Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

danger11 Jednoduchá pomoc! Při OaD můžeš lištovky prodat za fůru krejcarů systému!o_O Pravda, nějakej ten FL tě to asi stát bude, ale to nejduležitější, lišta bude zase zářit čistotou a můžeš opět nakupovat TS!xD

RT by se měl nad svým konáním opravdu zamyslet! Při rychlosti zaváděných nových šlechtících zvířat, bude ziskat novinku čímdál obtížnější! Na barevný chlívky jim každej z vysoka kašle a na výrobny tuplem! O zavádění oranžovejch sov a medvědů nemá cenu ani diskutovat.To je fakt terno, získat je!:p:p

Naposledy upraveno: 5/3/16
  2. iDavis

iDavis Baron fóra

Ja si nekúpim ani jeden TCH, dôvody sú 2: 15 florénov mi je za to veľa a aj tak sa čoskoro tieto zvieratá objavia v akciách a druhý dôvod - nedostatok miesta. Kedysi som mal plán, že si dám na plochy z každého výbehu 2ks, no teraz pri tom počte zvierat to je takmer nereálne, keď chcem aj pestovať na poliach. Chcelo by to na tie zvieratá naozaj nejakú novú plochu, napríklad nejaký statok.

3. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Pokud něco chci, je to ale o náhodě a přitom mně je dána možnost jistoty, volím tu jistotu. Je to pak výhodnější než pořízení pár stájí a zase pár stájí a výsledek stále nejistý a mnohdy nulový.

Všem krásnou slunečnou sobotu a hodně úspěchů při odkrývání tajemných stájí [​IMG]

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hmmm to je fakt krásná jistota, skoro zadarmo!:p Nenažranost nepodporuju!:eek:

5. ell1956

ell1956 Komisař fóra

tak jsem odtajnila a novinka není..:oops:...vykoukly na mě oranžový chameleon, oranžová husa a lanýžová farma, vše mám, tak zase příště;):)

6. elliška11

elliška11 Zelenáč fóra

tak jsem neodolala a utratila florenove uspory a z 6 staji - oranžové slepice, kohouti, kivi, 2 barevne sovy a ... JEZEVEC ! :) přeji všem hodně štěstí

7. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Na přání mého nejstaršího neštovicemi obaleného dítka jsem koupila jisty balicek TCH. Co z toho? Krome nestovic tak jeste na 4 tydny (vzhledem ke dvema dalsim detem), vylezlo toto. Jsem spokojena:)
    JEZEVEC - 2X
    MEDVED oranžový - 2x
    SOVY oranžové - 1x
    SOVY žluté - 3x
    VČELA růžová - 1x
    Labut 3x, oranzove chlivky, kivi 3x, vlk......

8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

• Prosím nevkladaj viac príspevkov pod seba.Keď chceš niečo dopísať alebo zmeniť,použi u svojho príspevku voľbu upraviť,ďakujem
    Tak ze 3tího ledňáček.. půjde do výměn... :)

denich: Jej, neštovice... tak ty máme naštěstí vybrané. :)

Naposledy upraveno moderátorem: 5/3/16
    dannger11, evainfo a tomokoco tohle ocenili.
  9. denich

denich Vycházející hvězda fóra

No ja jsem na ne cekala celou školku a dostal je az v druhe tride zrovna v den naseho odjezdu na hory (jarni prazdniny), tak jedeme kam? Ano farmarit a kupovat TCH:)).
    Jsem zvedava jestli si je ten zbytek preda...

Jinak - jeste vyskocila zluta mlekarna, zluty vrani ukryt, oranzove kravy...

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

V tom případě tam postrádám klokany a pštrosy, které řadím mezi obzvláště vyvedené a podivuhodné.xD

11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

• Off Topic, príspevok mimo témy vlákna
    Denich:
    tak to je "super"... nám takhle se osypal kluk ve školce, v den odjezdu na školku v přírodě. Dostali jsme kačky zpět a koupili mu DVD přehrávač... Druhý je chytil od něj a mudr jsem 3dny přesvědčoval, že je má taky... dokud se neosypal celý, tak tomu nevěřila. Mates je měl loni...Měl jít na oslavu narozenin... :( taky nešel. Mezi Vánocemi tel z KHS, a jste ohroženi žloutenkou E... odběry, týden preventivně doma... jo bingo.. :) Zlatý neštovice!

