Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

koupila jsem poslední 4 a objevil se kohout, tak takový štěstí jsem dlouho neměla. Mám všechny novinky a ani jeden křeček.

skalara.v a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  2. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Pro vyšší levely je škoda dávat Floreny do TS nebo do TCH, málokdy něco pořádného dostanou, dle mého mínění RT dobře ví že vysoký level sice bude brblat ale hru neopustí, za to u nových hráčů do RT neví a tudíž jsou úspěchy u nižších levelu zaručeny, to samé je i u dalších věcí za Florenny, třeba párty lístky, . Z toho vyplývá jediná věc u které je jistý úspěch, za floreny jak psala liliana3222, kupovat jen kombajn a turbo mlýn .8)

3. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahoj, škoda, že nejde kino....mám jen 11 florenků, tudíž mi to nevystačí ani na jednu stáj.....na vlka si počkám....ale mohl by být třeba v nějakém úkolu, jako třešínka na dortu....príííma hru všem.

4. Madulka_cz

Madulka_cz Dozorce fóra

Dobré ráno.
    Jak jsem velká, tak jsem "antiinteligentní" a nepoučitelná. :sleepy: Včera jsem si koupila 3 TS a z nich mám 2x liška a 1x kočka. Ikdyž jsem si zanadávala, nekoupila jsem si ještě 3 TS ?? Hlavně, že říkám, nééé, nic nekupuj a potom klik v nákupním středisku a ještě si pěkně pomačkám myší na + až z toho vyleze číslo 3 a dám koupit. Při mém štěstí by se z TS mohly vyklubat slepice a rovnou troje. Když už, tak už, to je opravdu můj sen :D. To bych se tu asi potrhala smíchy. :D:D.

Přeji mnoho úspěchů a pěkný den.

Madulka_cz

5. *-farmerka*-

*-farmerka*- Rádoby autor

Doufám že se poštěstí a chytnu ježka a vlka

6. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak jsem nakonec včera večer 1 stáj koupil a dnes ráno odtajnil další přírůstek do lišty - lišky :D. Tím pro tentokrát končím, ty zbylé 4 stáje se pokusím sehnat někdy příště ;).

evca190, lacrima a Lyzarka tohle ocenili.
  7. milda

milda Pisálek fóra

Hezký víkend všem! Ráno odtajněn chlívek - a v něm čápi! Spadla mi brada až na klávesnici, jinak totiž vždy vyleze nějaký upgrade nebo výrobna, který se dá pořídit v dílně nebo aspoň za Fl (dnešní druhé odtajnění v rámci tradice oranžoví pštrosi do lišty).Tak tentokrát u mně radost veliká! Tak ať se ostatním taky daří.

8. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

moc jsem chtěla kohouta a vlka-ty ještě nemám ve své sbírce-ale z posledních dvou se vyklubala liška a k tomu oranžový kozlík, hm, tak si počkáme do příště anebo jdu rychle koupit ještě jednu nebo dvě, co kdyby na mne nezbylo

9. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Mě se tentokrát vedlo, doufám, že to nezakřiknu ;) Mám žabičky, 2x kohout a padl i vlk. Samozřejmě nějaké chlívky šly do lišty jako krtek, křeček a oranžové chlívky. Všem ať padne co si přejete

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak jsem taky neodolala a 3 koupila, ale nechám se překvapit a budu trpělivě čekat!!! Snad se štěstí usměje a vlčka mi dopřeje!!! Krásný den všem!!!

skalara.v a lacrima tohle ocenili.
  11. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Zdravím,tak já mám končně po dlouhé době radost,protože mám z jedné koupené stáje žáby,které jsem ještě neměla,novinky se mi s pravidelnou železností vyhýbají.Přeji hezký den.

12. zrzulka007

zrzulka007 Zelenáč fóra

Ja som si včera kúpila jeden jediný výbeh (viac florenov som už nemala), nerobila som si žiadnu nádej a dnes ráno.. že VLK, super teším sa, že konečne niečo poriadne :)

fialka40, skalara.v a lacrima tohle ocenili.
  13. rampusak

rampusak Veterán fóra

U mě žabky a červená kotlárna. Mám dojem že vlka chytnem dřív jinde kde není tak vítaný;) Jinak, stonek z nového úkolu, no nevím, já bych příště chtěla řádek co mi srovná všechny řádky na jeden společný čas, něco na 6 hodin, něco na 12, něco na 18, stejně to odkliknu jednou za den a neodchytávám. Udělala jsem aspoň křečky za párty a tam to bylo lepší, padla diskokytka, takže mám všechny 4 a už by na ně mohli dát řádek, ale ten může být nekonečný, bůhví kolik těch pugétků ještě bude. Hezký víkend a ať se daří.

14. farmář-Šimon

farmář-Šimon Pilný autor

"Klika" jako vždy - krtek, kočka, oranžoví koně, oranžové guáno a ještě něco podonýho :( A toršku off - hádejte co jsem naházela za zvířata do předchozí akce - přesně ta, která teď potřebujeme do nového úkolu :p Hodně štěstí všem hazarderům :)

skalara.v, lacrima a švestinka tohle ocenili.
  15. švestinka

švestinka Velmistr fóra

rampusak - velký souhlas se vším co píšeš a díky tobě i bbowling za bonmoty s vlkem - hned je ráno veselejší :))

Naposledy upraveno: 29/11/14
  16. badaji

badaji Vážený autor

Tak to jsem zvědavá, kolik farmářů stihne vychovat 60 vlků do konce akce. Pro vlky je to lepší, protože budou dostávat superkrmivo a nebudou muset se krmit brokolicí, cibulí a špenátem. TS po dřívější zkušenostech jsem nekoupila, ale všem přeji, ať nemusí dávat chlévy do lišty.

17. Baroland

Baroland Ikona fóra

Chybí mě žába - kohout - vlk. Koupím tři kousky,vstávám v nekřesťanských pět hod.,odtajním a jsou tam všichni tři ! Liška-Křeček-Krtek. Že to jsou jiní ? no a co,na naši farmu pasují akorát.
    Dokonalá alegorie - Chytrý RT,hrabe pro sebe a my jim to slepě kupujem

18. -sůvička-

-sůvička- Zelenáč fóra

Zdravím. Tak já měla štěstí z 5 stájí 1x kohout,1x vlk,1x červené ovce zbytek do lišty

19. Carra84

Carra84 Zelenáč fóra

Tak já jsem tentokrát spokojená, z 10 TS - liška, kočka, myš, krtek a holub : ty sem do teď vůbec neměla, a oranž kotlárna, oranž ovčín, bobr, 2x křeček. Jěště sem dokoupila 2 TS. Ani nevím po jaké době mi z TS padlo něco co sem jěště neměla :)

20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Už jsem vychoval 3 vlky

zrzulka007 a lacrima tohle ocenili.