Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Dobré ráno přeji vám všem. Tak já mám smolíka při TCH pořád , ať jich koupím kolik chci novinka nepadne. Takže nekoupím :sleepy::sleepy::sleepy::sleepy:

2. libakos

libakos Polobůh fóra

Koupila jsem 4x3TCH a jedno morčátko tam bylo, jen mu musím dát SK aby nehladovělo,zatím nemám ve mlýně pro něho krmivo:(sakra,vyčistila jsem si brýle a jejda už můžu mlítxD

3. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Koupené dvě tajemnice a vylezli oranž a červený chameleoni.:(

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

U mně i morče. Zatím chcípá hlady, neb jsem to nečekala.

5. ruze159

ruze159 Pisálek fóra

koupila jsem 6 tajemnych a nic vic nekupuji.

Helena1313, evainfo a anvan tohle ocenili.
  6. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Přestoupila jsem zákaz, který jsem dala sama sobě, protože pro morčátka mám slabost a koupila celý tucet TS. Nic. A to je tedy naposledy, co jsem tak blbě utratila floreny. Kdyby si marketing BP viděl dál, než na špičku nosu, tak popustí více otěže a nechá víc padat novinky, protože by na tom ve výsledku vydělali. No, co už.

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Jsem nenapravitelná - tečka.Tisíckrát říkám,že nekoupím a zase jsem koupila.Že jsem si po tlemeni nedala.
    Vážené RT,žlutou výrobnu vajec a samé žluté krtky si můžete vecpat kam? No,asi budete vědět kam.
    Abych ve 207.levelu dostala takový šunt,to mi jděte někam k šípku.
    Morčata sice mám i dvakrát oranžového ježka,ale ten žlutý humus mě dokáže naštvat.
    Farmerama má být odpočinková hra,no já si u ní poslední dobou nijak nemohu odpočinout,když jsem neustále v ráži.Kolo štěstí - humus,sazenice a tajemné stáje - humus,šlechtění - humus.To jednoho tak otráví,že nemá chuť do takové hry investovat.A ty akce? Poslední dobou také stojí za bačkoru.
    Tak jsem si vylila hořký obsah a jdu na zahradu,ta mi dělá tu pravou radost a přináší relax.
    Všem držím palce,ať se zadaří.

8. jančajani

jančajani Rádoby autor

Dlooouuuho jsem nic nekoupila, tak 3 stáje, stejně tam nic nebylo, ale včera jsem měla nějak zatemněno před bouřkou a koupila celý balík!!! V balíku ani jedno morče, krtci, chameleoni, svišti. Potěšily mne 2 červenky, že budu moci někomu udělat radost. Takže jedno malý morčátko, chudinka, povinný a nemá si ani s kým hrát8):wuerg::oops::mad:

9. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pajaable a jančajani - to bude asi tím, že RT dokáže ocenit a vážit si platících hráčů.
    Červenka je i ve Fotbalovém obchodě, už nebude moc vzácná.
    xDxDxD
    Koupil jsem včera jedno podivuhodno, abych si vztah RT a já znovu ověřil. Dnes jsem ho dal
    na plochu a nemám na odtajnění ani špetku odvahy. Moc radosti najednou prý také škodí.
    :D
    A akce? Ty už si RT dávno přizpůsobil k obrazu svému a ne hráče.

Edit
    Tak jsem odtajnil. To byla ale pořádná hloupost myslet si, že z jedné TS
    může vypadnout novinka. A to prý ji mohu získat jen při troše štěstí, jak se píše
    v úvodu.
    :D
    Získal jsem v pořadí 11. chameleona oranžového a k tomu v liště 10 žlutých. Kolik jich odcestovalo expresem si už ani nepamatuji.
    Dobře mi tak. Tak mám zas jasno na hodně dlouho.

Naposledy upraveno: 15/7/18
  10. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Přijela jsem z dovči a koukám jak puk,že za 15FL lze získat žluté stáje a jiné vykopávky.Nekupuji nic posledně jsem opět naletěla v podobě žlutých lišek a jiných lištových stájí.Takže odvážlivcům co kupují přeji více štěstí.

LV 137

Naposledy upraveno: 15/7/18
  11. ousekja

ousekja Zelenáč fóra

Tak z 15 stájí samé žluté výrobny slepic a krtky to si děláte srandu? A jakto že už podivuhodné výběhy nelze zakoupit když v kalendáři akcí je zapsáno že jsou do 16.7. to je taky trochu zvláštní proč to do toho kalendáře dáváte když to nedodržujete.>:(:mad:

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

ousekja podivuhodné výbehy sa už nedajú kúpiť lebo sa dali kúpiť od 13.7-15.7 ale obydlie pre zvieratá výhodná kúpa začína 16.7-17.6 tie si môžeš kúpiť.

MatysekKamilek, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ousekja
    Když koukáš do kalendáře, tak se také mrkni, co je tam napsáno - cituji:
    Upozorňujeme, že termíny akcí jsou předběžné a vše může být nakonec úplně jinak.

Je potřeba sledovat OFI k akcím. Tam se píše:
    Zdravím farmáři,
    od 13.7. 14:00 hod. do 15.7. 22:00 hod. proběhne mini-akce Exkluzivní podivuhodný výběh!

A čas, kdy (nebo do kdy) akce probíhá, je možné sledovat také v akční liště. A rovněž v novinkách.

mituli a evainfo tohle ocenili.
  14. vrbovka

vrbovka Pilný autor

Z 15 koupených stájí ani jedno morčátko a peněženka vybrakovaná ! :cry: Ach jo.......

15. ojfp.

ojfp. Pilný autor

Taky jsem opět neodolala a koupila. Překvapení žádné - skoro samý krtek. Dobře mi tak! A jak tak čtu diskusi, morčata asi přestěhovaly děti země někam jinam:D:D:D.

charlie.b46 a hrabenka1951 tohle ocenili.
  16. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, já odolala a nekoupila - mám smůlu a nikdy novinku nedostanu. Počkám si až bude v akci nebo v obchodě atd.;)

spuntka, -Kuteno- a Honzulka05 tohle ocenili.
  17. šebejda

šebejda Baron fóra

Koupil jsem jistojistej balík, potom ještě 5 stájí. Jedno morče se za ty prachy bojí osamocené na farmě, z ostatního jenom trapná lišta. A to samé přibylo i při minulé akci. Doposavad jsem všechny balíky kupoval a jak běží čas, z 30 TS padá jenom totální plebs. Jen tak dál, milý RT, děláš vše pro to, abych se ti na příští nové zvířátko či stromeček z vysoka vysmál. PS....manželčina farma: z balíku na jitotu 1 + 1 morče, ostatní do lišty.....grrrrrrr.

Janina0971, jana563 a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. Sarryk

Sarryk Pisálek fóra

ja jsem utratila 375 fl coz je 25 staji a nepadlo jedine morce..:(((

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  19. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

já koupil 12 stájí a 1 morče se vyklubalo ,syn koupil jen 5 stájí a má 2 morčata,je to o náhodě a štěstí

20. Broskyňa.

Broskyňa. Perspektivní autor

Skúsila som 3 chlieviky, počkala som si na koniec s otvorením aby som pri neúspechu nepokračovala znova s nákupom a výsledok : prvý zbytočnosť, druhý zbytočnosť a tretí TRAM TA RA RÁ oranžový kurník - mám plakať, pomôže mi to ? Pochybujem :p