Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. stadole

stadole Aktivní autor

Ahoj. Nemám v nabídce balík výbšhu.....jde koupit jen po 1 kusu......co s tím ...Děkuji za radu. Už tam je....balíček

2. -migos-

-migos- Veterán fóra

stadole: Musíš přes novinky, pak už se ti nabídka na balík 30ks ukáže. ;)

[​IMG] [​IMG]

Hezkou hru ...

Jonsdorf, Danielaa25 a Skali tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

A jde to i přes červený košík v oddělení zvířat :)
    podivuhod.png

-migos- tohle ocenil(a).
  4. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

všetci sme sa ponáhľali na farmu o 14:00 a teraz všetci čakáme do 19:00 :D :D pravda čo :D ak môžem poprosím o fotky Vašich úspechov farmári :p :D

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  5. stadole

stadole Aktivní autor

Děkuji už jsem balíček našla. Děkuji.

Skali tohle ocenil(a).
  6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nic nekupuju :p, dostane se to ke mně jako kudlanka a vše ostatní, už asi tři měsíce nekupuji žádné tajemno a chybí pouze 2 nebo 3 stromy, chlévy jsou všechny. Už jsem z nakupování vyléčená. Myslela jsem, že jednou za čas koupím balíček, až toho bude hodně chybět, ale zatím to není třeba

kaolín11, Jonsdorf a Xenie6161 tohle ocenili.
  7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Rozšoupl jsem se a pořídil jedno tajemno. Škoda, že nešlo dát k vodopádům.
    Mám dojem, že tam mám větší štěstí.
    Prales s pravidelnou dávkou zklamání určitě nezklame.
    :DxD

Edit
    Já nedočkavec jsem ho mrsknul rovnou do pralesa.

Naposledy upraveno: 24/4/20
  8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Zdá se, že je ta chybka s vodopády odstraněna, bo teď už se mi tam nové tajemky povedlo umístit normálně :) Komu to nejde a ještě je neumístil jinam, zkuste to znovu (po restartu hry nejlépe) ;)

9. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak jsem koupil pár tajtrdličních stájí a hle!
    Kulhavka, šurikatky a dokonce jedna růžovka...
    Nemám já dnes někde narozeniny?
    o_O

10. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

nemůžu li já za surikatou, musi jít surikata za mnou ... po dlouhé době koupeno 6 chlívků a hned ve třetím byla. Ty zbylé nechám až budou další z garážové akce.:)

Naposledy upraveno: 24/4/20
  11. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

sry nepatrí to tu ale nenašiel som vlákno diskusie tak sa opýtam aj takto: K tej akcii ponuka magických stonkov do neba, je možné, že bude niekedy dostupná aj taká rada stonku, ktorá bude poskytovať bonus +5% efektivity pre superhnojivo? myslím, že už jeden taký bol ale nie som si istý. Budem rád keď mi niekto z AT odpovie :)

12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

tronaldo, ze hry byl kaštanový řádek, další placený byl k dostání při letošních narozeninách farmy... řada narozeninové přání , přímo řádek se mám dojem nazýval Vodnář. Kdy a jestli bude znovu k mání by chtělo vědět asi víc hráčů, taky by se ještě jeden šikl. :)

kaolín11 a DANKA722 tohle ocenili.
  13. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

ma to náhodne napadlo keď som videl v upozorneniach tu akciu

GordonSargent tohle ocenil(a).
  14. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak jsem zatím odtajnil staré chlívky co jsem nasbíral z akcí, mezi nima bylo i 12 skorokudlanek a výsledek :cry:, nebýt jedné manty, tak si říkám za co o_O. 30ks nových tajemných z balíčku bude ráno. Asi mě už nic nepřekvapí. -.-

Hezkou hru ...

15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ze dvou Tajemných z akce: Oranž. pandy a manta... Jsem zvědavá na tu třetí. :oops:

16. moncicak7070

moncicak7070 Vévoda fóra

Jako vždy jsem neodolala a koupila celý balíček TS, takže 2 surikaty jsou doma. Jinak absolutně nic, co by stálo za řeč. Až na další kudlanku :), kterou sice mám, ale i tak potěšila :inlove:

17. libakos

libakos Polobůh fóra

Tak já koupila 4x5 kousků,z 15 lištovky ,těch 5 posledních za 2 hod ale po zkušenostech z minulých akcí neočekávám že bych jásala.

evainfo, -Kuteno- a DANKA722 tohle ocenili.
  18. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Zatím jsem koupila 2 stáje - žlutý nosorožec a hroch žádná radost. Ze skorokudlanky - kterou jsem tam měla asi z akce - dráček. Ještě, že ty už mám 2, tak to ani nevadilo.
    Všem přeji aby dostali to co si přejí (asi surikatu) a když ne - tak se na ně jděte podívat do ZOO - je to opravdu zážitek.
    Pěkný den přeji!

19. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

ja som dopadol takto: 6 surikát, nosorožec II 5ks, Uhor 2ks, manta 5ks a 5 rúžoviek

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

moncicak: Zdáš se mi dost nevděčná...;)

DANKA722 tohle ocenil(a).