Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. _griss_

_griss_ Pisálek fóra

ja som nekupila ani jednu, kedže kino nejde, nemám FL a realne peniaze za to nedám, lebo čím vyšší level, tak je to horšie, musia motivovať nováčikov, aby vrážali peniažky do hry, zvery kupim na trhu a nemusim vyrábať krmivo,no stmieva sa veru aj nad touto hrou:music:

2. m2707

m2707 Znalec fóra

Z 6 stájí jedny zeleňoučké žabičky a zbytek klasika,takže žabičky už vesele kuňkají a ostatní zvířátka šup do lišty :-DDDD

3. Martina12345

Martina12345 Pisálek fóra

Raději jsem koupila jenom jednu,při mém štěstí a vyklubala se výrobna mléka,to potěší,,že?:cry:

4. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

A já mám exluzivní oranž kozí chlév,to je radosti,v 90lv:(.

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  5. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

koupila jsem tři stáje a výsledek byl ohromující - oranžová prasata, oranžové krávy a oranžoví koně... k nezaplacení :-(

6. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Ahoj všem, taky jsem neodolala a koupila 2. Výsledek- oranžové kachny a vraní úkryt. Mám 91 level tak to byla fakt výhra a skoro zadarmo. Jen 30 florenů. Škoda slov.

7. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

-.-Krásné ráno. Tak já jsem dostala asi šestkrát orlí hnízdo, pár čápů, dva ježky a jednoho kohouta nenažrance. Ten mi přijde jako pomsta RT. Dostaneš novinku, ale je to pátá kolona, sežere celou farmu..)
    Tak jsem tak nějak rozpačitě spokojená.

8. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Přeji hezký den,
    sice jsem věděla, že mě nic překotného v mém 95 levelu nečeká a ani nedoufala, že by se zadařilo, přesto jsem 3 exkluzivity koupila. Získala jsem další ježky, orly a pak něco oranžového...už nevím, co to bylo. Bo stejně šlo vše do lišty mezi ostatní havěť.

Ilonko, gratulačka za růžové rybky k tobě letí...:)

-Ilonka61- tohle ocenil(a).
  9. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Jako většina hráčů chci mít na své farmě všechno, takže jsem neodolala a nějaké stáje nakoupila. Nejdříve jsem trochu naplnila lištu oranžovými chlívky, ale kohout i žabka (která chyběla) mi nakonec na farmě přistáli. Přesto si myslím, že "odpadu" bylo víc než dost. V sekci "herní feedback" je hlasování, jak se nám tyto stáje líbí....mně se tedy přísun výroben vajec, výroben mléka a spousty oranžových chlívků za 15 florenů nelíbí ani trochu..

10. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

nedá se nic dělat jsem farmářka tak jsem koupila - a mám 3x oranž ryby - 2x orla - 2x výrobnu šperků - žábu,čápa a kohouta......tak už chybí jen ten ježek - příště koupím zase už se nedušuju že nekoupím páč to nevydržím
    jedině mě zachrání O-D snad seženu tam protože jinak koupím znám se

11. babička-květa

babička-květa Vycházející hvězda fóra

Ahoj,tak jsem se zařekla,že už TS nekoupím.Stejně mi to nedalo a 10 jsem jich koupila.Mám
    vraní úkryt 2x,obydlí pro mývala,liščí nora,krtek,orlí hnízdo,obydlí pro myš,včelí úl oranžový a červený,kachník oranžový.
    Žádná novinka jako čáp,žába,ježek nebo kohout.Gratuluji všem kterým to vyšlo.

12. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Tak já z cca 10ti stájí, jednou kohout, 2x čáp, 2x kočka - to jde, potom 1x orel, 2x liška

jinak výrobna prachového peří, oranžový kravín - to fakt ve skoro 93 levelu potěší, nechápu, proč toto není odstupňováno dle levelu a třeba i dle ceny taj.stájí. Klidně bych si připlatila i více za jednu stáj, hlavně kdybych věděla, že toto smetí, padat nebude.

13. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

ja som neodolala a kúpila len 1stajňu, dostala som "exkluzívne" oranžové prasiatka. Naozaj ma viac dnes potešilo koleso šťastia, ktoré mi pridelilo dnes motýle, síce už druhé, ale predsa len zadara.

14. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

no vážený...kúpila som dala dalšie floreny po telefone a znova mi vyšli úžasné stajne zase škrečky, vraní úkryt, orang ovčín, orly, báječné stajnexD.....to som mohla radšej ignorovať a ušetriť florenky xD

15. dada378

dada378 Pisálek fóra

Ahoj,
    tak já taky nic moc - měla jsem jich snad 10-12, ale jediné, co padlo a neměla jsem, byly červené včely.
    Jinak oranžové chlívky, tj. k ničemu, nebo "staré" chlívky - 3x krtek, 1xmýval, 1xliška. Všechny ale už mám, takže žádná radost.
    Tj. pořád nemám ani žáby, ani čápy ani kohouta.
    Škoda.

16. věrazmekova

věrazmekova Pisálek fóra

tohle byla nejhorši akce když už chtěji z lidi tahat penize tak at tam daji take věci ktere za to stoji takova vyrobna vajec nebo kozi chlivky že jim to neni blby hrajou to dospěli lide

17. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

křeček a vraní úkryt :D bomba, ale vrány zatím nemam xD

18. hanulinka

hanulinka Zelenáč fóra

Ahoj.
    V akci se vcelku dařilo, tedy pokud se dá poměr úspěšnosti kohoutů 1:20 považovat za úspěch :eek:. Tak teď koukám na náklady na krmivo>:(. Jestli se nebylo lepší podívat před akcí :cry:. Ale tak to chodí, kdo nečte, ať se nediví :D.

19. pavca.s1

pavca.s1 Pisálek fóra

Jelikož na mém florenovém kontě je 1 FL (už velmi dlouho), tak za mě super akce :) neláká mě to aspoň nic koupovat a tím pádem nemusím být ani naštvaná a zklamaná z dalších oranžových koní a jiných chlívků :-D Po přečtení diskuze sem v naprostém klídku.
    Kohouty sem nějak nepochopila. Máme přece slepice a u slepic na kurníku sedí kohout, tak proč je třeba nová stáj z kohoutem? A co je na něm exluzivního? To že mi totálně vyžere stodolu, místo 5 hod jede 8 hod, a zbytečně zabírá místo na ploše. No tak tohle fakt mít nemusím. Nezlobte se na mě, ale za mě NE ve všech směrech. Nevidím v tom nic dobrého a přínosného pro farmu.

Lukyn5 a rakra tohle ocenili.
  20. liliana3211

liliana3211 Aktivní autor

všetko je o ťahaní penazí z hráčov, o nič ine nejde,,len silná osobnosť odolá nekupiť floreny za real peniaze..ale je to na každom z nás, a BP o tom vie,že skor odide hráč z hry, ktorý je v 30 leveli, ako te, čo je v 90 leveli, ale zase zaraba na nováčikoch, čo ich ešte hra zaujíma