Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Dušovala jsem se , že nekoupím, ale jsem slabá. Koupila jsem tedy 2 TS a vypadly kočky a VLK :eek:. Nevěřila jsem vlastním očím,,,

2. AnnaMala80

AnnaMala80 Pisálek fóra

kupila som si jeden a mala som vlka radost velika

3. Jenifer.76

Jenifer.76 Perspektivní autor

koupila jsem 5 stájí:

bobr c++
    krtek
    liška
    pštros oranžový
    vlk

spokojenost :D

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj všem, z druhé podivuhodnosti čáp, to mám radost. Má i mladé na komíně, jsou to fešáci :D, povedli se.
    Teď ještě kohouta a vlka.

badaji
    : úkol s vlkem v družstvu je stálý, to není dočasná akce

mituli: tak to velká gratulace, všiml jsem si, že při koupi nemáš moc štěstí tak teď se vyřádilo, to je dobře, užívej si ho :) je to jen muška zlatá

Naposledy upraveno: 29/11/14
  5. mituli

mituli Polobůh fóra

vzdycky rvu,ze nekoupim ááááá koupim,tak tomu jest i tentokrat,no svete div se-10ts vlk,zaby,2xkohout,2xholub,kocky,krecek,cap proste vsechny novinky,mam z toho mindrak,cim,ze jsem si to zaslouzila,stesti na kolecku a ted v ts,no jen abych to nemela vybrany na dalsich dvacet let,komu se nepodari to co mam navic at si pri od pisne,rada se rozdelim pa

6. .Krakonoš.

.Krakonoš. Perspektivní autor

Tak i já jsem neodolal (částečně), tak jsem si koupil jeden TS a vyšlo mi z něho obydlí pro mývala. Velká radost, protože teď můžu využít maskovací obchod z akce komiks dohoda.:D
    No jo, už mi pere prádlo.:music:

7. Feris1

Feris1 Expert fóra

tazvenuse ahoj moja aj ja som kupil ale preto ze som sa ako ti asi nedusoval tak som nedostal vlka ale aspon ze kohut padol a este liska a skrecok tie isli do listy tak som kupil este jednu a uvidime.

tazvenuse tohle ocenil(a).
  8. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

tak jsem koupil 10x, mám jen jednoho ježka, žába kohout a vlk nepadl, nemám ani jednoho a tak jsem koupil ještě 4x, nespokojenost

lacrima tohle ocenil(a).
  9. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

17 chlívků a vlk žádný :cry:
    Kdybych já zvědavá raději místo 7 odtajnění koupila další,
    tak třeba by to byl ten vlk:(

skalara.v tohle ocenil(a).
  10. badaji

badaji Vážený autor

Pitrýsek47 - Máš pravdu, je to stálý úkol. Omlouvám se všem, špatně jsem koukala.

mituli - Gratuluji a moc Ti to štěstí přeji.

mituli a lacrima tohle ocenili.
  11. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Ahojky,tak se taky přidávám k těm,co neodolali a koupili.Já se tentokrát držela hodně při zemi a koupila na každou farmu jen tři a na tu jednu jen dvě .Na hlavní se vyklubalo jen to ,co už mám několikrát,ale na dvou farmách vykoukl po jednom vlček,takže jsem moc spokojená. :)

švestinka, mituli a lacrima tohle ocenili.
  12. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

za zmínku stojí jen červený ul a světě div se - růžový koně
    padli krtci, čápy - ty už mám. ráda bych vlka :inlove:

13. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

koupila jsem jednu stáj - a kočky.... tka mě to zase přešlo. Zase když koukám, jak to padá, tak snad nebude vlk tak drahý na trhu :)

lacrima a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  14. Feris1

Feris1 Expert fóra

ale bude drahy lebo je v ulohe takze ratam ze bude na maximum

nanyblacks, skalara.v a tazvenuse tohle ocenili.
  15. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj. Měla jsem jen na jednu stáj a vyklubal se krtek -už mám dva, tak jde do lišty. Chybí mi žába čáp a vlk. Doufám že bude zase akce Měnit a darovat. Nový úkol jen tak nedám, zvířata jsem naházela do minulé akce. :eek:

16. m2707

m2707 Znalec fóra

U mne velká spokojenost- 3x na mne ze skály vykoukl vlk:-DDD a ještě dvě stáje nejsou otevřené. Tento víkend je ale záhul na peněženku- stáje, kombajn, lenochod:-DDDD

lacrima tohle ocenil(a).
  17. .[Mišule].

.[Mišule]. Pisálek fóra

Koupila jsem 6 tajemných stájí a získala jsem:

2x čáp, kohout (paráda!), obydlí pro krtka, obydlí pro kočku a Krtutín II: Oranžový .. Za kohouta jsem moc ráda :)

lacrima tohle ocenil(a).
  18. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky všem vespolek ,
    ahoj m2707 ,
    pošli jednoho vlka ke mě , slib mu třeba Červenou karkulku, ale ať se moc dlouho s ní nebaví .
    U mě čáp, krtek , holub a oranžový rybník . Kohouta asi sežral vlk a utekl k m2707.

19. babina51

babina51 Hrabě fóra

Koupila jsem pět stájí-3x kočka, vraní úkryt a VLK.:D:pxD
    FA92 BAHA220

lacrima tohle ocenil(a).
  20. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky babina51 ,
    no prosím ... a pak, že nejsou .Co jsi mu slíbila ?
    :D

michalka59 tohle ocenil(a).