Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ašada01

ašada01 Titán fóra

Já mám z 10 výběhů 1x mantu, jinak samé lištovky. Chybí mi ještě strašilka, agama límcová a teď úhoř. Však na ně taky za čas dojde.

Edit
    Evoku57
    To já vím, že jsem je teď nemohla získat, to je jen přehled, co mi chybí na Baha.
    Na Farmě mi ještě chybí činčila.

Naposledy upraveno: 29/9/19
    Y_n_O a evainfo tohle ocenili.
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

ašada01 - nevím, nevím o_O, bo agama a strašilka jsou úplně z něčeho jiného, určitě nebyly z tajemných chlívků na bahamě, pokud ale budou padat, tak ti je mocinky přeji
    :pxD

ašada01 tohle ocenil(a).
  3. tykadlo

tykadlo Stará škola

Ahoj. Máme nový výběh, a to jezírko pro havýše. Doteď jsem netušila, že taková puntíkatá rybka existuje:p Co mě ale nesedí je, že se jezírko umístňuje na farmu a ne na bahamu, tam by se mě líbilo víc;) I krunýřovec by byl fajn na bahamě. :)

Naposledy upraveno: 12/12/19
  4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Noo, vydapá ehm zajímavě... zkusím koupit 5 ks a uvidíme...
    tykadlo: také kolikrát žasnu, co vše v reálu existuje.... až na to krmení pro zvěř a produktové stromy /+ vonící, drátový, SH, vrtule a ponožky/ snad existuje vše.... i když ber to s rezervou, ne vše jsem si hledala, jestli fakt ve skutečnosti je nebo není...

5. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Kupuju nejvýš tři kousky na zkoušku.... Když to nevyjde tak ne, nezblázním se z toho. Ale nic na světě mě nedonutí zaplati ty nehorázné peníze za balíček těch výběhů... Jistě nejsem na tom špatně, dovolit bych si to mohl, ale nenapadá mě jediný důvod proč.... To bych musel spadnout z jahody naznak. Jsou spousty věcí za které je lepší peníze utratit... Třeba pěkná dovolená nebo lahvička patnáctiletého karibského rumu to je něco…

6. Gassy

Gassy Perspektivní autor

Koupil jsem 3 kousky jeden byl mravenec kterého jsem neměla, další žluté želvy a třetí pávy

MatysekKamilek a evainfo tohle ocenili.
  7. -bobča-

-bobča- Pilný autor

Proč se nedá koupi rovnou nový výběh???? nechci barevné - chci nové? Proč jsou akce, když jsou pro někoho nedostupné= - stromy, zvířata atd.

8. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Obyvatel fóra

Z deseti kousků sice novinka nepadla, ALE vykoukl na mě brablenec Ferda, a to hned dvakrát, juchůů! Za mě dobrý. ;)xD

9. libakos

libakos Titán fóra

Jsem nějaká zmatená,ve 14,05 jsem koupila tajemno a ještě zbývá 1,06 do odtajnění:Dto budou nějaké zvláštní chlévy:eek:Když dám tajemno na plochu tak to ukazuje3.50 do odtajnění..mám to na mýtině,,

Naposledy upraveno: 13/12/19
  10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

CHce někdo 3*žluté vlky každého za 15fl, Dám i zdarma:cry::mad:;)

Peto121, Apachie1 a michalka59 tohle ocenili.
  11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

12. Ajka188

Ajka188 Zelenáč fóra

Ahoj ja mam zasa bizoní ranč oranžový :D to sa oplatilo no nekúp to xD

13. libakos

libakos Titán fóra

Skali- vše hotovo a stejně budu odtajňovat ve 20.44teď už to bude jedno...

Skali tohle ocenil(a).
  14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

libakos - tak třeba to bude kvalita, když to tak dlouho zraje xD

ღSisinkaღ tohle ocenil(a).
  15. libakos

libakos Titán fóra

xDxDxDtak to čekání stálo za to >:(5 žluté 7 oranž a 2 činčilky.Na novinku si počkám do nějaké akce:(:(:(

matlafous123 a evainfo tohle ocenili.
  16. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Novinka je koupená, tak že žádné štěstí se nekonalo!
    A ty morčata posílám do Peru, tam je peruánští kuchaři mají opravdu rádi...

Tož dobrou noc farmáři...

17. jana563

jana563 Dozorce fóra

Koupila jsem balíček a mám 4 havýše.Skoro zbytečně moc.Pak budou strašit v liště.

18. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Koupila jsem 5 ks výběhů, chtěla dát na noc na plochu... A voalá, jsem na to zapomněla, tak až ráno... no.

marketka47 tohle ocenil(a).
  19. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Tak ze tří kousků jsem dostal činčilu, ježka a ještě jeden plevel.... Mravenec mi stále uniká…..

Apachie1 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  20. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Ani já nemám štěstí, ale morčat jak plevele