Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

objevtedar15 - je vidět, že jsi farmářský mlaďoch. Mně první 2 týdny a určitě ještě 2 měsíce taky růžovky nic neříkaly a v duchu jsem se divila, proč po nich všichni tolik blázní. A vůbec se nestyď a klidně se pochlub. Až bude BB (šlechtění zvířat), to bude chlubení ze všech stran až až :D Ono tak nějak na tý farmě každý chvilku tahá pilku.
    Fandím ti, připomínáš mi mé začátky.

2. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahojda. Jsem maximálně spokojená, berušky padly hned jako první a jsou moc hezké. Z růžovek nejdřív prasátka, pak včelín a koně, odtajňuji po dvou kusech. Ještě co jsem neznala byli červení bobři, moc hezcí a tak si je nechám na ploše. Do expresu šly výrobny vlny, měla jsem jich něurekom a pak tam mlátím kozí mlíkárny, matrošku je dost. Za mě spokojenost, z těch koní jsem si sedla na kmeny protože je nemám.

Jinak jsem nic nekupovala, vyrábím výrobny a cpu je do vlaku, beruška jako nové super zvíře postačí a jsem zvědavá co bude dělat. Tečky na šátek pro Ferdu?

evainfo, dana9494 a skalara.v tohle ocenili.
  3. objevtedar15

objevtedar15 Pisálek fóra

:úšlechtění mi ani nepřipomínat..jsem už jedno tady zažil při zavedení koček ..měl jsem z asi 150ks sk, našlechtil potřebné do té akce co byla u toho a ještě mi zbyla 2x perská a několik savanovek které jsem prodal ..perské po 2milionech abych měl krejcary a teď by se mi hodilo je mít do těch úkolů v družstvu jak se dohazují protihodnoty:)chtěl jsem je tedy koupit a ouha..cena těch koček je nějak mimo mé možnosti :):)

karbar a Sovinka tohle ocenili.
  4. toyterier

toyterier Rádoby autor

segovia - berušky jsem získala asi na 6. pokus. Ve výrobně jsem si udělala 4 výrobny vajec - je nejlevnější na materiál ;) a klaplo to

dana9494 tohle ocenil(a).
  5. brnensky-zahradnik

brnensky-zahradnik Aktivní autor

Tak vlak jezdí asi 6x denně a vozí samý klenoty :D-čáp, žlutý a oranžový chlívky a výrobny - a beruny nikde!
    Dnes aspon' jako bonus pro potěšení přijeli růžoví osli.

6. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Mně stěžování si zatím pomohlo pouze u kina, tam se promítač nadřízených bojí, zvířata mě mají na háku.
    Ale beruška teda pořád nikde. Otočila jsem vlaků už nepočítaně, nakupuju už za krejcary obsah nákladu a zpátky chodí většinou skvosty. Naposledy čáp, který mi vadí nejméně, neb jsem zatím měla dva kusy, ale žlutá sýrárna, oranž. včelín v závěsu, njn.
    Asi docházím k závěru, že u chlívků jsou to u mě marné naděje i investice reálných, pokud by mi poskočilo a chtěla nějakou novinku. Hlavně si to pamatovat a neblbnout s nějakým příštím zvířátkem, které by se mi líbilo.
    Hroch na Baha mě určitě slyší a ponoří se ještě hloub pod vodu, aby nebyl nalezen podle bublin.

7. alunk

alunk Aktivní autor

Jediné co mně potěšilo, jsou labutě :D Neměla jsem je :D Jinak samý lištovky - odešlu v nákladu žluté včely a vrátí se mi žluté včely xD A to se vyplatí -.-

8. spuntka

spuntka Magnát fóra

Všechno marné.
    Pošlu želvy, vrátí se želva. Pošlu čápa, vrátí se čáp.:cry::cry::oops:

9. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak ja z tech 15 naraz odtajnenych nakladu opravdu 2 ruzovky, z vlacku prvni, kravy a slepice

10. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahojky, berušky stále nemám a to jsem už odkryla asi 21 nákladů z vláčku, ale snad třeba zítra, na noc jich mám připravených 11 kousků :p

evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Sovinka Nech si realne na lepsi... me sousedce, co mela berdy slibene, nakonec padly, takze jsou volne a dostavaji nalepku "Sovinciny beruchy" :)

Sovinka a olivka1180 tohle ocenili.
  12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Teď jsem odtajnila 12 kousků najednou a z toho tři beruny. Co s tím budu dělat, to fakt nevím.
    Další růžovka zatím nedohrkala, takže stále jen ty kačky a pštrosi. Ale nevzdávám to. Stále jezdím...třeba to ještě přijde ;)
    Zatím suverénně vedou čápi a želvy :(
    A další beruny (osmé) a další želvy xD

Naposledy upraveno: 27/11/16
  13. ANRYfox

ANRYfox Rádoby autor

Jsem se rouhala s beruškama a růžovkama...takže samý oranž chlívek nebo žlutá výrobna. A strašidelný včelín nikde. Tak bude co dělat na děsivku. :)

Edit: včelín už je. Díky.

Naposledy upraveno: 28/11/16
    -viliem- a skalara.v tohle ocenili.
  14. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

jupí
    vláček č 41 - beruška č 1
    přehnaná radost nad tak smutnou bilancí
    se přesto dostavila

15. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Matlafous123, jsi moc hodná, děkuju za padáček moc :inlove:, pořád tedy ještě doufám, že nakonec uspěju. Reálné jsem myslela v souvislosti s druhou akcí na chlívky za floreny, koupila jsem jenom dva, protože už z minulých záležitostí vím, tak hlavně ať si to pamatuju na jindy, protože třeba hrošíci se mi moc líbí a člověk by utrácel, kdyby nevěděl, že zase dostane žlutý plavky nebo žlutý hůlky. Za berušky utrácím jen krejcary a ty zase vydělám, to je to nejmenší, jen kdyby se tam nějaký solidnější chlívek urodil. :)

-viliem- tohle ocenil(a).
  16. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Sovinka Neni vubec zac! Zadna nova zvirata k nicemu uz na sve farme podporovat nebudu, ale budu rada, kdyz z nich bude mit nekdo radost :)

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

objevtedar15 teď si počkej na akci Obchoduj a Daruj a budeš oranžovýma chlívkama zasypán, růžovku schovej ta se bude hodit, bobry ještě využiješ. Opravdu si s Noemovkou počkej, každý se rád oranžových zbavuje a rádi ti je pak pošleme xD;)

18. 1wolf999

1wolf999 Perspektivní autor

Ahoj, tak se štestěna unavila a končně padla i na mojí farmu a mám berušky. jupí8)

Naposledy upraveno: 27/11/16
  19. Alice261065

Alice261065 Perspektivní autor

Tak bilancuji, za floreny úspěch 0, v lasičku jsem ani nedoufala, ale hrochy bych chtěla. Přes 100 florenů pryč:cry:. Z vlaku 1x berušky, růžové ovce, pštrosy a rybník. Zbytek lišta, oranžové výrobny vajec fakt nepotřebuji, když mám stromy. Celkově spokojenost. Dcera se mi směje, za půlku odeslaných vlaků má beruny 3x, ale žádné růžovky. Nejsem sysel, jedny stačí.

20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

skalarko, co se divíš, cítí vodu, ale proč ta havět leze i ke mně? A k tomu samá žlutá kačena a rovnou s nimi padne i žlutá výrobna.xD
    Berušek 9 a růžové byly 4, vláčků něco kolem 150.