rádoby autor

Můj úlovek jsou myši a křečci, nadšení se nekoná, neb jsem nevděčnice))) Tak ještě zkusím dva další a uvidíme.

alexandrakerulova00 a švestinka tohle ocenili.
  17. rak328

rak328 Rádoby autor

tak ze sedmi tajemek stojí za řeč pouze červená kotlárna ale v 92 levlu žluté stáje jsou opravdu terno všechny skončily v liště a poputují do vláčku čáp, kohout a vlk se mi vyhýbají obloukem hezký večer všem

alexandrakerulova00 a Julinka11 tohle ocenili.
  18. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Přeji hezký večer,
    nějaké tajemné jsem měla uložené z akcí a čekala, zda se podaří získat novinku nebo aspoň to, co mi ještě chybí.
    Novinka se nezdařila, zato z čápa se raduji. Můj první a již je na ploše. Abych nebyla volyňák, tak jsem 5 stájí koupila. Oranžový koníci nemohly chybět....:D.
    Kdo má vlka, tomu gratuluji a pokud ještě i kohouta jste získali, tak gratulka dvojnásobná. Oba dva mi ještě chybí, ale už nebudu kupovat.

19. mateslunak

mateslunak Zelenáč fóra

třicet tajemných stájí a za řeč stála jen růžová koňská stáj. Nakonec jsem neodolala, koupila dalších pět a jupíííí:D 2x vlčí doupě. Takže nakonec spokojenost:)

20. dvory

dvory Rádoby autor

• Nepoužívaj prosím pri písaní velke písmo, prečítaj si prosím pravidlá fóra a dodržuj ich.Ďakujem.
    Tak vážení spoluhráči.Je před vánocemi a RT nám nabízí tolik možností vyhrát na kolotoči kytičky,získat vlka atd.Já jsem nezískal nic a floreny jsou v nenávratnu.DĚKUJI ZA KRÁSNÉ SVÉTKY RT ZASE JSEM SE NECHCI ŘÍCI CO. ROZČÍLIL KDYŽ KDO NAPÍŠI SLUŠNĚ.