Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. iDavis

iDavis Baron fóra

Prehodnotil som svoje rozhodnutie a nakoniec som nekúpil nič. Už ma tieto tajomné chlievy asi prestali baviť. Tých tajomných zvierat ktoré mi za posledné mesiace chýbajú je už toľko, že ten jeden dráčik hore dole mi je totálne šumafuk. Takže asi tak.. ;)

2. Adko*

Adko* Pisálek fóra

biznisrama... 8)

milostivas, Prepperka a prdelka010 tohle ocenili.
  3. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

Tak mam tři dráčky.

4. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak z 30 chlívků žádný dráček, nevím co se děje většinou stačilo koupit 10 a novinky se objevila, ale teď nic. A ani s tou láskou to nestojí za nic. Tak nevím asi půjdu spát. Dobrou noc.

5. sora270

sora270 Rádoby autor

Tak nakonec z poslednich dvou koupenych 1x dracek. Celkem koupeno postupne 32 chlivku. Docela smutna bilance ,utraceno 480 Florenu za jednu novinku. Porad lepsi nez 630 za balicek. :) Ale jsem rada ze konecne mam dracka uz jsem mela cerne myslenky.:):):)

6. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

sora270 - a co předsevzetí že už další nekoupíš? xD Gratuluju k dráčkovi. :)

Já zkusila 3 výběhy, moc jsem toho nečekala, tak jsem toho taky moc nedostala. I když na druhou stranu 2x oranžové opice a 1x butik s plavkami žlutý - to není tak špatný vzhledem k tomu že ani jedno jsem ještě neměla. Jen ty oranž opice by mi stačily jen jedny, ale je možný, že až se z toho vyspím, tak ráno zjistím, že fakt jsou jen jedny.

7. irísek1960

irísek1960 Expert fóra

No tak já koupila za 2 sms a prd - dráček nikde a ten chybějící hroch jakbysmet.Zato mravenečníků a plameňáků mám hafo

8. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Dříve jsem kupovala TS po 25 ks, a většinou se povedla novinka, když ne, po pár dalších (třeba 12ks) se to povedlo. Poslední 3-4 akce s tím už mám problém a utratila jsem víc než za jistotu v balíčku. Pochybuju že mi na farmě měnili "náhodné číslo" (např. podle trhu), myslím že utáhli šroubky. Asi se na to příště zvysoka, a novinku už zkoušet nebudu. Však ona časem přijde. 3/4 stájí z TS šly do lišty, za ty prachy je to na nic. Tak bohatá nejsem. A kdo chce moc, nemá nic. :)

9. immortal67

immortal67 Expert fóra

Kdyby aspon obcas hodily akci,kde se ty novinky zužitkujou,ale když na to dojde tak je potřeba celých 5 kusů.Tak se nám to hromadí,je to k ničemu,ale příště jdem a prostě to zas koupíme.Je to taková forma herníhosebemrskačství.V liště mám za ty roky věcí na 6 farem,místa nějak výrazně nepřibývá a zvěř a stromy se hromadí.To je u nás a u nich se hromadí prachy za FL.Nj ale nehraj to po těch letech co.

10. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Světe div se! V aktuální akci Podivuhodný výběh jsme oba dostali (Kristýnka i já) po jednom Vodním dráčkovi!!! To je poprvé, kdy se nám oběma podařilo dostat novinku (koupil jsem celkem 5 podivuhodných stájí, kolik Kristýnka, nevím).

11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Koupila jsem postupně 5-5-2-2 celkem 14 TCH a novinka není. Dál jsem nepokračovala, však ona někdy přijde. Z minulých TCH jsem měla jednoho hrocha a postupně jsem získala tři další, tak nemám strach, že dráček nepřijde. Hold nebudu mít úkol hned, ale až za čas. Takto jsem rezignovala i na TS a za čas získám vše, co chybí

12. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak já jsem nakonec povolila a koupila dvacet tajemných.Mám dva dráčky.Ostatní žluté a oranžové.....ani nevím co.

13. sora270

sora270 Rádoby autor

Diky ale nejak moc se netesim.... za ty prachy.:):) Ja vim jsem desna ale priste koupim jen 10x a vic ani tuk.:)

14. Podrazec

Podrazec Rádoby autor

ty diamantovy ukoly sou opravdu jen za 2 hvezdy? nebo je to preklep? :)

milostivas a evainfo tohle ocenili.
  15. ezzra

ezzra Hrabě fóra

ta jedna farmarska minca v diamantovej ulohe to skutocne je ceresnicka na torte..xD

milostivas, olivka1180 a evainfo tohle ocenili.
  16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den. tak to je úkol od každého něco a líbí se mi to ;) .... zvířátka sem stopla před trhem a rychle zahnala do maštalí, přestože mě ráno klikl počítač a čtu to až teď. Bizona určitě chci, jen ještě nevím jestli se rozhodnu pro jistotu, nebo zkoušet po pár chlívečkách ...
    se to někdy vážně prodraží :sleepy: a snad dojde i sleva na balík FL :p

17. Persefone

Persefone Aktivní autor

Nějaké výběhy určitě koupím, ale taky váhám, jestli kupovat po částech, nebo raději rovnou vzít balík na jistotu. Posledně s vodními dráčky se mi to docela prodražilo, koupila jsem hromadu stájí a nakonec mi stejně nezbylo nic jiného, než koupit balík na jistotu, protože jsem toho dráčka zkrátka chtěla.

Nevím, jak u vás, ale já už mám možnost vyrábět bizonům krmivo. :p Výroba jednoho mi trvá 05:06 min., ale v informacích k akci je 11:20 min. Tak teď trochu nevím, na čem jsem. :music:

milostivas, maribeja a evainfo tohle ocenili.
  18. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Persefone: Vyrábět krmivo pro bizony mohou od včerejška všichni. Jinak k tomu času krmiva... v informacích je to správně 11:20, runna na stromě ubere 10%... tj 10:12 a turbo mlýn 50%... tj 5:06 ,-)

milostivas a švestinka tohle ocenili.
  19. Baroland

Baroland Ikona fóra

Bííííízon za 630...bíííízon za 630...neváhejtéé,nebudéé.8)

milostivas a dasa1143 tohle ocenili.
  20. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Hned jak jsem si všimla krmivo pro bizony tak už jsem tušila zradu a už je to tady. No něco koupím, ale balíček určitě ne, buď bizon bude nebo nebude, dráček taky zatím není. Spíš by mě potěšilo, kdyby mi RT poradilo kde tu havěť mám ubytovat, aby byla pěkně na slunci a čerstvém vzduchu a ne v liště.