Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

šebejda: Dobře, tak já ho tedy pokárám.... spíš RT. Oni si asi myslí, že jsme vemena a nevšimneme si, že do vlaku stále nezařadili chlévy a výrobny psů, myší, žab a koček. Už jsou to dlouhou dobu obyč stáje a šlechtí se, tak by tam měly být jak je napsáno v OFI..... oranž, červ a růž chlévy + žlut a oranž výrobny (nikde není uvedena vyjímka). Tímto prosím BA popř MOD o zapracování tohoto požadavku do reportu k "vlaku". Díky.

2. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Mně vlak dovezl žlutou sýrárnu, zpětná vazba k výrobně myší.

EDIT: Casey27, určitě to nebyly předchozí tajemnice - žádné mi nezbývají, navíc tyto byly označené specificky "tajemný náklad + římská číslice". Florenové jsem koupila pouhé dvě a naštěstí jsem si to zapsala, neb jsem z výsledku nadšená nebyla, dostala jsem oranž. chameleony a pásovce. Takže v tomto omyl vyloučen. Myslím ale, že tam může být nastavená maličká pravděpodobnost a když dokáže někdo otevřít v jediném koupeném chlívku lasičku, tak já jsem ve svých cca 25 vlacích otevřela sýrárnu... no, ta žlutá byla kauf 8).

Naposledy upraveno: 29/11/16
    Trepifajksl tohle ocenil(a).
  3. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Sovinka: A nebylo to náhodou z TCH z akcí nebo za 15FL? Tam myši i psi jsou.... to vím, ale z vlaku jsem na ty čtyři zvířata nenarazil a neměl sem těch nákladů zrovna málo ,-)

EDIT DANKA722: Sýrárny tedy beru ze svého seznamu zpět ,-) Díky za info.... já místo nich dostával čápy ,-)

milostivas, Sovinka a DANKA722 tohle ocenili.
  4. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

syrárne - žltú aj oranžovú mi vlak priviezol, ale psy, myši, žaby, mačky v ružovom asi nemal nikto:music: a asi ani hydranty, rebríky a krabice

no, bocianov som mala aj ja veru dosť, ešteže nenosili detixD

5. šebejda

šebejda Veterán fóra

Já vláček bral jako příležitost uvolnit si lištu a doufal jsem v novinku, popř. v růžovku. Poslal jsem určitě 150 vláčků ++ (nepočítal jsem to). Beruchy přišly 3, růžovka 1 a to bobři. Trochu závidím růžovkářům a beruškářům v příspěvčích výše, kterak jim to napadalo. Akci přesto hodnotím tak, že jsem téměř nic neinvestoval a sem tam něco získal, tak že "U mne dobré" :p

6. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

doben jsi moc hodný, ale už mám vlastní menší kolonii (14) :p

krakoramaja tvůj příděl růžovek lze opravdu pouze závidět. Gratulka 8)

EDIT: Ještě dodávám statistiku z dcerčiny farmy, dnes odkryla poslední výběhy a radost z berušek nezkazil ani ten bordel okolo, i když trošku brblala, že chtěla ještě jednu růžovku :) Já to hodnotím tak, že vzhledem ke stavu její farmy jí přibylo dost oranžových výroben, které neměla (to žluté je samozřejmě na poslání zpět, tak snad příště). A navíc si už zakládá vlastní čapí kolonii xD

Chlévy vylepšení II: Oranžové8(bobři, 3x osli, 2x pštrosi, 2x včely)
    Chlévy vylepšení III: Červené4(kozy, 2x slepice, včely)
    Chlévy vylepšení IV: Růžové1(pštrosi)
    Výrobny vylepšení I: Žluté8(kotlárna, kozí mlékárna, angor.vlna, guáno, 2x prach.peří)
    Výrobny vylepšení II: Oranžové10(prach.peří, guáno, vraní úkryt, 2x stříhárna ovcí, 2x lanýže, 2x kozí mlékárna, kotlárna)
    Habitat pro ledňáčky1
    Čapí hnízdo5
    Labutí jezero3
    Obydlí pro želvy3
    Beruščí hnízdo1

7. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Robinela1 - Taky jsem se tomu divila, že se tak daří, možná to odstartovala růžovka pštrosů z párty kola, proto jsem nelitovala florenů a posílala a posílala. Expres jsem už zažila jednou někdy zpočátku, ale to jsem toho v liště moc neměla a tak jsem taky nic moc nedostala. Pamatuji si, že jsem tehdy usilovala o parfumérii, kterou jsem jednu získala a asi 2 továrny na plachty. Jinak nic co by stálo za řeč.
    Jo a když tu čtu o čápech, tak ty jsem do výčtu zapomněla dát. Bylo jich 6, tudíž celkem 96 vlaků a poměr klesl na 1:13,7.
    Nehledala jsem nejlevnější řešení, vždy za 410 plus jeden žlutý nebo oranž k tomu a doplnila kurníky, když bylo potřeba. Poslední dobou se v odměnách roztrhl pytel s tajemnem, tak vše nad počet 4 šlo do vlaku.

