Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Prosím můžete uvést jaký používáte prohlížeč ve kterém nelze dodat stáje do vlaku. Případně zkuste jiný prohlížeč.

2. Milka66

Milka66 Veterán fóra

U mňa prehliadač Chrome, v meste do vlaku naskočiť nešlo, po návšteve Baha pralesa a kliknutí na bočnú lištu s akciami sa to spustilo a ďalší vláčik vypravený.

skalara.v, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  3. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Mně také přijel vlak, vyzvedla jsem stáj, chtěla naložit další zvířenu a nic ani po aktualizaci. Po několikeré aktualizaci. Až po návštěvě Bahy podle příspěku Milka66 a vrácení do města bez aktualizace se v Mozille objevily stáje. Takže další vlak se vydal na cestu[​IMG]

Milka66, skalara.v a evainfo tohle ocenili.
  4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

opera po restartu jo

5. pááájuš

pááájuš Zelenáč fóra

Tak mně se stáje pro vložení do vlaku taky neobjevily - ale stačilo vlézt na jinou plochu a pak zpět do města a už to jde....

skalara.v a petaM2001 tohle ocenili.
  6. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak já také vůbec nevím co mi vlastně ten vlak přivezl (beruška ani lasička, to jistě nebyla) klikla jsem vybrat,něco přeskočilo a bylo vymalovánoxDobjevil se znova vlak k naplnění;)
    Už to vím přivezl mi TS ,musím nasadit a pak se dozvím co to je :))

Naposledy upraveno: 24/11/16
  7. TigerEvza

TigerEvza Zelenáč fóra

tak mě taky nejde dodávat, několikrát jsem aktualizovala, přešla na jinou plochu, odhlásila a přihlásila a pořád nejde

petaM2001 tohle ocenil(a).
  8. Levlef

Levlef Baron fóra

stejny problem jako hraci vyse - po kliknuti na + jen prazda tabulka staji.

aktualizace 3x, zkouseno z Chrome a Firefoxu. Z mobilu testnu Puffin.

EDIT: puffin browser pro hrani na mobilu funguje ... z pC chrome a firefox stale mrtvo

skalara.v, GordonSargent a petaM2001 tohle ocenili.
  9. satelit

satelit Hvězda fóra

Já hodil do vlaku čápa a co myslíte - vrátil se mi jak bumerang.:cry:

10. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Jsem na tom stejně v FF.... komu to nejde, tak vyzkoušejte, jestli aspoň jedna z "cest" nefunguje? U mě to jde např. časomírou k akci. Město, novinky ani bilboard se nechytají a neukáže se nabídka dodávání.

skalara.v, olivka1180 a petaM2001 tohle ocenili.
  11. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Do vlaku chodím přes časomíru k akci, ale z farmy, a nejde mi to na nové ploše s učitelkou - vlak přijede, stáje otevře, ale jsou prázdné - tak jak jste to tady popisovali. Mám to otevřený v gůglu.

karbar tohle ocenil(a).
  12. Levlef

Levlef Baron fóra

Firefox se jakz takz rochodil - a hele, BERUSKY :)))

jediny problem se zobrazovanim tak zustava v Chrome, pres ten proste vlak nejede

Milka66, skalara.v a evainfo tohle ocenili.
  13. khankaaa70

khankaaa70 Pisálek fóra

Mám také problém s dodání.Stáje neotevřu>:(

14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

FF mně od začátku funguje v pořádku a stáje vypravuje, ale chtěla jsem zaplnit řadu obláčků a ukazuje, že nemám žádnou dekoraci. Né že bych to roští nastřádané za pět postrádalaxD

-Kuteno- a evainfo tohle ocenili.
  15. Levlef

Levlef Baron fóra

No, takze pockame az to opravi :)
    z TS s lasickou same poklady: zluty orel 2x, zluta vyrobna lanyzu, normalni orel, jezevec, no jen tak dál :)
    z vlaku berusky, coz je fajn. ted to tam budu ladovat co mobil dobvoli, pac z PC si neskrtnua vsechny ty 15FL zluty nesmysly pojedou vlakem aby se vymenily za dalsi nesmysly :D

tydýtková a skalara.v tohle ocenili.
  16. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Vlak mi dovezl první zázrak - oranžové včely...:cry:

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hurá, hurá, hurá :D Právě jsem dorazila z roboty a povedl se mi vypravit z města 1.vlak (jedu přes Mozillu). Někde na trati byla výluka, bo dle informací místního plátku nějací naši spoluobčané demontovali koleje o_O.
    Jdu se těšánkovat na růžovky :p

18. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím přátelé...
    Tak jak to čtu jsou problémy?
    Já hlásím že mám koleje v dobrém stavu a vláček by rád vesele drandil.
    Ale...
    Projel třikrát a já pořád proč se ten slon tak chechtá!
    Pak jsem odtajnil stáje a pochopil jsem ho!
    Vyměnit nic za nic to se určitě vyplatí, záleží ovšem odkud ten vláček jede?
    U mě už odjel nadobro do... re-mi-fa-sol-la-si-do a taky tam zase zůstane.
    Všem přeji štěstí a nebo pevné nervy!

19. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

anvan Husty, sousedko, husty! Jeste, ze nemam v povaze zavist, uz bych bledla xD

skalara.v Smarja, holka... sundej ty brejle! :eek::D

Je vam to ale fofr - dva naklady na plose (za 3:00 a za 1:40 hod.), za 3 min. prijizdi na nastupiste c.3 dalsi rychlik a do toho jsem vylovila z noveho ukolu Jadeit (oranz.orli) a Granat (plamenaci) a uz vidim, jak to nakonec znovu poslu smer rit a vytrham koleje xD

20. šebejda

šebejda Veterán fóra

Já s vlakem problémy nemám. Mohu jej vypravit pouze z města, ale jde to jako po drátkách. Oproti původním předpokladům do něj jdou nacpat výrobny a tomu říkám paráda. Otázkou je, zda slovo paráda budu vyslovovat i na konci akce, pakli-že mi nepřiveze ty puntíkaté potvory:p