Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

neuvěřitelné prvních 10 kousků a 2x vlci. U mě neuvěřitelné.

2. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Hm,tak u mě zatím ničehož,což je uvěřitelné.Ať žijí oranž chlívky,jupíííí:wuerg:

3. Linnhe

Linnhe Pisálek fóra

Tak ja som sa trošku hecla a chlievikov mám viac, myslím, že celkovo som z toho vyšla celkom dobre, odtajnili sa mi: žltá striháreň oviec, ružový ovčín, oranžový prasačí chliev, žltá hľuzová farma, žltá striháreň angorákov a oranžový včelí úľ, čo pre mňa nie je nejaké atraktívne prekvapenie, ale tak dúfam, že keď tak, tak sa mi ich podarí vymeniť pri výmennej akcii. Stajne, ktoré mi naopak urobili neskutočnú radosť a skoro som až výskala od radosti boli krtkovia!, ďalej novinka v podobe vlkov, stajňa pre líšky a príbytok pre mačky. Posledné dve ešte boli príbytky pre škrečkov, ktoré boli pre mňa na neutrálnej pôde, keďže už dva mám, ale potešili :) Ešte som premýšľala investovať do nejakých, ale radšej počkám zase na ďalšie akcie, keďže iba škrečkovia sú v ponuke posledný krát :)

4. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Já měla nebývalé štěstí: vyklubal se mi žlutý kurník, neberte to v 92. lvl. -.-.
    Jinak nějaké oranžové stáje a HOLUBNÍK. Na vlky asi nemám nárok!
    Tak se nechme překvapit, třeba ještě padne něco, co potěší.

skalara.v, švestinka a bubák1960 tohle ocenili.
  5. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Poslední chlívek - mývalové,poslala jsem je do kuchyně umýt nádobí.....končím,jdu pěstovat brokolici pro majitele vlčků....

6. Martina12345

Martina12345 Pisálek fóra

Floreny nemám,tak jsem koupila jen jeden výběh a vyklubal se ježek-a šup do lišty.

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ježek je super, toho vyměníš. Já mám lišky, pořád lepší než něco žlutého ...

fialka40, skalara.v a švestinka tohle ocenili.
  8. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Já v 91. lv žlutá výrobna mléka,to je opravdu exluzivní výběh a honem do lišty,nemám štěstí na novinky.:oops:

9. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

jako bys to neznal, že odříkaného největší krajíc. Teď na "Půlnoc" si dáš pozor, aby sis vlka nepořídil, ale co ho když ho chyteš ze "Svítání" a ještě jako odměnu za TOP? To víš, pravděpodobnost ze svítání je malá, možná i nulová, ale náhoda je náhoda ...

10. ANIBAB

ANIBAB Zelenáč fóra

Opravdu neuvěřitelné, 50 příběhů a poslední byl kohout. kolik jich musím koupit na vlka? Už dost!

11. .eiram.

.eiram. Zelenáč fóra

• Prosím nevkladaj viac príspevkov pod seba.Keď chceš niečo dopísať alebo zmeniť,použi u svojho príspevku voľbu upraviť,ďakujem
    když to napíšu slušně tak běžte do háje zase mám za 15 florenů to čeho mám plnou lištu opravdu tam nemůžete dát zvířatka které jsou v kurzu ? Jsem znechucená a nejsem určitě sama ,přemýšlím nad koncem hry .:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

souhlasím taky mě to přestává bavit žádná inspirace pouze zklamámí a zase zklamání :(

