Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. anvan

anvan Dozorce fóra

Všem, co se zadařilo, tak gratuluji. Já koupila 12 chlívků a nepadlo mi nic. Ani nic růžového, ani červeného, prostě jen žluté a oranžové příšery, které nemůžu už ani vidět. A tím končím, nazdar bazar.
    (mimochodem ze 6 chlívků v liště, co nabízely moooožná zebru, taky nevypadlo nic, takže je jasné, že u mě pšenka nepokvete)
    :(

2. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Tentokrát se štěstí fakt unavilo.... Koupil jsem tři výběhy a hned z druhého na mě vypadla manta..... To se mi snad ještě nikdy nestalo. Většinou jsem novinky získal až po čase z nějakého úkolu. Víc než tři kusy nikdy nekupuji, nejsem příznivcem velkého placení za hru.... Jistě, mohl bych, ale na co??? Že nebudu tak daleko jako jiní??? No co, s tím dokážu žít...Platím si pouze pomocníky a mlýn, jinak nic. Jestli tak si asi dvakrát do roka koupím pár florenů a s tím vystačím...

3. Pliska1

Pliska1 Rádoby autor

Jsem nepoučitelná, nepoučitelná, nepoučitelná.>:( 3x jsem nakoupila po 4 chlívkách a jasně že nic. No poučení opět pro příště. Snad už to konečně vydržím a nekoupím.

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Vyjímečně sem pořídil 6 kousků a bohužel Franta ani jeden.o_O:oops:

evainfo, Honzulka05 a anvan tohle ocenili.
  5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja už dlhšiu dobu žiadne tajné nekupujem.Po čase ich získam v nejakej akcii.Nemám ani činčilu a netrápi ma to.Všetkým ktorým padla novinka gratulujem;);).

6. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Zdravím všechny, já po dlouhatanské době 15 stájí - předráčkováno - 1 žlutý ,2 oranžové , 3 obyčejné - naštěstí jedna manta jako 14tá padla tak sem si oddychla :)

Ať to padá, když už to platíme :p

7. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Ahoj, 15 chlívků a nic, co by stálo za řeč. :cry::(

fujtajblinka, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Už balíček nekupuji jen jsem zkusila asi 6 kousků a kromě růžové pandy a žlutého dráčka nic moc takže nebudu kupovat buď to bude v akci a nebo hold nesplním úkoly v družstvu činčilu také nemám a vůbec mě to nevadí až bude taaaaak bude ...kamoš z 30ks jen garantovaný 1 kousek jinak nic navíc. Jo kde jsou ty časy kdy se víc těšilo a také občas něco pořádného padlo ve více kouskách. Janča

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  9. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak Frantů mám 5 a to dvakrát za balíček a tři náhodně. Ještě budu 25ks odtajňovat, tak sem zvědav, ale šance na vypadnutí novinky je hodně nízká. Jinak nějaká zebra padla i růžové anakondy.

Hezkou hru ...

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké studené ráno :) tak jsem sklidila bahamku a šla rušit tu čtverku tajemných ... jsem měla na ploše kombajn a za ním viděla jen kousek opice, kousek něčeho vodního a dvě pandy. V liště jsem hledala chobotničky, že je dám na volná místa a jaké překvapení, když tam na mě koukala manta :p ... prý kousek něčeho vodního xD a dává supr protihodnotu, tak ji asi trošku prokrmím SK
    Držím všem palečky ;)

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Koupila jsem dva výběhy a vylíhla se manta:p;)

12. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Mě se taky manta neukázala ze 3 TS,ale viděla jsem v pátek o nich krásný dokument v televizi,tak aspoň vím jak žijí ...
    Já taky měla oranž.opice !
    LV210

13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Další hladový krk... proto stáje nekupuji a když tak jen občas 4 pro účast.

a protihodnota mě až tak neohromila. Stejný prostor zaberou 4 stromy, při použití ponožek, zuzina tak lze z jednoho políčka vydolovat 26 tisíc a když je někdy i kolo nakloněno ? to už jsou jiné počty, nestěžuji si na nevýhry v podobě ponožek z kola...
    mimochodem co se by se asi "vyplatilo" pro protihodnotu na farmě sázet?

[​IMG] :)

Naposledy upraveno: 5/5/19
  14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahoj Gordonko :) protihodnotu jsem brala jen co by chlívek, protože na baha pěstuji zvířátka s vysokou protihodnotou, z každého už mám dost tisíc a zase se to bude hodit při dodávkách v nějaké akci :p poslední vedl tuleň 4.487 pak varan 5.546 a teď manta 10.251 a to je dobrý skok. Na farmě jsou dobré asi dlouhodobky, ale cpu je družstva, tak zásoby moc nejsou. Co mě těší, že dávají hezké BZ [​IMG] a ráno se všemi dekorkami - stonky to bude ještě větší pecka ;)

15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

5 jakožemant a nooo, nic... ale nějak mě to je fuk. :)

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

evainfo, máš recht len je ideální kytka a v období mezi akcemi nic jiného na farmě nemám, modrá barva je tak uklidňující....;)xD

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tentokrát bude opět vzoreček :p

18. coneznam

coneznam Osvícený autor

Jééé, úhoř. Ale na baha??? Já myslela, že úhoř se chytá v potoce? No, možná i zkusím...

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Třeba je elektrický :). Ale líbí se mi, možná výjimečně zakoupím vzoreček.

20. libakos

libakos Polobůh fóra

No ,minule z 15 kousků spousta oranž pávů místo aspoň jednoho mravence, tak nevím jestli mám vůbec utrácet.Asi mi to zas nedá je to se mnou špatné ,žádná pevná vůle...

evainfo tohle ocenil(a).