Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. papulice

papulice Hrabě fóra

ahoj tak já koupila 4x a vykoukl na mne 1 jelen,ostatní nic,pořád toužím po labuti a vydře,ale prostě mě míjejí,prostě na ně nemám štěstí....

hroudov a evainfo tohle ocenili.
  2. doben

doben Ikona fóra

papulice vydru i labuť mám 2x, tak se kdyžtak při OaD ozvi. :)

Naposledy upraveno: 24/7/16
    evainfo tohle ocenil(a).
  3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

doben - šetři si ty své dva chlívečky, je tu určitě řada hráčů.kteří mají vydry i labutě ve větším množství (třeba já jich mám obou víc jak 10 :p), tak se papulice ozvi, pokud půjdou posílat, podělím se - vydry mi padly i teď v akci

skalara.v a doben tohle ocenili.
  4. jirinka39b

jirinka39b Aktivní autor

Koupila jsem 41 TCH a jelena mám 2x a padl můj první jezevec,z toho mám větší radost než z jelenů.Ostatní vše skončilo v liště-labutě,vydry,medvědi a sovy,které si mou farmu obzvláště oblíbily.Kdyby někdo chtěl mohu také darovat labutě a vydry při OaD mám jich spoustu :).

evainfo tohle ocenil(a).
  5. pigi1313

pigi1313 Osvícený autor

jarka112-Když to půjde poslat rád se podělím.

6. doben

doben Ikona fóra

medvánek já předpokládám, že příště půjdou získat naposledy, takže jich bude mít každý plno, proto je potřebuji vyměnit při tomto OaD. ;)

7. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

Zakoupila jsem 13 ks tajemných stájí a zadařili se 1x jeleni, pak nějaká ta labuť, vydra, ptakopysk a další do lišty... Jak to tady čtu, koukám, že při akci O+D bude co měnit xD
    Tak pěknou hru všem

8. brony

brony Pisálek fóra

Koupila jsem jen 7 tajemných stájí , protože na víc tentokrát nebylo a měla jsem velké štěstí - 2x jelen a 3x jezevec.Chybí mi jen mravenečník, ale ten teď získat stejně nešel.

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  9. hroudov

hroudov Veterán fóra

• Prosím nevkladaj viac príspevkov pod seba.Keď chceš niečo dopísať alebo zmeniť,použi u svojho príspevku voľbu upraviť,ďakujem
    ahoj, nové stáje při OD nejdou měnit, jinak sama bych ráda směnila vybraná zvířátka :p

Já jsem zklamaná ze stájí, vždy když koupím tajemnice, tak dostanu jen to co mám a novinky se mi obloukem vyhýbají :cry:a myslím si, že už je hodně přehnané neustále kupovat floreny, protože nejdou získat ve větším množství normálně, a akcí, kdy je potřebujeme je čím dál víc, nejde náhodou v této hře už o to, vylákat z hráčů čím dál tím víc peněz, asi by se chtělo nad tím zamyslet, jestli někdo namítne, že je to pár korun, tak si spočítejte, kolikrát za měsíc těch pár korun to je, :mad:jinak hezkou hru všem a hezký letní den ;)

Naposledy upraveno moderátorem: 25/7/16
    papulice tohle ocenil(a).
  10. beruska31

beruska31 Pisálek fóra

kupila som styri a mam cervene vcely, oranzove orly, pasovca a jazveca toho som nemala tentoraz spokojnost

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  11. papulice

papulice Hrabě fóra

děkuji všem za nabídku,jestli to půjde darovat ráda se ozvu...:inlove:

12. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

No já myslela do směny spíše ty, které šly do lišty, novinky si jistě rádi ponecháme :D

13. bbowling

bbowling Hvězda fóra

V tom posledním úkole jsou ty TBZ a Kr volajakési čudné ... o_O Asi se pajdovi zasekla nula ... :pxD

Naposledy upraveno: 8/9/16
  14. Helena1313

Helena1313 Stará škola

Ahojky, což, o to, milovníkem zvířátek určitě jsem, ale to množství dodávaných zvířátek do úkolů je fakt nehorázné!:(:( Než dodám všechna zvířátka do úkolů v družstvu, budu po smrti. :( RT by se mělo zamyslet, místo nových zvířátek by mělo rozšiřovat plochy, ať máme kde zvířátka chovat.

