Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak jsem utratila plno florenů a nic, chobotničky jsou opět v nedohlednu, hlavně že už je zase nový úkol, kam se mají dodávat:mad::oops:

Helena1313 a burds tohle ocenili.
  2. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky pokus se nezdařil jen snad žirafa a nosorožec konečně už aspoň 4 v pořadí a ještě aspoň růžové opice, jinak novinka nic.Moc jsem tomu šancí nedávala a nemýlila se. Janča

3. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Já jsem dostala ze 2 koupených chlívků místo chobotniček oranžové opice a dráčka.
    Prosím modíka o reklamaci u RT ;)xD

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hmm a já tak dlouho otálel s utracením florenů ,až jsem to celé prošvihnul!xD
    Sem si říkal,že tři TS koupím až dneska.:cry:

5. mazurec

mazurec Stálice fóra

Měla jsem skovanou ještě jednu tajemničku kterou sem dala na plochu až včera a sláva je z ní chobotnička,vůbec jsem v to nedoufala :D:inlove: předtím asi ze 4 nic zajímavého a teď je tam a udělala mi radost:)

6. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

senzace je tu morče a jsou tady i updaty na ježky to vypadá skvěle ale ta stáj pro morčata vypadá trošku divně a to nemluvim o výrobě krmiva ale konečně nové zvíře těším se na něj

parendeie, evainfo a mamča50 tohle ocenili.
  7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Výběh pro ježka oranžový je pěkný a morčátka by se také hodila, tak to zkusíme a uvidíme, co se podaří. Fajn hru a pohodové léto. ;););)

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. doben

doben Ikona fóra

Ty počty BZ v novém úkolu jsou hodně zajímavé. Jsem zvědavý, jestli se to nějak projeví na množství zakoupených stájí. Já opět vynechám, protože TCH jsou jako odměny v akcích, takže se ke mně to morče stejně časem dostane.

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Honzulka05 - já myslím, že na výrobě krmiva pro morče nic divného není. Krmivo se vyrábí jako obvykle ve mlýně. Složení krmení pro morče je adekvátní. Je to hlodavec, zeleninu miluje. Snad mi tam jen trochu chybí seno ;)

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Nedám ani jeden floren.Nekupujem už dosť dlhú dobu naposledy som kúpil keď bola novinka vták Kiwi a odvtedy čo boli novinky tak mám všetky aj bez nákupov.Po čase morča bude lištovka:music::music:.

11. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Skali já moc tito plodiny nepěstuji radši si počkám až RT dá to morče do nějaké budoucí akce

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Skali to máš pravdu je to hlodavec a miluje zeleninu až na ten chmeľ ten by môj chudáčik nepochrúmal ale taká hlávka šalátu by mu bodlaxDxD.

13. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Honzulka - ale krmení musíš umlít (nebo koupit) tak jako tak. Je jedno jestli chlívek získáš teď nebo jako odměnu v akci, krmit je něčím musíš. Takže bych doporučila už začít s pěstováním a mletím, ono se na krmení dá většinou docela dost vydělat. Spousta lidí totiž krmení nepřipravuje dokud nezískají chlívek, ale jakmile ho získají, chtějí ho hned dát na plochu a pak zjistí, že nemají co do korýtka, tak šup na trh a kupují. A zvlášť tohle krmivo, kde ty plodiny nerostou moc dlouho - to se vyplatí dvojnásob. A budeš to mít připravené i pro sebe.
    -----------------------------

Já do nákupu nepůjdu, stejně mě novinka většinou mine. Ušetřím a novinky ke mně stejně doputují časem samy, takže o nic nepřijdu. Trpělivost sice není moje silná stránka, ale budu se cvičit.

14. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Ježiš, Skali, dej pokoj se senem. I tak mi mizí po tisících, jen ať morčátko papá chmel. Ale i tak nekupuji a počkám až mi přiběhne na farmu samo. Pokud by nemohlo najít cestu, budu je holt nakupovat na trhu, úkol nemusí být splněný hned. Zvířátek už je tolik, že je i bez morčete stále co chovat.

15. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Zase nové nesmyslné zvíře a k tomu úkol s přemrštěnými počty zvířat. Přeji všem, ať se vám podaří získat morče. Já na to kašlu, už je těch požadavků za reálné peníze nějak moc. Hra zadarmo se změnila v tahání peněz z hráčů. Kdyby alespoň nechali fungovat kino /u mě totiž neustále není žádné video k dispozici, kdykoliv na něj kliknu/ nebo dali do odměn alespoň l florenovník.

Naposledy upraveno: 12/7/18
  16. sirchose

sirchose Analytik fóra

Akorát nechápu proč je malé morče tak nenažrané,to budou asi pěkní vypasenci:p:p
    Kdo má stíhat ty plodiny vypěstovat když to žerou ve velkém,koze stačí po dvou kusech od každého a jedno morče sežere skoro jako čtyři kozy:cry:

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Když to srovnám se sokolem a kamzíkem,tak je až s podivem že nezdechne hlady!o_O

18. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

.... když to srovnám z takovým výletem na Kokořín ....

Myslím že už dlouhou dobu RT ty zvířata vyloženě tahá náhodně z klobouku. Morče bude ke stejnému užitku jako ten zbytek, takže si počkám pár týdnů až ho dostanu v akci a umístím na nějakou dobu do lišty než na něj dojde řada (třeba za 3 roky)

ezzra tohle ocenil(a).
  19. ovecka63

ovecka63 Rádoby autor

Zase se Mi potvrdilo že u mě pátek 13 znamená štěstí-4chlívky z toho 1morče.A máte pravdu ,je nějaky divny,skáče jak zajíc.

MatysekKamilek, evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :) tak to já měla včera smolíka a dnes to vypadá stejně. Kromě červenky, 2x žluté ježky, 2x oranž. ježky, růžové prasátko, nějaké výrobny, stádo bizonů a pár lištovek, tam žádné morčátko není :oops: ještě zkusím pět TCH a ať si ho nechají xD
    Jsem právě našla v liště pár tajemných chlívků, ale kdy to dát na plochu? :p

[​IMG] [​IMG]

Tak jsem ještě dala 7 TCH, hned odkryla, 2x červenka a jedno morčátko :p

Naposledy upraveno: 14/7/18