Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -bobča-

-bobča- Pilný autor

tiše závidím těm - co mají bizona - ze 6 stájí - vše - co mám - oranžové, koupila jsem další a opět oranžové ... co dodat, proč se nedá koupit ihned to nové .... :oops:

2. babako

babako Expert fóra

Naprosto souhlasím..

skalara.v, Apachie1 a 43mz66 tohle ocenili.
  3. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Tak já koupila 24 a z toho 2x lasička a 2x jelen , bizon nikde a jinak fuj žlutý o výrobně mléka ve 100 levlu ani raději nemluvím . No ponaučení , příště raději utratím peníze jinak ;(

4. Helena1313

Helena1313 Stará škola

Já jsem pro jistotu, koupila jsem balíček. 2x bizon, 2x lasička, jelen, červení bobři, oranžová liška, orel, sova, medvědi....Jsem spokojená.

5. tucika16

tucika16 Rádoby autor

Dobrá blbosť je táto akcia. Dlho som tajomným chlievom odolávala, teraz som kúpila 10 ks. Od červeného zajaca až po sovy. Zbytočne vyhodené peniaze. Bude musieť zas uplynúť veľa času, aby som do takejto hlúposti investovala. Radšej si zvieratá kúpim na trhu, to sa mojej peňaženky týkať nebude. Pekný zvyšok víkendu

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ježiši - žlutá střižna ovcí :eek: Ještě jedna kadibouda je na ploše a tímto peču na celého bizona -.-

7. kuba899

kuba899 Rádoby autor

gratuluji vsem, ja jsem take nastvany, ze tri ts jsem ziskal tri zlute sovy. To uz snad neni nahoda ziskat tri stejne zlute staje!!!!!!!

8. farmík84

farmík84 Pilný autor

koupila jsem jsem včera tři stáje a nevím co se stalo, ale mám nějak moc štěstí , napřed dráček z netopýří akce a dnes bizon. To se mi nikdy nestalo, abych utratila jen 45florenů a měla novou stáj :D

9. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Stáje zásadně nekupuju už 3 roky, radši si chvilku počkám. Stáje drahé, výsledek nic moc, radši počkám na sazeničky, ty využiji více.

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem dnes marně vyhlížela slevu na floreny... zatím vždycky u TS a TCH sleva byla.
    Mno, Paysafe mám, ještě do zítra počkám jestli se RT vzpamatuje; potom, ač nerada, budu kupovat za tvrdou měnu.
    :cry:

11. abc23

abc23 Komisař fóra

Mě z 5ti tajemných vyšel bizon 1x. Den předtím jsem dala namlít 20ks krmiva, jsem si ho asi přivolala, takže měl hned žrádlo a nemusel čekat jak ty koaly na baha. Taková tragédie to nebyla z těch 5 stájí, mám ještě oranž. orly a medvědy, červený včelí úl, jezevce.. držím palce, ať to vyjde.. hodně tu píšete, že se podařilo napoprvé, tak se nám třeba snaží dopřát.

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Taky mám žrádlo připravené, ale dřív si asi přivolám žloutenku :wuerg:

13. mituli

mituli Polobůh fóra

Hele skalara.v neblbni,pěkně si před odtajňováním umej ruce:D

14. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Ahoj rybičko, jen v klidu, vždyť v té rozlehlé zemi mají žlutou v oblibě, tak nám ji taky posílají ,-)))

Koupil jsem jednoho "bizona" výsledek až ráno.

farmík84, maribeja a skalara.v tohle ocenili.
  15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

mituli - omeju -.- A pak si ještě vypláchnu hubu svěcenou vodou, bo u toho dosti kleju xD
    Edmonde - když ji mají v takové oblibě, tak ať si ji nechaj ;)

16. mituli

mituli Polobůh fóra

skalara.v-to ti nepomůže,já se i křižovala a prd velebnosti,takovej habrajz jsem už dlouho neviděla jako z TS >:(:wuerg:>:(:cry:

17. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

skalaro, za to se ve středověku upalovalo, jakoby Ti nestačily žluté stáje, ještě svěcenou vodu bereš nadarmo:oops:

18. maribeja

maribeja Komisař fóra

Tak můj úlovek tajemna také do žluta ,jen oranžový indiáni to zachraňují ,bez nich bych se neobešla mám jich plnou lištu a k ničemu a žluťásky ty dávám pokud je možno hned pryč při OD a nebo šli do vláčku a indiáni to samé, takže tajemno se mé farmě zdaleka vyhýbá,připadá mi,že čím vyšší level tím více žluté a oranžové barvy a to ještě stáje ze začátku hraní,všem přeji ,aby měli více úspěchu než já :D

19. libakos

libakos Titán fóra

Bude to poprvé co nebudu mít novinku.Koupila jsem dost stájí,jindy 15 a novinka byla. Teď jednou tolik(a ještě trochu) a nic co by stálo za řeč.Balík nekoupím však on se ,,bizon"objeví jindy,třeba zas v novém úkolu jako TS.Krmivo jsem namlela ale asi nemají dobrý čich tak šli jinam;)

20. ptakoun

ptakoun Perspektivní autor

Také jsem koupila 15 stájí a nic, žádná novinka, ani ten žlutý krtek. Myslím, že tentokrát to RT, v honbě za vyššími tržbami, opravdu přehnalo. Příště si rozmyslím vůbec něco kupovat.