Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. šebejda

šebejda Baron fóra

Jsem no tom podobně jako kaolín. Při minulém zakoupení TS na jistotu dorazilo 1, slovy jedno garantované morče. Domnívám se, že jsem od té doby odtajnil nejméně 70 morčecích tajemnek a na farmě se pořád krčí jenom to jedno. Dávám TS poslední šanci. Koupil jsem i tento balík "na jistotu". Jestli nedorazí další poníci, popř morčata, s veškerými tajemnicemi za peníze končím....HOWG. Mimochodem to píši hlavně pro hráče, kteří nakupují po pár kusech a láteří, že nic nedostali. Na zakoupení dostatečného počtu florenů jsem utratil tuším 416 Kč-> a u mne je to krát 2, neboť to samé kupuji i na farmu manželky. Spočítejte si sami, jak se mi krmení RT vyplácí :wuerg:.

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

šebejda Ahoj, když je máš, tak je dáš ,-)) peníze.
    Já nekoupím, pro mě je to zbytečnost, ale kdo si chce udělat radost a na jistotu, proč ne ,-)

3. lott_lott

lott_lott Stará škola

Taky nekupuji balíček, je fakt moc drahý, ale pokud bych to dát mohla, tak to klidně dám a udělám si radost :)

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Obětovala jsem pro formu 15 fl za stáj - výsledek přímo ohromující: Křeček se žloutenkou.

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Joooo je tam, na druhé kliknutí mám koníka - poníka, hned dostal SK, aby nebyl hlady. Nechyběl žlutý krtek, oranžový čáp a pštros. Mám velkou radost. Poslední dobou víc než 4 nekupuji a už dlouho se takto nepoštěstilo :D

6. -bobča-

-bobča- Pilný autor

koupila jsem při akcích stáje a vždy byly "barevné" - nechápu, proč se nedá koupit ihned nové zvíře, farmář/ka by si ho ihned koupil/a, škoda, že to NEJDE

Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  7. jana.b27

jana.b27 Pisálek fóra

ahojky,zdravím všechny,měla jsem 3 roky pauzu ve farmě ale zhruba před rokem jsem to zase zkusila. :D dnes jsem zakoupila 12 stájí a super, 2x poník a 2x morče.

8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Koupila jsem teď jednu stáj za 15FL, za 3 odtajnila aaaaaa PONÍK!!! Je tam...:inlove:
    (jestli to nejni tím, že jsem od sazí a teprve mířím do vany, topím dřívím)

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer všem :) tak já se nechala taky zlákat a koupila 14 tajemniček a přesně po sedmi - oranžové a žluté chlívky, z toho několikrát holubník, křeček, páv a bobr ... to jako fakt xD už asi poníka nechci, by možná kulhal a jenom se přežíral :p a na farmě se musí makat ;).

10. kluk10

kluk10 Pisálek fóra

Koupil jsem 15 stájí.Odkryto za floreny. 2x sokol. 3 x čáp oranžový.Červenka ,bažant , Výrobna angorské vlny oranž. , barvírna oranžová , holub , bobr , osel , medvěd oranžové .Žlutý ježek a červené husy .Všechno do lišty

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Oběhla jsem prastaré úkoly v družstvu, zinkasovala floreny a koupila jsem ve 20.00 tři stáje, ve 21.00 jednu a ve 22.00 jednu... dyž bude výsledek řehtat, zařechtám se IÁ, když ne, půjdu plakat do kouta a čekat na lepší zítřky... Zraje to na ploše. Ráno uvidím, co jsem odchovala...

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Zlatúšik tak ráno nám to daj vedieť aké šunty si získala hoci by som ti toho poníka prial.Ja nekupujem žiadne tajné lebo lištovky sú mi na nič.Naposledy som kúpil keď bola novinka vták kiwi a odvtedy ani neviem koľko som ich získal.Nakladal som ich do vlaku a ešte 9 ich mám v lište.Tak že tak radšej si kúpim čoko.

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Kocúrik, tak podávám hlášení: 2x oranžoví křečci, 2x oranžový bobří hrad a abych měla ty bobříky kam poslat, oranžová bobří pila 8) Nadále budu kupovat zase jen mlýn a pomocníky... ;)

14. anvan

anvan Dozorce fóra

Z pěti tajemnic 3x žlutý holub? To mám za trest? Tak to tedy pěkně děkuji.
    Přidávám se k ostatním frflajícím a už nekoupím nic, kromě pomocníků. Nechápu logiku RT - mohli vydělat. Kdyby padalo něco slušné, kupovali bychom. Jak jednoduché....

15. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

I já se přidám k frfňání:mad:,koupila jsem 9 stájí a vše do lišty,morčete se snad nikdy nedočkám,někdo jich má spoustu a někdo žádnýho.

16. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Přátelé nebuďte smutní, jak již říkali staří Římané "neštěstí ve hře, štěstí v lásce"

Já pevně odolávám něco koupit!
    To si raději koupím lízátko a budu cucat.
    Všem přeji krásný šabat.
    Jo a pozor, nedoporučuji se zamilovat do hry!

:D:D:D

17. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

jelikož nekouřím a nepiji alkohol,zbývá mi na občasnou dotaci hry a tak mám 2 poníky,ostatní lišta,včetně or.holubů,ježků,pávů(po 4 ks)

GordonSargent, evainfo a burds tohle ocenili.
  18. rijkax

rijkax Aktivní autor

Rozhodla jsem se, že tentokrát odolám ačkoliv poník se mi líbí - ale za to, abych měla jistotu, že ho fakt dostanu fakt 630 fl nedám. A pokud bych šla cestou koupě několika stájí, tak mi stopro přibudou akorát další bažanti, nebo sokoli....Dodnes nemám morče ani jilm, ačkoliv jsem Tokio výběhů a Jeníčků už otevřela mraky....Až to přijde, tak to bude :)

19. Preceja

Preceja Mistr fóra

Že já se nechám vždycky nachytat, pokaždé si říkám, že už nic nekoupím a pokaždé to zkusím, co kdyby. No... asi mám nedostatek žlutých čápů či co. Poník ani omylem, morče taky ne.

20. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

18 stájí a nic ani morčátko se neukázalo