Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Stáje mi nikdy nešly - každou novinku získám až po čase, některá zvířátka nemám dodnes (jezevec, mravenečník, červená panda). I teď jsem proto koupila jen tři stáje, spíš kdyby náhodou nepřidupal zrovna jezevec...ale nevydržela jsem a odkryla alespoň jednu za floreny. A byl tam!!! Krasavec parohatý....:)

2. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

škoda slov - ovcí, koz a bobrů mám plnou lištu :-(

3. eliskap123

eliskap123 Zelenáč fóra

dala jsem na to , že v balíčku bude jelení ohrada a koupila si ho, ale ať koukám jak koukám, nikde ho nevidím. Želvy a sovy ty se urodily tak nevím jestli se mi chce riskovat znovu. Peníze netisknu doma a na stromě nerostou na floreny. Je to jen chyták na lidi. Hezký den

ojfp. tohle ocenil(a).
  4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké ráno :) tak ráno odtajněno: pásovci, želvy, labutě, vydry, červ. oslík, červ. pštros, růžový kachník, oranž. orel, jezevec a ještě jelen xD .... jsou vážně nádherní [​IMG] :p ... všem držím palečky ;).

5. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

eliskap123 pokud jsi koupila balíček, tak je jelen rovnou hotový v liště, mimo těch 30, které musíš odtajnit.....to chce pořádně číst než se začneš rozčilovat

6. karbar

karbar Veterán fóra

Včera zakoupeny čtyři tajemné a výsledek?
    Oranžové včely , koně , psy a labutě /už šesté/.
    Stáje se mi hodí ještě nemám dokončeno spoustu úkolů , budu muset asi vynechávat akce a plnit je.

7. alaska.1

alaska.1 Aktivní autor

ahojda,nedá mi to musím se pochlubit-tak jsem v 94levelu dostal oranžovou výrobnu vajec,děkuji jsem štasten>:(

8. AnMaDi

AnMaDi Pisálek fóra

tak ze všeho aspon oranžový medvědi:sleepy:

evainfo tohle ocenil(a).
  9. anica16

anica16 Aktivní autor

ahojte tak z balicku jeleni prisly dva a jeden k tomu ,take prisel dvakrat jezevec a ornz.medved take rybi ruzovka nejake cervene kachny a tak.musim napsat ze to stalo za to.tak si to tu uzivejte a ja mazu spat ceka me jeste treti a posledni 12HOD.

10. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já myslela, že obyč.chlévy už z TCH získat nejde o_O

Trepifajksl a *dareba1 tohle ocenili.
  11. ojfp.

ojfp. Pilný autor

Asi už se nemohli dočkat na příval florenů od nedočkavců za paroháče.

evainfo a Lenushka70 tohle ocenili.
  12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

pche jen co bude chodit pošťák tak budu mít parohy takyxDxDzatím máme pošťačkuxDxD

13. pavca67

pavca67 Expert fóra

tak mi to nedalo a koupila jsem ještě 5 TCH a mam 2x jelena vidím že jsem na tom líp než ti co koupili balíček za 630fl mě to stalo 225fl

14. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

tak mě to z prvních deseti dalo 1x jelena 2x jezevec a orli oranžové

15. jarka112

jarka112 Vážený autor

tak zatial 6 chlievkov danych na plochu,uvidim,co bude z nich po odtajneni vyskakovat :)

16. fialkamakamaka

fialkamakamaka Rádoby autor

Dvě stáje = 2xptakopysk :mad:tím končím

dana9494 tohle ocenil(a).
  17. libakos

libakos Titán fóra

Hezké dopoledne ,koupila jsem 6x5stájí,během odkrytí posledních 5 stájí jsem se dušovala,že pokud tam nebudou jeleni už nekoupím:-(kromě 1 jezevce tam byla zvířátka co mám mockrát:-( xD1stáj jelínků tam byla a jsem ráda,že jsem balíček nekoupila:)Přeji všem co koupí ať se zadaří :)

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Vy brďové, ono mi to dalo jelena! Padám do vejvrtky a snáším se k zemi v dýmu a plamenech! A to na pátý pokus a přežila jsem i žlutej kurník. (Kurnik!)

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Pechfógl - jak žlutej kurnik ? Ten bys přeciš obdržet vůbec neměla o_O
    Přestanu s váma tady kamarádit asi :( Řekla jsem, že nekoupim. Sakriš. Co sem porád lezu načumovat :eek: Podlehla jsem ráno rovněž parohatému šílenství :(A hrozně se teď za to stydím :cry:Koupila jsem 4 kadibudky :oops: Jestli tam ten jelen nebude, budu se cítit ještě hůř :(

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jejda, tak on to nebyl kurník? Tak asi sovinec - ale bylo to žlutý jak Žlutý móře! Hele, já jsem se tak naprdla, když jsem to rozbalila, že jsem na klasifikaci nehleděla. Takže doteď nevím, co to vlastně bylo.