Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

vláčku 25
    beruška 0
    pštros růžový 1

evainfo, jana563 a dana9494 tohle ocenili.
  2. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak já mám za sebou 13 vláčků, 3 další na ploše+na cestě.
    Cca 6 posledních už jsou celé za krejcary plus pár vyrobených výroben.
    Berušky nikde, úplně první expres přivezl růžové kozy, včera večer jeden (moc pěkný a neměla jsem) červený kurník.
    Jinak žluté výrobny, oranž. kurník a výrobna vajec, 2x želva, spousta věcí jela zase zpátky s dokoupenými položkami do 600 protihodnoty.
    Připadám si jak u čekání na jezevce z recyklomatu. Ke stovce pokusů a vybodnul se na mě. Věřila jsem, že s beruškama mám vřelejší vztah, ale pravděpodobně jde o vztah z mé strany jednostranný, to jsou teda životní prozření :).

Z placených chlívků jsem koupila 2x výběh na vydru (a lasičku, doufala jsem víc v tu vydru) a vylezli mi oranž. chameleoni a pásovec, takže škoda florenů. Docela bych se zahojila aspoň nějakým červeným chlívkem, když červený brouček je pro systém moc složitý, ale ten můj stařec noťas asi umí jen žlutou. :cry:

3. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak štěstí se nakonec unavilo a přijeli růžoví bobři :D Teď ještě dolíhnout poslední 2 TS, ale ať už to dopadne jakkoliv, já jsem spokojená :)

4. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Ahojky,já vláčky nepočítám - cpu to tam horem dolem a berušky nikde-.-
    A z balíčku na lasičky krom jistoty taky nic (žádná jiná lasice), ani co by stálo za to nechat na louce:(

Naposledy upraveno: 27/11/16
  5. iDavis

iDavis Baron fóra

Z mojich posledných troch nákladov vyšli:

1x korytnačia nora (za túto akciu už druhá)
    1x farbiareň: žltá
    1x výbeh chameleónov: červený

Ale lienky mám a to mi stačí. :)

6. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Že oni tentokrát ty balíčky mysleli čistě z dobroty srdce? Nandat tam samé chlívy, které bude kupující moct vozit rovnou expresem zpátky? -.-

7. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Hurá tak už jsem nevěřila a nakonec poslední na louce se vyklubala beruška jooooo nakonec zapršelo :inlove::music:ještě posílam pár pokusů tak se uvidí ale výrobna ani jediná růžová jen ten osel dorazil v růžovém ale nic co potřebuji tak růžovka stávkuje hold si počkám ještě chvilku ...;)xD Trošku to ještě poškádlím uvidíme co dorazí ...Janča
    Takže na závěr 2x beruška za mě radost veliká:music::music:

8. Kačí2

Kačí2 Pisálek fóra

Tak co jsem chtěla to mám, těžko nepoučitelnému radit. Dříve jsem kupovala tajemné chlívky. Vždy po deseti, ale málokdy jsem dostala novinku, tak jsem kupovat přestala a teď jsem se přemluvila a koupila opět deset, co kdyby tam byla lasička.
    Že jsem si raději ty ruce nešoupla do svěráku...... po 6,5 roku hry jsem dostala sovu, prase, kurník, krávu a jiné ptákoviny, kterých mám plnou lištu. Takže RT, opravdu již nekoupím nic, a jste sami proti sobě, že neuvolníte do sklizně tajemných, aspoň jednu novinku. Určitě by byli hráči nevnadění a více kupovali......Za mě-už RT nepošlu ani desetník, kdyby ještě existoval....

9. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Ty musíš být maximalista prostě ve všem xD
    Taky mám u berušek číslo, které začíná trojkou, ale dál už nepokračuje xD Jsem totiž v posílání vlaků hodně ve skluzu, takže to zpoždění doženu dneska. Ale už teď vím, že si u tebe zabírám nějaký ten pro tebe růžový plevel :p Prosím o zaslání seznamu, abych věděla, co loudit :p

10. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Tak mě se zatím berušky vyhýbají velkým obloukem :(. Růžovka jedna, jinak červené a oranžové stáje a výrobny. Ještě něco na poslání mám, tak doufám, že se beruška ještě ukáže.

evainfo tohle ocenil(a).
  11. Mikina59

Mikina59 Zelenáč fóra

koupil jsem balíček za 630 fr. a žádná lasička,kde by měla být automaticky,jak je to možné že tam nebyla,může mi někdo odpověděd

12. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Mikina59,
    stáj jistoty z balíčku na tebe jistě netrpělivě čeká v liště. Ta se totiž dostává rovnou.

skalara.v tohle ocenil(a).
  13. mazurec

mazurec Stálice fóra

Tak právě se mi po odtajnění zadařila beruška,juchů,mám radost :D
    Dohromady jsem poslala asi 5 vláčků a teď ještě další a na 2 stáje čekám co se z nich vyklube :)

Jinak tajemné stáje na tentokráte nekupuji protože nemám naškudlené florenty,jelikož kino se mnou už asi 2 měsíce nemluví

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Druha serie vlackovych tajemnych uz je o nicem, takze lokomotivu necham v depu na priste... jedny berusky z prvni serie staci, i par ruzovek tam bylo, ted zase par staji pro pristi vlaky...
    labuti jezero 2*, kralik oranzovy, japonec oranzovy, barvirna oranzova, chameleon oranzovy, kotlarna oranzova, capi hnizdo...

15. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

Děkuji ;)
    A určitě ty "moje" beruše můžeš nabídnout někomu, kdo na ně mít štěstí nebude, ať má taky radost ;)

16. pigi1313

pigi1313 Osvícený autor

Tak se vyklubalo ..10* Beruška, růžové 1*ovčín, prase, slepice, pštros, 2* krůtník, 3*ryba stáje žádný růžový jo a dvakrát lasička ještě něco dám:):):).

17. abc23

abc23 Komisař fóra

A je tady vůbec někdo, komu padly lasičky z toho balíčku 30ti chlívků za 630FL? Bez té garantované 1 stáje?
    Jsem ráda, že v tomhle mám brzdu, balíčky fakt nekupuji, přijde mi to už dost fl.. Teď by se ty I. a II. upgrady hodily aspoň do vlaku, ale ne teda za takový prachy o_O

18. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Nevím, jestli ještě posíláš, asi ano :) Dávám lenochody C+ (protihodnota 200, tj. pošlu 3 ks a celková cena je 180 000)

19. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Robinela1 - někdo mi tady poradil 1 žluté pandy a 5 normálních pand, celková cena je 140 000.

dana9494, eli2006 a skalara.v tohle ocenili.
  20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tavos uváděl: 1 x žluté pandy + 5x velbloudi - rovněž 140 000 :) Tak až dojdou ty vzácné superchlívy v podobě ledňáčků, vlků, ježků apod, půjdu také nakupovat :D