Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mám velkéééé dilema. Hrošíky bych opravdu moc chtěla, ale balíček se mi kupovat nechce. Hlavně kvůli tomu počtu chlívků, už to není kam dávat. Asi zkusím něco pokoupit a uvidím podle situace, jak to bude padat
    xD

robin2151, evainfo a michalka59 tohle ocenili.
  2. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

kocour49
    kde se dají koupit banány za penize?
    Taj. stáje ano, ale banány? to jsem nikde nenašla.

3. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Banány se koupit nedají,ty jsou jen za postup nebo v akci...

4. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Hrošíci jsou nádherný, moc bych je chtěla, krmení mám namleto i pro tygra a plameňáka, jen jsem je ještě nezískala, třeba se časem na farmičce objeví:):):):):)

5. anvan

anvan Velvyslanec fóra

No super - koupila jsem zkušebně tři stáje a jednu odkryla za floreny. A jsou tam hrošíci - kluci jedni ušatí!:)

6. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

já pět a nic buuuuu tak ještě jsem koupila tři a kašlu na to

7. karbar

karbar Veterán fóra

Z kina mám na jeden, tak se necháme překvapit.

evainfo a ell1956 tohle ocenili.
  8. ALDOUSKOV

ALDOUSKOV Pisálek fóra

Já štěstí na tajemný nemám, tak koupím balíček. Třeba přibude i nějaká malá panda, mám jen jednu.

evainfo, ldivacka a ell1956 tohle ocenili.
  9. JánLalík

JánLalík Pilný autor

ahojte..tak ja som chcel povodne kupit jeden balíček,ale 630 fl nedám,to je už zderstvo...počkám si..ved o mesiac budú iste v nejakej acii..

Trepifajksl, evainfo a hviezdička tohle ocenili.
  10. milostivas

milostivas Znalec fóra

hehe..tak jsem koupila dvacet chlífků..a abych si zaokrouhlila floreny tak jsem bába zvědavá tři odkryla hned :p :p supéééér :p červený pandy-teda ty velký,žlutá výrobna hůlek a anakondy clasik... :p jako bych toho neměla plnou lištu :) :) :)

evainfo, jarka112 a tydýtková tohle ocenili.
  11. stěby

stěby Polobůh fóra

Včera jsem se tu naparoval a prsil, jak ze mě Fl nedostanou ani párem rohaté zvěře, a stejně jsem tam aspoň jeden chlív lupnul, aby se neřeklo. Dal jsem ho na plochu a ani nemám odvahu ty papoušky odtajnit :p. Si počkám těch 5 hodin...-.-

12. paeij

paeij Rádoby autor

Já jsem neodolal a hroch z balíku se už rochní na Bahamně. :D Co vypadne zbytku uvidím, zatím se líhne prvních 15 chlívů.

Edit I:
    Tak z první várky 15ti mám Růžové opice, Plameňák, Tygr a Červená panda. Ostatní nezajímavé do skladu.

Edit II:
    Z druhé várky 15ti ještě 2x tygr a 3x Mravenečník. Ostatní do skladu. Takže hroch jen 1x z jistoty. Jinak nic. Tak je u mne tak nějak přetygrováno (mám 9x) a přemravenečníkováno (mám 11x). Kdo jim má stíhat vyrábět krmivo.

Edit III:
    Tak jsem neodolal a ještě kupil 6x tajemnou stáj a výsledek 1x hroch a 1x Červená panda. Celkem mám tedy 2x hrocha. Výsledkem je 11 pro mne "zajímavých" chlívků z 30 + 6 nakoupených. To není úplně špatné, cca 30% úspěšnost. Z toho zbytku budou trochu použitelné oranžové chlévy a výrobny a nejhorší, co opravdu nepotřebuji asi anakondy, ++ slon, papoušek, arašídové máslo a podobně.

Jen těch hrochů mohlo být víc :music: a hodil by se i Plameňák, mám je jen 4x.

Jinak s akcí celkem docela spokojenost, dopadl jsem i o dost hůř.

Naposledy upraveno: 10/9/16
    milostivas, evainfo a kiki2305 tohle ocenili.
  13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím přátelé...

U nás je tak krásně že je škoda sedět doma a tak vyrazíme ještě ven.
    Když tu jsem si všimnu že se to tu hroší...
    A tak jsem narychlo pár stájí zakoupil abych si potom večer mohl zanadávat!
    Ale...
    :sleepy:
    Milá RT mě musí zkazit i tuto radost!!!
    No podívejte...

Dvakrát hroch a navrch dvě růžovky!

Všem přeji krásný den a štěstí při odkrývání stájí!
    Váš Jonsdorf

Naposledy upraveno moderátorem: 9/9/16
  14. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD tak až se mi z TCH vylíhnou "díry", tak budu vědět komu poděkovat xD

15. ananuki

ananuki Vycházející hvězda fóra

Koupila jsem 4x4 TS a získala jsem 2x hrošíky :).

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Kúpil som 5 tajných za florény čo som získal v úlohe za 3 princov a s kina.Vyliahli sa mi 2 x mravenčiar,1 x výbeh pre červené pandy a na záver 2 hrošíci.Tak som nadmieru spokojný.Škoda že mi nepadol namiesto jedného mravenčiara tiger.

17. iDavis

iDavis Baron fóra

Neviem čo to do mňa vošlo, ale pri týchto hrochoch som neodolal a po dlhej dobe nakúpil nejaké výbehy. Kúpil som 4, takže dúfam že aspoň jeden tam bude. Inak by ma potešil aj tiger, mravenčiar a panda, tie ešte stále nemám. :)

18. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Jako nečekala jsem zázrak, ale mít z 8 chlívků 5 x anakondy a 3 x papoušky je dost i na mě, fakt, vykašlat se na to ..

19. libakos

libakos Titán fóra

Koupila jsem 3x 5 stáj ,plameňák,tygři,papoušci a oranž stáje opice,no bude co rozdávat a 1 hrošík z 8mi stájí :)stačí,ještě těch 7 na ráno a už je mi to fuk co tam bude:)hezký víkend a ať se hrošíci ukáží všem co zkusí štěstí:)

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak jsem koupila dvě stáje na zkoušku :p červené pandy a papoušci ... a s tím to chce celý balíček xD ... se už jeden hrošík rochní a ostatní si nechám na ráno, protože nebudu doma a to je dobře :p ... všem moc držím palečky ;)