Naposledy upraveno: 8/9/16
  15. ojfp.

ojfp. Pilný autor

Už zase nové zvíře a nový úkol? Jak píše Helena1313 počty do úkolů jsou opravdu nehorázné!!!! Navíc když z nového úkolu mám ze všech zvířat jen plameňáka :(. Když si koupím TS, ač se vždy zařeknu, že nedám už do farmy ani korunu, jde vše do lišty :cry:. U posledního recyklomatu jsem dávala jen 25 a z více jak sto pokusů jen jeden jezevec a párty lístek ani jeden:cry:. Opravdu nechápu, čím to je, že někdo koupí 5 TS a má 4x jelena - toho mimochodem samozřejmě také nemám-.-.

16. flexka

flexka Hrabě fóra

Každá sranda něco stojí a aby seděl někde tým lidí a makal 8 hodin zadarmo, jsem ještě neviděla. Tak jim klidně na výplatu přispěju. Ale mohli by vymyslet něco jiného, než stále sypat nová zvířata a stromy, protože se to dobře prodává.
    Už to začíná být nepřehledné a hlavně, zatím jsem si během pěstovacích akcí vždycky namlela krmení do zásoby a pak krmila ze svého. Na farmě to ještě jde, ovšem na Bahamě jsou časy tak dlouhé, že pořád nějaké krmivo dokupuju. Ještě jsem nezkoušela turbo mlýn, ale obávám se, že ani s ním, pokud chci mít na ploše zvířenu, tak nestihnu mlet krmení.
    Ceny rostlin vzrostly, navíc nestíhá mlýn, za chvíli budou chlívky akorát prodělečné. A mě pole nebaví, já tak ráda čučím na chlívky a když to jde, tak je mám na plochách a okolo stromy, žádná pole. A pokud chlívky opustí i takoví zapřisáhlí chovatelé, jako já, tak nevím, kdo je pak bude kupovat?

17. Adamiste

Adamiste Perspektivní autor

Upřímně řečeno - nevím, kam se tahle hra posouvá. Stará zvířata nejsou k ničemu, využití je nulové, prodat na trhu se moc nedají - a neustále přibývají nové a nové úkoly na nová a nová zvířata .... Chápu, že z některých z nás takhle dostanou reálné peníze (ze mě ne, investuji max. do kombajnu), ale .... neměla by to být HRA? Ty stále další chlívky už není kam dávat, takže zásoby v liště jsou stonásobkem kapacity farmy. ocenila bych spíše úkoly, u nichž se musí hráč zamyslet, trochu plánovat, kombinovat, přemýšlet - a ne jen tupě nakupovat teoretické šance na nové a nové stáje ....

18. mituli

mituli Polobůh fóra

Ano,souhlasím s vámi dámy,místa málo,vše nahamtané na pár ploškách,děláš jedno tím pádem nemůžeš dělat druhé,já abych se přiznala už ani pořádně nevín co mám a kolikrát a co mě chybí .Turbo mlýn kupuji páč bych tu havět ani neukrmila.

19. rampusak

rampusak Veterán fóra

Stejně většinou chtějí v akcích základní zvířata po ovce nebo prasata a těch mám. Poslední stáj za floreny byl jelen na první pokus a balík na jistotu za 600 a hubičku se mi zdá hodně. Vyhodit 240korun není málo, za to jsou dva měsíce fajn sklízení na jedno kliknutí. Nebudu mít hrošíka, úkoly na zvířata z TS jsem naposledy dojela v kouzelném putování a moc se dál nesnažím. Když ulovím na trhu tak dobře pro obě strany, prodělám a někdo vydělá ale za reál se mi to zdá být stejně zábavné jako genetický domek na SK. Kdo koupí má hrocha a hoďte mi ho někdy na trh. Pořád čekám na mrkev, ne a ne spadnout. Hodně štěstí, já na tuhle akci kašlu též a budu chodit sklízet hřbitovní kvítí.

20. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Došlo na moje slova a Hroch už není pouhou mystifikací ale stává se tvrdou realitou.
    V brzké době očekávám i Žirafu, Zebru, Nosoročce a Surikatu.

Co se úkolu týká, taky mi přijde že to musí být omyl. Za 10 Mravenečníků jen 2600 BBZ a 2400 Kr. ??