Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jojo, dnes vypadly 3 stromy Maui na Baha

Honzulka05 a milostivas tohle ocenili.
  2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Nooo, oranž. tygři by špatní nebyli... možná polechtám štěstěnu :)

evainfo tohle ocenil(a).
  3. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Zkusím 3ks a uvidím.Ptám se,když je v odměnách mj. banán,proč tedy není možnost využití těch co máme.Já jich mám 444ks a na co?To zas potrvá tak dlouho jako využití hvězdiček na stromě?Ta doba je pryč,kdy jsem jásala při splnění LV a dostala jich 5ks.
    VÝSLEDEK STÁJÍ : velbloud oranž,hroch.tuleň oranž. To je bez komentáře

LV 130 končící

Naposledy upraveno: 26/5/18
    evainfo tohle ocenil(a).
  4. -fofíček-

-fofíček- Zelenáč fóra

Ahojte štěstí chod dokolala la la a dnes sedlo na mně. Mám ze 4 stájí papouchy a dále žlutý tygr, nosorožce a CHOBOTNICE!!!! JUP9 A JUCH:D:D:pxD

5. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Já koupila 5, a nic. Víc už kupovat té ošklivosti nebudu :-D
    Tak hodně štěstí !

evainfo a zahradnice4 tohle ocenili.
  6. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, tady malá ukázka:
    [​IMG] [​IMG]
    xDxDxDxDxDxDxDxD

Edit: kaolín11 - a proč myslíš, že jsem to tam dávala ;););)

Naposledy upraveno: 26/5/18
  7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Apachie1 A to jsem chtěl utratit těžce nabytých 50 FL!o_O

8. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Já mám smůlu v TCH pořád, 15 chlívků a nepadlo nic co by za něco stálo, kromě jednoho jediného nosorožce

9. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak já koupit pět kousků a čekat na zázrak nebudu a vlastně nebudu vůbec kupovat.
    Není proč, než bych kupoval chobotnice to si na ně raději zajdu do restaurace...
    Protože ty farmářské se nedají výhodně prodat a když si je necháte tak je má už každý a tak nula od nuly pojde.
    Všem ostatním co koupí tajemky držím palce ale prvně si je opláchnu, mám je mastné od chobotniček.
    Všem přeji štěstí a lásku...

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

To sú ako že chobotnice?Však vyzerajú otras.To aj škôlkár by ich urobil krajšie.Nekúpim ani jednu tajnú na takú obludu xD.Oni ich dajú ako odmenu do nejakej akcie ako aj iné zvieratká.Radek v reštike ti také bléé neponúknuxDxDxD.

11. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáři, výjimečně ( po několika minutovém domáhání se mého synka ) jsem zakoupil 3 tajemnice a hle jedna potvora se objevila, sláva. Upřímně tedy nevypadají nic moc ale asi lepší než rysxD.

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník :) tak já si dala 10 tajemných a z nej byl oranžový tygřík + nosorožec :p tak dalších 10 a víc už né ... opět nosorožec

a slizké chobotničky, no bych je plácla na hlavu těm, kdo je vytvářeli xD [​IMG] ... zřejmě indispozice ;)
    tak držím palečky za nové příšerky a pro mě jedny stačí :p

13. anvan

anvan Dozorce fóra

15 chlívků a nic. Další ze mě nikdo už nevymámí.....:(

14. larelay

larelay Analytik fóra

5x TS a taky nic (resp. 2x žirafa, asi žluté pandy, vodní dráček a to páté jsem ze samé "radosti" zapomněla). Zázrak jsem moc nečekala, takže ani zklamání není velké, ale nadšená teda také nejsem. A to jsem si včera říkala - tentokrát fakt nekoupím. Tak jsem zvědavá, kdy to dodržím. Ostatním přeji větší štěstí a pohodovou sobotu.

15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

5x TCH a 1x růžové pandy a 4x oranž sloni (2x výběh, 2x výrobna....)... tož tak... víc nedám, počkám si na odměny.

16. upirka42

upirka42 Pisálek fóra

Velká radost, zakoupené 2 TCH a vykoukli na mě papoušci a chobotničky, štěstí se unavilo.Všem pěknou hru ;)

17. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Řeknu vám že se ty chlívky nevyplatí kupovat mě z jedné té stáje vylezly oranžové pandy já už ty stáje kupovat nebudu hlavně mám jen 20 florenů tak by to bylo na jednu stáj a myslím že by se ta chobotnice neobjevila to si počkám na nějakou akci kde ta chobotnice bude jako odměna

evainfo a zahradnice4 tohle ocenili.
  18. ovecka63

ovecka63 Rádoby autor

první dva chlívky a z toho-chobotnice + růžový sloni.Asi se jim mě zželelo

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Honzulka05: Já to takhle dělám prakticky od začátku hraní. Snad jen v prvních tajemkách jsem něco kupovala. A zatím jsem ještě nikdy toho rozhodnutí nelitovala - buď se kýžený chlívek objevil v odměnách/družstvu/kalendáři.. anebo třeba ani ne, ale nechyběl mi. To samé se stromky, ale tam se přiznávám k občasné účasti ve Strombole.

20. petaakubik

petaakubik Perspektivní autor

podařili se mi nastřádat nějaké ty floreny tak jsem si říkala proč to nezkusit, ale chyba lávky... vodní dráček a červená panda...nu což aspon že na kole jsem vytočila červený mloky :) budu doufat že se někde chobotničky časem ukážou, rozhodně je chci :)

evainfo, Honzulka05 a sisinka tohle ocenili.