Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Maribeja, prosím tě, co jsou indiáni? Ať dělám, co dělám, neumím si představit, která stáj to je ;).

Jinak já u stájí trpím chronickým neštěstím, takže kupuju naprosto minimálně. Včera zakoupené dva pokusy o zvrácení faktoru neštěstí vydaly oranžové husy a žluté medvědy, tak jsem si jen zopakovala, abych si to pamatovala na příště a pokud by poslali do světa nějaké pro mě přitažlivější zvíře, neletěla nakupovat ve větším počtu. Husí mám opravdu dostatek a rozmnožovat nepotřebují.

EDIT: Xenie6161, díky za vysvětlení, oranž. koně možná opravdu nemám, ale díky tomu, že mám červené varianty, tak jsou na plochu výhodnější a nepotřebuju, děkuju za nabídku :). Musím se kouknout, jestli v liště přece jen nějaké nejsou a jen díky tomu, že nechodí na plochu, jsem si ten vzhled nepamatovala :). A souhlas, pokud by v tajemnu byla žlutá liška nebo žlutý krtek, pokládala bych to za úspěch.

Naposledy upraveno: 19/3/17
    babako, Xenie6161 a Apachie1 tohle ocenili.
  2. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Sovinka: oranžová stáj pro koně, jestli nemáš, můžu dodat.
    Já stále odolávám a další stáje jsem nekoupila a myslím, že mi odhodlání vydrží. Kdyby v těch pěti zakoupených byl alespoň žlutý krtek (jak už psala ptakoun), určitě bych přikoupila.

evainfo, lacrima a Sovinka tohle ocenili.
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, moje statistika: oranžové sovy aspoň, že nejsou žluté ,-))) dál štěstí pokoušet nebudu.

4. flexka

flexka Hrabě fóra

Milí zlatí, jelikož jsem nepoučitelně optimistická, tak pořád dokola kupuju ten balíček na jistotu a pořád dokola se mi RT snaží v utrácení zabránit. Kéž bych mohla říct "již brzy" přestanu kupovat, co nechci. Takže tohle se mi vylíhlo ze 30 stájí - pokud je někdo větší smolař, potěší mě to, ale obávám se, že ne. Já už ani nekleju, prostě normální odtajnění balíčku, jako vždycky...

5. mituli

mituli Polobůh fóra

Milá flexko,co by jsi chtěla,máš tam jeleny,lasičku-né sory,já neumím obrázky ale mám to hodně stejné:wuerg:>:(takhle jsem vypadala po odtajnění.Ale budu spravedlivá mám jedny oranž krtky

6. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Místo avizovaného bizona se narodil oranž.medvěd ,-)) flexka nechceš ho do páru? máš jenom tři ,-))) ale jinak pestrý výběr ,-)

Helena1313, flexka a skalara.v tohle ocenili.
  7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, já odtajnila ten pátý zázrak a jupííí, není to žlutýýýý :D
    Přihopikal jelen :) Možná, když ho pěkně vykrmim, až bude tlustej, a až shodí na podzim (pardon - na jaře) paroží, by mohl trochen připomínat bizóna, že jo :po_O

8. mituli

mituli Polobůh fóra

rybko,rybičko ty jsi dnes samá sranda;)jen počkej až přiletí bizon,ten ti dáxDxD

skalara.v tohle ocenil(a).
  9. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

;)Skalárko, dám ti jednu zdravotní radu: okamžitě, ale okamžitě svěcenou vodu ekologicky zlikviduj(tj. dej do sběrného dvora či čističky). Je to největší neřádstvo - podle nejnovějších výzkumů se právě pomocí kropenky a svěcené vody šířil po lidech mor,cholera,žloutenka atp... Co to udělá s rybkou ani nechci vidět... ;)
    No a já mám na ni také alergii...:wuerg:
    Žádný chlév jsem nekoupil, ale z akce na krchově mám druhého hrocha, drak dal přednost princezně před čertem, grrr

10. iDavis

iDavis Baron fóra

Ako vždy tak ani teraz som žiadny výbeh nekúpil, nemávam v tomto šťastie a príde mi to nevýhodné. FL šetrím na strombolu. :)
    Všetkým ktorí sú presvedčení o výhodnosti tajomných chlievov držím palce. ;)

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak den a půl čekám na florenovou slevu, ono nic, a když mám tajemnice sklízet, přistane mi v novinkách toto :mad:

EDIT: nedopadlo to zas tak zle, druhý chlupáč tam je, nějací barevní krtci taky, růžové slípky a kachny... ale těch 25 Kč jsem mohla ušetřit ;)

12. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

Opět hrůza , měla sem chuť utratit floreny ..takže za 380 fl ...samé oranžové stáje (nejlepší lišky a orel )
    jinak fakt hrůza , opět bez růžovky a bez novinky ..odkrývala jsem po třech a urychlovala za fl..

[​IMG] a tato nádhera pořád dokola ...prostě vyhozených 150 Kč...

13. danielasoviusova

danielasoviusova Perspektivní autor

no po prečítani čo Vám dal záhadný výbech a fakt žiadna sláva,tak šetrím florenty na niečo surnejšie....bizon počká

milostivas, evainfo a Xenie6161 tohle ocenili.
  14. -bobča-

-bobča- Pilný autor

na začátku bezplatná hra , nyní placené akce, když chcete nové zvíře - musíme mít všechno oranžové - PROČ - CHCI NOVÉ - běžte do ............ chci nové za své peníze, vymažte mně. dejte mi vyhrůžku, proč ne bizona - vše oranžové - možná nejsem sama - kdo chce zvířata a ne různé barevné nesmysly ..

jandule, merry_bett a nezbedna77 tohle ocenili.
  15. Janka79

Janka79 Mistr fóra

No tak jsem pár koupila proč to dělám a nedám si pokoj nic a nic a zase nic jen červené slépky těch už je no a jediné co by za to stálo jsou žlutí krtci jinak se nebudu vyjadřovat no jo to už není jen utahování, nedostaneme je všude draho tak bude úplně všude.... :wuerg:Janča

milostivas a evainfo tohle ocenili.
  16. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

dvě stáje - jeden bizon
    tomu říkám štěstíčko :inlove:

17. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

... tak mě oranžové ryby, ...co na to říct...o_O

18. llew65

llew65 Vážený autor

Z 20 TS 6x oranžové a 3x žluté lišky. Oni se v Nemecku přemnožily, že nám je sem cpou pod tlakem? Co takhle poslat nějakého bizona? Nebo aspoň červené chlívky? Získat žluté a oranžové není až takový problém. Jenže to by se tolik na FL nevydělávalo... :mad:

19. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Pustila som ťažko naškrabané florény na jednu TS a mám hľuzovkovú farmu žltú. :sleepy:

milostivas, evainfo a Apachie1 tohle ocenili.
  20. milteska

milteska Mistr fóra

tak já pořídila 3...........první už ani nevím,co bylo,2.oranž kurník-no nekupto ve 109 lvl:wuerg: a třetí dozrává-to bude určitě překvápko Už nekoupím8)