1robinsonka1 a tomokoco tohle ocenili.
  12. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Hezké odpoledne všem;) Já raději volím jistotu. Už jsem ve věku kdy chci mít svý jistý:D:D

13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

To je teď nějaká nová strategie od RT, dávat každý měsíc nové zvíře ?
    Jako fajn, v odměnách z akcí je tajemných chlívků tolik že si ty novinky postupně doplňuju (už mám i labutě a ledňáčky) ale jinak tomu nějak nerozumím. KAM to mám všechno jako dávat ?
    V akcích se začínají dost neodhadnutelně oběvovat zvířata které třeba ani nemám, takže ani netuším které mám vytahovat z lišty abych si udělal případnou zásobu na strejdu náhodu.

Přidejte 5 ploch čistě jen na chlívky, a nebudu mít problém třeba ani se žížalama, beruškama nebo třeba mouchama.
    Podivuhodné podivuhodnosti už nekupuju několik let. Stejně se budou dát vyměnit během pár dalších O&D, tak si můžu počkat.

Z několika odměn z akcí, mi padly i růžový, takže mi ještě rád někdo dá třeba Mývala za růžové Hrochy nebo Antilopy.

14. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Koupil jsem si jednu stáj za floreny získané z družstva, to jsem konečně ukončil nějaké úkoly, co tam někde vzadu trčely věčnost a čekaly, až si vzpomenu. A zjistil jsem, že kromě několika časovek, jsou to už jen šlechtící a úplňkové. Copa o ty, ty mám šanci teď zredukovat, ale ty šlechtící...tak ty budou strašit hóóódně dlouho(při mém štěstí na vyšší šlechtěnce). Za 3 hodiny se tedy dozvím, co a jak. Chybí mi poslední tři zvířátka a ty UP. Jo, ještě jsem tam posadil 2 výběhy Vodnáře a v liště čekají 2 Svítání. Tedy, kde jsem toto splašil... Asi z úplňkových. Gratulka všem, kdo jsou za vodou a mají novinky. Já ty prachy dal ve čtvrtek do tištěného slova, tam jsem k neudržení... No, jo, ale moje obrknihovna už taky mele z posledních míst;)

Naposledy upraveno: 5/3/16
  15. blondmary

blondmary Magnát fóra

dlho so otáľala a nakoniec som neodolala. Tri tajomné výbehy som postavila a tajne som dúfala, že tentokrát jazvec, labuť alebo vydra
    zavítajú do mojej ZOO. A znovu nič. Vlk, pštrosie vajce oranžové :( akurát Bárbie koníky potešili :).

16. polacka

polacka Baron fóra

Koupila jsem podivuhodný výběh. Získala jsem vraní úkryt žlutý. Koupila jsem znovu podivuhodný výběh, poprvé co hraji hru jsem ze zvědavosti urychlila. Získala jsem vraní úkryt žlutý. No neberte to, prostě skvělý úspěch... Jsem již 96 level.

17. Vero.nika82

Vero.nika82 Perspektivní autor

2x žlutá výrobna vajec a oranžové slepice...co tím RT chtěl říct? >:(

18. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Přidávám se 2x žlutá výrobna vajec, na co? Máme přece stromy. To si z nás už opravdu jen dělají legraci? Po těch letech mám dojem, že nevědí co s farmou. Tahají z hráčů peníze, dávají nesmyslná zvířata, která není kam umístit. Co takhle místo nových zvířat vybudovat ZOO. Mimochodem, jsem LVL 101, takže už něco pamatuji, hraji téměř od začátku

19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Bezejmenný - zřejmě to nebude o tom, kam ty máš dávat chlívky, ale o tom,
    kam RT dá těžce utržené peníze. V tom má určitě jasno.
    Bez tak potřebné havěti pro farmu jako je např. jezevec přece nemůžeš správně farmařit.
    xDxDxD

20. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

chameleon, kachny II, ptakopysk hrůza a otrava.
    ve 101 LVL fakt úspěch - Díky RT, jen tak dál