Naposledy upraveno moderátorem: 29/11/14
    maminka78 tohle ocenil(a).
  12. liliana3211

liliana3211 Aktivní autor

ja mám taký pocit, že tí, čo kupuju floreny su na tom horšie ako lidičky čo nekupuju, oni vedia, že ked kupim floreny za 10€ neziskam nič a mám na to, aby som kupila zase a zase, maju zo mna zisk aj ked neziskam nové zvieratko,ja som kupila 7 a ked sa nezadarí novinka, nekupujem,,a propo, synova farma a dcerina už padá do zabudnutia a moja čo chvila tiež, škoda invsticii za 4 roky hrania

alexandrakerulova00 a ezzra tohle ocenili.
  13. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

také se mi moc se zvířátkama nevedlo, ze 6 mám 2 křečky, kočku, myš, žluté rodeo takže nic moc, zachránil to červený oslík. Z minula mi chybí kohout a teď ta nová šelmička vlčí. Zkusím ještě koupit dvě a ráno se uvidí

skalara.v a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  14. lenca_85-2

lenca_85-2 Pisálek fóra

zdravim farmari, ja tady na teto farme nekupuju temer nic, asi proto mi vsechny novejsi chybi (ale stejne tak i svisti a klokani). ted jsem se ale rozsoupla, koupila, hned odtajnila a holub... jelikoz to je pro me novinka, nedalo mi to a pokracovala jsem - 2x zaby - neskutecna radost, neb je jeste nemam, pak oranzovi kone (zavahani, zda pokracovat), ruzova prasatka (radost snad nemusim popisovat), pak jsem si rikala, ze je nacase skoncit... no padly mi jeste oranzove kozy nebo ovce, ted uz nevim, tim jsme teda skoncila, ale jsem teda vice nez spokojena:inlove:

Jinak mam taky stejny pocit, ze tam, kde neni zvykem nakupovani florenu to pada lip :wuerg:

skalara.v a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  15. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

ahojky tak ja z 30 TS holub zaby capi lisky krecci bobri kocky kone ruzova prasatka a 2x vlci coz veliky uspech ale kohouti se mi vyhybaji

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  16. anvan

anvan Velvyslanec fóra

5 stájí - 5 oranž. chlívků. jsem 92.lvl - mé nadšení nebere konce. :(

Lyzarka, fany2020 a skalara.v tohle ocenili.
  17. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Odtajněno

Ke štěstí a spokojenosti mě chyběl kohout a teď nový vlk,ale bohužel chybí dáááál,tak třeba z odměn TOPky se urodí.kdo ví

Koupila jsem jen 10 TS a vzešlo:
    Liška 2x,Kotlárna III. (překvapila,ikdyž ji nutně nepotřebuju,mám růžovou,ráda vyměním při akci)
    Kočka,Myš,Oranž,koně a hned 2x - k neuvěření,nevyhli se ani mě :music:
    Krtek
    Čáp ...už můj druhý celkem,první z akčních odměn-radóst
    Žába... taky tak jako u čápa-radóst
    ......................................................

njn,získat 2 chybějící není lehký,tak třeba jindy.
    ať se všem podaří odtajnit co si přejí ;)

evca190 tohle ocenil(a).
  18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak jako vždy - novinky ke mně dochází s tříměsíčním zpožděním (asi jim cpu málo zlateko_O)
    z pěti pokusů: lišky, 2x křečci ( při O/D jsem se jich zbavila a úúúž jsou tady zas), červení čuníci (ti docela potěšili - ale já chtěla růžovou :oops:) a čáp (již 3x). Mám ještě 4x políčeno, ale počítám, že žábu dostanu v lednu, kohouta v únoru a vlka až bude teplo :D

Naposledy upraveno: 29/11/14
  19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

křečky bych úplně nezavrhovala. Jednak jsou naposedy, jedna jich máš 60 do úkolu. Co bys řekla oranžovému včelínu a žlutým kozám plus kachní výrobně?

skalara.v, evca190 a Lyzarka tohle ocenili.
  20. liliana3211

liliana3211 Aktivní autor

takže u mna nesklamalo, nove nič(čo by som aj chcela za 5Ečiek že?kupim na trhu potom,už neinvestujem nič, leda kombajn a do turbo mlyna

nelsonek tohle ocenil(a).