Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jsem plýtvala po troškách, ale nějak se mi to vymklo ;)

2. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

umlela jsem 50 krmiv pro nosorožce s nadějí, že ho nalákám, ale přišel mi zamaskovaný v podobě růžového slona. A samozřejmě nezbytná žlutá továrna na hůlky. Očekávala jsem i žluté plavky, ale ty nic.

3. Paradoxon

Paradoxon Pisálek fóra

Ja som mal štastie. Kúpil som 6 výbehov a otváral ich po 2.
    Vždy bol ľavý papoušek c++ a pravý Jazierko pre axolotly. Mám 3x od každého. :(

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já jsem zkusila trojku. Jelikož první byl nosorožec, tak jsem jim odpustila i toho dráčka a hrocha. Ale stejně, řeknu vám, je to bída, na to, jak nás dojej.

5. martinika1975

martinika1975 Pisálek fóra

Já taky už kupovat nemíním,žirafu jsem si koupila za oranžový penízky....takže ten nosorožec časem přijde....kvůli jednomu úkolu se nezblázním,nemusím ho mít hned hotovej...

Xenie6161, evainfo a ezzra tohle ocenili.
  6. frufrukat

frufrukat Pisálek fóra

Mohl by mi někdo poradit, nedaří se mi to najít hledačem. Proč je na baha krmivo pro lvy, v podivuhodných výbězích nejsou, kde se to dalo získat? díky za odpověď

maribeja tohle ocenil(a).
  7. Skali

maribeja tohle ocenil(a).
  8. jira1030

jira1030 Pisálek fóra

[QUOTE="bludička49

No a já to už budu dělat stejně, naposledy jsem koupil stáje,anakondy teda opravdu nepotřebuji:D V takové akci , kde si to jeden musí koupit a ne získat v akci ,bych uvítal , kdyby tam nebyli stáje c a ani oranžové.Těch mám opravdu hodně.
    Dejte nám nákup kde si koupíme stáje z kterých budou padat opravdu speciální stáje a nebudete stačit počítat eura.:)

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  9. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Já musím být v nelibosti, protože ať si koupím x chlívů, vždy mně vyskočí jen to co se hodí akorát do lišty. Ale aby rt neřeklo, že jsem škrťa, nějaký ten florenek pustím. Schválně pak poreferuji jak se mi farma "obohatila":D

10. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

zase jsem podlehla, jako několik z vás. Koupila jsem 3 - 1x panda červená, 1x mravenečník, 1x krokodýl. Nic nového, všechny jdou do lišty. Gratulace všem, co se zadařilo.

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  11. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Své penízky marním pouze ve stájbole, však proto nemám ani lva ani bydlícího šneka. Nehodlám dát víc jak 60 florenů. Padni - nepadni. Žirafu jsem měl z tajemna a pak rychle zakoupil 2 stáje za penízky, než to stačili vyměnit za jednu. Na jedné z mladších jsem váhal(málo penízků) a mám tam než jednu. Ale to se změní. Jakmile dorazí na farmu jedna, dorazí za ní zákonitě i další. Však TCH dostáváme dost a dost.

kiki2305 tohle ocenil(a).
  12. Paradoxon

Paradoxon Pisálek fóra

Ja som si povedal že na Bahamare nemám zatiaľ žiadne zviera z TCH (nedávno som začal) tak som kúpil 14TCH.
    Výsledok?
    7x Papoušek C++
    5x Vodný drak
    1x Krokodil
    1x Mravenčiar

13. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Tak jak jsem předpokládal. Vyhozené floreny, co jsem odtajnil, šlo do lišty. Nepoučím se a nepoučím... No ale dostat 7 papouchů
    Paradoxon

jak by mě otrávilo víc:D

14. anvan

anvan Dozorce fóra

Nechtěla jsem, koupila jsem.
    A zbytečně.
    cca 200 florenů v čudu a akorát jsem obohatila už tak dost narvanou lištu - sice mi padly pro mnohé hráče asi zajímavé stáje, ale já nadšená nejsem - novinka se nekonala, ani žádná růžovka. Takže možná příště.
    (Jak to tady čtu, tak moc nosorožců v oběhu nebude...)

15. milostivas

milostivas Znalec fóra

u mě z 20ti stájí růžová panda. 2x růžový slon,2xžirafa(teď už jich mám 5),2x butik,1x dráček,1x hroch(dvaadvacátý :p ),anakonda,nějaký papouch a jeden NOSOROŽEC :) ... takže asi dobrý..nééé výborný :)

16. Levlef

Levlef Baron fóra

450FL investováno, nosorožec žádný, pandama si můžu vydláždit cestu z ostrova na ostrov a v liste je zas o zbytecnych 30 staji navic.

17. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak jsem také odtajnila 4 TCH s nosorožci, a mám dva nosorožce, jeden papoušek XXL, tygr, výborný, to se mi již nestalo dlouho a také dlouho již nestane, děkuji

sisinka, tydýtková a Skali tohle ocenili.
  18. Skali

Já mám ještě 4 kousky na ploše, tož uvidím ráno, co na mě vybafne o_O

Ale radost mi udělalo dneska i otvírání beden [​IMG] :D
    (bedny se Santa Clausem)

Naposledy upraveno: 22/1/18
  19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Před nedávnem jsem se divil kde a v jakých akcích pořád dostávám tolik tajemných chlívků a zrovna jsem zjistil že tydle tajemný věci vypadávají z nějakých beden ze stonku.
    Akorát jsem nevypátral z jakých, protože ty bedny odklikávám bez čtení co je to za bednu.
    Můžete mě někdo navést o jaké bedny se jedná ?

milostivas a sisinka tohle ocenili.
  20. doben

doben Ikona fóra

milostivas a Danielaa25 tohle ocenili.