Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak poprvé koupeny stáje (cíleně, ne za vyhrané a "vykoukané z kina" floreny), jen 10ks. Stačí.
    A bylo v nich /přesně v tomhle pořadí/: krokodýl, plameňák, hroch, papoušek ++, anakonda ++, tygr, hroch, tygr, ŽIRAFA, vodní dráček.
    Tož to beru :)
    Držím palce všem, kdo zkoušejí lechtat štěstěnu.... ať je vaše to, po čem toužíte.:inlove:

2. anculilinka

anculilinka Pisálek fóra

Tak jsem koupila pár stájí, ale jen k vůli tomu, že by mohlo padnou štěstí na krokodýla. Jinak o žirafu nemám zájem, protože mi chybí plod langsatu, který je v krmení.

3. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny vecer.:inlove:.tak z 20 TCH..neviem ci sa roztrhol pytel na cervene pandy a plameniaky ci tigre...ale aspon 2x zirafa a 1 krokodyl tam bol...tak u mna spokojnost..

nech sa vam dari vsetkym...;)

4. Levlef

Levlef Baron fóra

Tak ze 13 stájí pěkně žirafka přicupitala, dokonce i jedni krokodýlci (ty už jsem měla, ale jen jednou) a dvakrát hrošík (taky už jsem měla, ale hodí se) a nějaká šepleť sloni, červený pandy atd, to letělo do lišty. Úkol splněn, dobrou noc :D

5. papulice

papulice Hrabě fóra

už sem se zařekla že žádnou tajemku nekoupím a zase sem to nedodržela,ale ted už opravdu naposled,protože v liště mám toho braku dost a potěší člověka taková továrna na hůlky atd...již nikdy více,mám tu farmu začarovanou a nikdy mi to nedá novinku,vždy si musím hooodně dlouho počkat,nováčci jsou na tom lépe,kamarádka koupí vždy třeba jednu a má novinku,nechápu to...>:(

maribeja tohle ocenil(a).
  6. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

tak jsem odtajnila TS a co myslíte? Papoušek, to je ve 139 kole fakt úspěch. Jen mě to utvrdilo v rozhodnutí NEKUPOVAT

maribeja, Trepifajksl a papulice tohle ocenili.
  7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Postavila jsem do pralesa patnáct zakoupených tajemnic. Snad do rána v klidu dospím, i když jsem zvědavá; moc xD Třeba tam ta okatá dlouhokrká bude a já ušetřím za balíček...

8. jana895

jana895 Perspektivní autor

za floreny z úkolů mám 1 žirafu.Koupení šlechtěnců mě ale stálo 10mega,takže drahá žirafa.

maribeja, evainfo a MatysekKamilek tohle ocenili.
  9. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Tak jsem po dlouhé době neodolala a zakoupila 10 TS, co kdyby se RT pochlapilo a poslalo alespoň krokouše (na žirafu jsem ani nepomyslela).
    A výsledkem je hluboké rozčarování v podobě 2 červených pand, 2 hrochů, 2 červených opic, oranž. hůlek a ještě něčeho, myslím sloni, a jednoho dráčka. No nic, přežila jsem bez něj doteď a přežiji i dál i bez žirafy. Stejně mi toho chybí ještě dost. Úkoly v družstvu budou čekat dál. Na farmě z TS Bogoria také žádná bříza. Ani nemám chuť odtajňovat další lištovky a XL.
    Takže jsem zase na delší dobu vyléčena a dlouho tolik TS naráz kupovat nebudu. Radši si počkám, až klesne cena na trhu a bude to.
    Špatná to strategie RT (a myslím, že nejsem sama nespokojená).
    [​IMG] [​IMG]

10. Sovice30

Sovice30 Rádoby autor

Ach jo, chybí mi bažant a krokodýl a teď i žirafa. Buď mi na ně někdo chodí nebo se mi cíleně vyhýbají :cry:

11. -bobča-

-bobča- Pilný autor

-Skali - rozumím, ale - proč se nedají koupit zrovna nová zvířata - krokodýl, žirafa,bažant, oranžový mlok, různé výrobny, stromy,atd - proč barevné, zvířata - několikrát se stalo, že jsem měla 3 x, 5x .... stejné zvíře, to zamrzí. Kdybych věděla, že si koupím zrovna - to co chci, tak by mě to nemrzelo, jako spousta zvířat, která mám, barevné chovy - které nejdou za nic vyměnit.

maribeja tohle ocenil(a).
  12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-bobča- já tě naprosto chápu. Ale nedovedu si představit, kolik bys za takový chlívek musela zaplatit. Představ si, že by každý chtěl koupit třeba jen tu žirafu - kolik by takový výběh musel stát, aby to pokrylo nějaké ty náklady na hru ? Byla bys ochotná tu cenu ještě akceptovat ? RT musí na něčem vydělat a TS a TCH je zrovna jedna z možností....

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Krásné dopoledne přeji; já ho krásné mám, protože jsem odtajnila těch 15 stájí a je tam, Pučálkovic Amina je vzácným hostem na mé farmě :)

14. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

pro Y_n_O je kráááásná gratuluji

15. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Tak z 15 chlívků: 2x mravenečník, 2x panda červená, 2x lenochod++, slon++, papoušek++, anakonda++, výběh pro pandy růžový, továrna na jídelní hůlky žlutá, ohrada pro velbloudy červená, butik s plavkami žlutý, tygr a - pozor - žirafa! :D
    Radši bych teda krokouše, ale co už... :p

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezkou sobotu všem :) tentokrát bez balíčku, večer jsem nasadila 20 kousků a ráno je klikala po jednom, no byla tam xD

[​IMG] jako královna pod vodopády :p a k tomu vypadli 2x krokoušci xD páni ... se snad těším i do práce, jakou mám radost. Mě to nedalo a ještě přidala 13 chlívků, co kdyby ... ať není tak opuštěná a za chvilku jdu klikat :D

17. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Všem co uspěli v novince gratuluji, já měla 15 chlívků a co myslíte? Nic, nic, nic
    Dalších 10 chlívků a opět nic, tak nevím kolik bych jich měla koupit, aby alespoň jedna novinka padla

Naposledy upraveno: 9/9/17
  18. hroudov

hroudov Veterán fóra

nekupuji, 630 florenů za jednu žirafu!!!!!!! nejsem blázen, už je toho trochu moc, každý měsíc peníze, peníze, peníze :cry:

19. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

na stáje prdím, pokaždé mám smůlu, padají mi výběhy co už mám plnou lištu takže si počkám, však se časem dočkám :music:

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ohrada pro velbloudy oranžová, továrna na koberce žlutá.