Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

trochu som sa zľakol keď som videl, že možnosť získať škrečky I. II. a bažanty bude posledný krát, ale potom som si uvedomil, že ich už mám :D tie výbehy, no kúpim si 2 a uvidím čo mi z toho vypadne. nie som blázon aby som dával toľko florenov za nový výbeh aj tak bude na nič. maximálne iba do tej úlohy v meste. je to novinka takže keby som ju aj získal tak by som ju na OaD nemohol vymeniť takže ešte väčšia škoda :D prajem ostatným šťastie

2. dannger11

dannger11 Expert fóra

Bože další nenažranec na farmě.Kdo to má živit?xD

3. jana151049

jana151049 Veterán fóra

To je paráda,další nesplnitelný úkol v družstvu.Když jsem nedostala z 18taj.stájí křečka,tak si určitě koupím novou taj.stáj.Nejsem zvědavá na další žluté a oranž.stáje,které bych mohla sama rozdávat v LV 158!

LV 158

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ani asi z 50 TS ziskaných postupně s akcí morče nepřišlo a tohle mně má jako nalákat?:p Mi to múže vlízt ,tak akorát na hrb!:eek:
    I s tím přerostlým koněm!:eek:

5. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

trpezlivosť to chce, keby ste kúpili škrečka za Kč, či €, teraz poníka, a potom ho RT dá hneď všetkým? asi by sa Vám to nepáčilo-.-
    ...ja strach nemám, o pol roka ich budeme mať viac ako žltých krtkov, čo myslím, tiež nie je najšťastnejšie riešenie:music:

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dobrá motivace na plnění akcí.Kolik tedy ještě mám odtajnit Tokio TS abych získal alespoň morče?100,200,1000..... ks ???
    Někdo akce neplní,pak náhodou získá TS z kalendáře a má morče hned.Nechci všechno ihned,ale myslím si ,že z 50 TS ten barevnej hlodavec alespoň jeden přijít mohl.o_O
    Nojono, neplatíš tak si nas..kašly

7. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, také nekoupím. Posledně sem koupil ten balíček 30+jistota. Pokud počítám balíček a další Tokio z akcí tak to bylo určitě nějakých 50 kusů a morče je pořád samo samotinké. Navíc už se začíná objevovat i na trhu, sice s cenou 190tisíc. Takže tůdle-nůdle. Nic nebude.

Hezkou hru ...

8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Do 3 měsíců spolehlivě dostaneme poníka v odměně za splnění nějaké ptákoviny, takže Podivuhodné "cosi" už neřeším dobře 4 roky. Mám pocit že kromě snad 2 stromků a 2 chlívků, mám všechno (jistotu nemám, protože hlídat 8 000 věcí je nad moje mozkové možnosti)
    Takže si počkám jak na Morče, tak i na Poníka.
    Toho mořského jsem získal z vláčku asi na 9 pokusů.
    A někdo ho nemá vůbec.
    Náhodné náhody nehodlám podporovat ani náhodou.

9. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

• Necituj, prosím, příspěvek bezprostředně nad tvým. Stačí dotyčného jen oslovit. Pokud použiješ tlačítko "odpovědět", citaci ze svého příspěvku vymaž. Děkuji Skali
    Bezejmenný

*** odstraněna zbytečná citace

Na toho mořského jsem už úplně zapoměl, že byl někdy k mání xDxDxD

Naposledy upraveno moderátorem: 8/11/18
    Y_n_O tohle ocenil(a).
  10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

radyn.m, není to tak dávno; nevím, kolik ti je, ale můj děda vždycky říkal, že na sklerózu získává člověk nárok nejdřív po třicítce; do té doby je to blbost xD
    A oprav si příspěvek, když odpovídáš bezprostředně na ten, co je nad tvým, nepoužívá se citace, hráče stačí oslovit. Ať nemají moderátoři zbytečnou práci... ;)

EDIT: tož nic, asi už jsi nebyl přítomen...:(

Naposledy upraveno: 8/11/18
    Helena1313 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  11. Iwuska

Iwuska Stálice fóra

Zdravím RT. Děkuji za nabídku tajemna, ale nezůčastním se. Tvá poptávka po mých real penězích se mine účinkem

12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tož asi sjedu na Bědovice kámošovi odvést poníka, ale kurde, jak ho nacpu do PC? Nevíte někdo?:oops:xD

13. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Matýsku když se neobjeví poníček tak za 4 měsíce ho možná při OaD dostaneš já ale také chlívky nebudu kupovat

14. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

iba dúfam, že po skončení akcie sa na trhu objavia poníky (za rozumnú cenu) na dokončenie úlohy ... florény šetrím na recept MJZ :D

Moje tajomné chlievy/stajne/brlohy atď. :
    Bocian 3x
    Holubník 3x
    Labuť 1x
    Vydra 1x
    Líška 1x
    Pásavec 2x
    Bažant 2x
    Bizón 2x
    Škrečok 3x
    Červienka 1x
    Los 2x
    Krtko 1x
    Sokol 2x
    Svišť 1x
    Veverička 1x
    Pavúk 1x
    Skunk 1x
    Jak 1x
    Žaba 12x
    Salamandra 2x
    Motýl 2x
    Rybník 1x
    Kukučka 1x
    Pštros 2x
    Osol 5x
    Bobor 1x

Naposledy upraveno: 9/11/18
    Helena1313, Honzulka05 a Apachie1 tohle ocenili.
  15. anvan

anvan Dozorce fóra

Jen tak ze zvědavosti jsem koupila tři taj.chlívky, odkryla hned za floreny a oranžoví bobři, žlutí holubi, červenka.......teda bída. chjooo

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dala jsem taky vzoreček - 4 chlívky - ale pěkně si počkám :) určitě bude koník, pokud ne, víc nekupuji

17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím Přátelé...
    Ani já nepovažuji nutné něco kupovat a jak již bylo psáno na žluté blbouny nejsem taky zvědavý.
    A do úkolu?
    No na co?!
    Kdo mně přesvědčí že za tu snahu a reálné peníze to stojí?

Že bych je třeba výhodně prodával?
    Tak to je daleko, díky omezení ve hře...

Jo kdybych byl Komanč, Navah, Ponij nebo třeba Vinetů to by bylo jináč!
    :D:D:D
    Ale já jsem spíš Olda Šetrnej.
    Všem přeji radost ze hry a těm co to nestačí tak aspoň jednoho poníka.
    Howgh...

18. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

Prvýkrát som sa "dobre sklamal". Bizóny II.

tydýtková, Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. jitikw

jitikw Perspektivní autor

koupila jsem 7 stájí - no potěšili 2x červení medvědi a padli první morčata, zbytek křečci apod. Možná, že ještě zkusím štěstí....

20. lott_lott

lott_lott Stará škola

Pár stájí a už je poník doma a s ním i oranžoví bizoni :p Už kupovat nebudu, žluté vyměním při OaD, na dnešek už to bylo nebývalé štěstí. Všem přeji totéž a i ty žluťáky bizonovité k tomu ;)