Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

-Kuteno- já bych také chtěl zebru kvůli protihodnotě,ale nevyhodím 15 FL za žlutou stáj pár případů už se objevilo bylo to i u stromů stáje moc nesbírám

2. koljan74

koljan74 Aktivní autor

Tak z 25 výběhů ani jedna zebra a ani jeden žlutý nebo oranžový lev... super, příště si rozmyslím něco utrácet...

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Na vědomost se dává, že se zebra neobjevila ,-) pouze Tukan oranž. mám jich 11 a Lenochod C++ 12 ks.

Kuteno: pravdu máš, měl jsem růžové brýle a floreny, ale to napětí: co kdyby to vyšlo ,-))))

Naposledy upraveno: 11/1/19
  4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Havkáč a na čo kupuješ tie lištovky?Čo máš málo tukanov a iných trajlákov:D:D? Čo si mal na očiach:inlove:?

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Aha, Skali, to mi neseplo, já do obchodu moc nechodím a na oznámení jsem už zapomněla, to víš, bylo na začátku měsíce a stáří je stáří... omlouvám se.

Jo a poníka jsem vyhrála v akci Velká honička, bylo mi divné, že ho mám, když tajemnice nekupuju; tak jsem hledala, kdy a jak se mi na farmě objevil.

Naposledy upraveno: 11/1/19
  6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Skali, a už jsi ty oranžové anakondy viděla? I kdybych je dala do zvěřince tak ten zbytek uteče, proto prozatím zůstanu u C++. jen správně zkoordinovat volný den a kuklu. A i když jsem tajemné stáje na rozdíl od stromů dlouho nekupovala, tak už mám morčat, poníků obého druhu tolik, že zabírají moc místa ve zvěřincích. Zato když kupuji stromy, tak vím ,že ten jediný garantovaný je možná i můj poslední:)

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Y_n_O - mně zas nedocvaklo, že jsme poníka získali i v akci odměnou ;)
    GordonSargent - je to takové dost ..... barevné, že. Ale vyplivne to dva hady za jedno krmení, což je super. A když nezapomenu na motýlí kuklu....hmm.... zapomenu - se znám, že jo xD

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Netopýrku, morčata se z darovaných klubou a co bylo před posledním O&D jsem odposlala, noví hlodavci mají mašličku s jmenovkou; ale normální poník ani jeden, asi těch šťastných ňújorků ke mně neposlali tolik, jako z expresu koníků v akvárku, už jsem na akvárka taky nalepila ceduličky...
    A u hadic je to jasné, jsou drahé na odchov, tak je taky budu chovat s vylepšovadlem ve zlaté kleci... 8) Krmivo je mi šumák, pipek a ušáků nachovám hafo, hlavní je čas... a máš pravdu, ty nový odchovny jsou... bakaný? xD (snažila jsem se být slušná, jsou hnusný...).

Naposledy upraveno: 12/1/19
  9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak u mně osud usoudil, že když mě tak tejrá na jedné straně, potřebuju i cukrátko. Ze tří stájí jedna kýžená zebra, oranžové aakondy a oranžový lev. Kdybych byla nevděčná, zvolala bych: A co mořský poník, kde zůstal ten?
    Jako ta babička v tom vtipu: Jde po pláži s maličkým vnoučkem, vtom se přižene vlna a spláchne vnoučka do moře. Babička padne na kolena a vroucně se modlí: Bože, jediné vnoučátko mám, světýlko mého života, prosím neber mi ho, vrať mi ho! Přižene se další vlna a vnoučka vyplivne babičce k nohám. Ta ho zvedne, opráší, obrátí zraky k nebi a zvolá: A kde má čepičku?

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké ráno :) tak jsem koupila ještě 11 tajemných a byla tam konečně zebra, ještě nosorožec, 3x chobotničky, jedna oranžová hadice a zbytek lišta. Zebra je mezi terárky s hady, snad to přežije xD

11. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Tak z 20 kousku ani jedna zebra no neni kazdy den posviceni :p

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak růžový hadice ještě nejdou, to si počkám ještě nějaký ten den :p to mne nenapadlo, že když se prodávají, tak jdou získat oranžový

Edit: tak mám připravených 15 nových a 15 starých tajemných, jsem zvědavá, jestli bude úspěch

Naposledy upraveno: 12/1/19
  13. koljan74

koljan74 Aktivní autor

opravuji: z 30 výběhů ani jedna zebra nebo barevný lev :)

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

koljan74: No tak to je docela blbý, měl jsi rovnou koupit balík jistoty, měl bys 30 skorozeber a jednu jistou cenově by to vyšlo nastejno:p

15. šperková

šperková Pisálek fóra

Z pěti podivuhodných stájí nic nového :cry:končím - nedávno jsem koupila pomocníky to by nešlo :wuerg:. Zkusím pak s někým směnit, ale podle toho co tu píšete moc to nepadá...........

16. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Koupila jsem si balíček na jistotu, zebry mám tři, oranžové a žluté lvy, oranžové mravenečníky a oranžové pandy červené, nějaké růžovky, chobotnice, žirafy a taky stáje co už známe ... Jsem spokojená :)

17. Mikeš

Mikeš Titán fóra

No, -pechfógl-, já tě nepoznávám. Ty se snad budeš muset přejmenovat.
    Tvůj úspěch se mnou natolik zacloumal, že jsem si také honem koupil jednu zebru.
    Umím si docela dobře představit jaký poklad na mě bafne. Ale ještě chvilku budu snít o zebře.
    :D:D:D

Hele, nížiny, těšte se na jarní tání na horách. To bude ejchuchu, šplouch a cák.

Edit
    Tak konec snění, nastala tvrdá realita. Tvrdší než jsem čekal.
    Kočkování se zebrou se nekoná, sežeru papouška C ++ i s peřím.
    Za 15 FL se 22. v liště k večeři vyplatí.

Naposledy upraveno: 13/1/19
  18. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky tak ze čtrnácti podivuhodných chlívků ani jedna zebra,že jsem se na to velebnosti nevyprdla.Já už nechci žádné pandy,krokodýly ani dráčky vzkažte jim to tam nahoře-.-:(

19. babako

babako Expert fóra

Jdu si pustit zoom,abych věděl jak ta zebra vůbec vypadá..
    :cry::cry::cry:

20. Pumpička

Pumpička Pilný autor

Z pěti ks: vodní dráček, pandy červené - žluté, pandy - oranžové, mravenečníci oranžoví, a zebry!!!
    Jupííí!!!