milostivas tohle ocenil(a).
  8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak já mám zatím jen tři uprděný růžovky (pštrosy :D, a pak kačeny a krávy :sleepy:- mno....takovej bobr, ryby nebo něco hodnotnějšího kdyby bylo...) a to jsem jezdila za zlatky jak blázen :(
    Ale ještě nějaká šance je, bo v liště se válí 61 nákladů. Jen nejsou kam dát, když jsou všude ty bobule :(
    Beruny zatím 9x :)

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :) si tentokrát s jezírkem moc nepohráli ... takový bez života a dráček vypadá jako akvarijní mloček, sem je kdysi pěstovala v růžové a tmavě vínové barvě :p ... to mě bavilo. Určitě toho mločího dráčka chci, ale jestli koupím jistotu nejsem tentokrát rozhodnutá, protože už minule byla jen ta jedna a za 630 FL je to docela předražené ;). Předtím vždy byl minimálně jeden kousek navíc.

10. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jé, Vodní dráček...
    tak snad ho někdo získá a nebude škrt, ať na trhu nevystojím důlek jako u Lasičky :sleepy: Prostě nejsou... i kdybych jich alespoň 10 koupila dobrovolně... No a žeby mi z TS nějaká lasičkovitá stáj vyskočila? Ani náhodou

Naposledy upraveno: 5/1/17
  11. iDavis

iDavis Baron fóra

Nejaké chlievky kúpim, ako aj minule pri hrochovi, ale nebude ich veľa tak snáď sa aspoň na tých pár pošťastí. :)

12. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásný zasněžený den Přátelé...

Tak jsem myslel že budou v novinkách choboti a ono zase ne?
    Místo toho vodní dráček (Axolotl Mexický) tomu se totiž nejvíc podobá farmářský hybrid.
    No vůbec se mě nelíbí, tolika zvířat je na světě a tady se stále objevují obojživelníci, hmyz atd.
    Ještě bych prosil blechu či žížalu nebo veš?
    Ach-jo​

13. slechtajara

slechtajara Vycházející hvězda fóra

Taky se mi zrovna dvakrát nelíbí,kdyby raději dali třeba zebru,nosorožce nebo žirafu,tak bych snad něco koupil,ale takhle zas nemusim mít hned všechno.

14. burds

burds Titán fóra

Tak tentokrát koupím stájí určitě míň než obyčejně.Axolotl se mi nelíbí.Farma se ted místo na zvířata dala na hmyz,obojživelníky a podobnou havětˇ.Existuje spousta normálních tropických zvířat např.lev,žirafa,zebra,nosorožec atd.Tohle zvíře si mne prostě nezískalo.

15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Kupovat nebudu, počkám si.... Floreny šetřím na recept na MJS... ještě 10.000 bodů :(

16. pigi1313

pigi1313 Osvícený autor

Souhlasím s vámi je spoustu jiných a krásnějších zvířat a ptáků které mohou tento hnus nahradit:(:(:(.

17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Patrně nám házejí to co by bylo kdyby korálového ostrova bylo...
    Ono to dá práci (nedivme se) načmárat růžového mloka a ještě k tomu převést do animací GIF souborů.
    Bůh ví co nás čeká příště?

MatysekKamilek
    Jedna marmoška je na cestě.
    A když nezapomenu pošlu i zítra atd,atd...

Ne že je budete prodávat klucí...
    :D;)

18. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásné odpoledne, tentokrát se opravdu tajemný chlívek nepovedl. Po nějakém vodním drakovi opravdu netoužím. Šlechtajara má pravdu. Žirafa by se mi moc líbila a určitě bych nějaký chlívek koupila. Tato akce mně neoslovila a nic nebudu kupovat. Všem, kterým se toto zvíře líbí a touží po něm, přeji ať ho získají. My, kteří ho nemusíme, budeme mít ušetřeno na něco dalšího, pěknějšího.

19. felis01

felis01 Rádoby autor

No jo no, potřebují dorovnat ostatní druhy živočichů. Savců a ptáků už je moc...

A příští novinka na Baha bude moucha tse-tse 8)

Naposledy upraveno: 5/1/17
  20. doben

doben Ikona fóra

Taky se mi moc nelíbí, navíc složení krmiva taky není ideální, protože nemám aktivovaný leknín a kvůli tomuhle ho odemykat nebudu. Takže uvidím, jestli koupím pár TCH kvůli růžovce.