Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. KvítkoVendulka

KvítkoVendulka Zelenáč fóra

Tak já mrskla na plochu všechny nahromaděné stáje a nové koupené a mám poníka i morče.Konečně.

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ráda bych novinku - zebřičku, takže určitě si nějaké výběhy koupím. Jen je nedám na plochu při trvání akce, bo bych docela ráda zkusila, zda jde získat růžovou anakondu. Tak si chvilku počkám, až bude šlechtění anakond a možnost postavit si upgrade a pak teprve dám nové výběhy na plochu
    ;)

3. myš59

myš59 Vévoda fóra

mám dilema koupit ,nebo chvilku počkat?;)

evainfo, Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  4. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

No koupit Myšičko,koupit,nenech mne v tom samotnou.Co kdyby náhodou...Já už hrabu kopytama nedočkavostí.

5. jitikw

jitikw Perspektivní autor

já utratila poslední floreny a nakoupila 10 chlívků + jsem si nechala na rychlé otevření.. (vím, je to zbytečné, ale byla jsem nedočkavá).
    Pro mě to dopadlo dobře, mám 1x zebry, dále potěšili růžoví velbloudi a růžoví sloni, také oranžová panda červená a také žlutí lvi. Zbylých 5 stájí byli takové, které už mám víckrát, tak jsem je hned házela do skladu.
    Přeji vám, ať se také zadaří !!! ;):)

6. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

přeji všem at se daří
    ja vzala tři staje, odtajnila a zebra je na ploše. takže radost veliká :inlove:

7. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

U mě taky spokojenost na 7 pokus (odtajnění za 3) mám zebru doma, hned jsem jí dala na vodopády a už čekám na první chov.

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník :) tak jsem zkoušela po trochách, které vyskočily na 30 tajemných xD ze zajímavých je lev žl. 1x, lev oranž. 1x, nosorožec 4x, chobotnice, mořský poník 4x, ale pruhovaná žádná :oops: zatím to nechám tak, až splasknu to možná ještě zkusím :p

9. libakos

libakos Polobůh fóra

Koupila jsem 4x 3,jedna pruhovaná tam byla a to mi stačí,určitě ji dají zas do odměn (i když z tajemnic jsem čekala na druhého poníka až do Vánoc)

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Je to dost neuvěřitelné,koupila jsem dva výběhy a mám dvě zebry. To se mi ještě nestalo xD:p;)

11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

dasa1143: Gratuluji, myslím, že jsi jediná, komu se to povedlo. ;)

Já mám 3 výběhy a čekám, co bude z prvního....

Edit: vědět to dřív, tak ušetřím 3 kila. Udělala jsem si radost, koupila balík na jistotu, a ten jeden výběh pak odtajnila za 1 FL ..... áááá mám 2 zebry. Z tajnáše na krokouše vypadly oranžové anakondy. Ještě jsem v liště objevila 2 výběhy na chobotnice. A mám těch 32 "rádoby" zeber. Tak budu házet na plochu vždy jeden výběh a uvidíme.

Naposledy upraveno: 11/1/19
  12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Když i dasa má štěstí jdu na to. Tolik FL jsem za celé farmaření neměl pohromadě (140) nastřádal jsem, tak 2 výběhy koupím, to budu koukat co vyleze ,-))

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja nekúpim nič a preto ani nič nevylezie.Na Baha mám ešte čo som neodtajil staré tajnáše stajní tak aj sadenice.To ani nechcem vidieť čo by mi z nich vyliezlo a podobne to mám aj na farme.

14. -bobča-

-bobča- Pilný autor

ahoj vsem farmářům, škoda že akce není rozdělena na dvě akce - nová zvířata a zvířata, která jsou naposledy - někteří maji dračka, holubník atd a třeba jako já stojí o nová zvířata

15. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

-Kuteno- úplně tě chápu já mám jen 23 FL a nechci si je utratit kvůli nějaké blbosti třeba oranž.stáje když ještě nebyla akce štědrý den měl jsem ty FL asi 4 je to jen na náhodě
    Hodně Štěstí při odtajnění a ať vám nevyleze nějaká stáj co nepotřebujete

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Honzulka ja mám dosť florenov ale nebudem ich míňať na nejaké lištovky ktoré mi zahlcujú lištovku.Dávno nekupujem aj tak som už znechutený s tých tajných z akcií.Po čase pruhovanú získam buď ju dajú ako normálnu stajňu ako poníka a morča.Úloha počká nie je zajac nikam mi neutečie:D:D.

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Objevily se oranžové anakondy? a má ještě někdo barevné anakondy? že bych nečekala až do šlechtění ;);)

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ve které akci byl jako odměna poník? Ten mi chybí:p;)
    Díky Skali , tak ten nemám takže vypadlo bůhvíco

Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ale jo, mám dvoje oranžové ;)

dasa1143 - výběh pro poníka - Podivuhodný výběh „New York“

Y_n_O - byly už zavedené do prodeje - žluté a oranžové, takže oranžové jdou získat z tajemnic normálně, bo to není speciální stáj :)

20. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Papoušek /celkem 13 ks/ a krokodýl /celkem 16ks/.Víc TS nekupuji.Další úkol co bude viset v družstvu.

LV 177

Naposledy upraveno: 13/1/19