Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. sirchose

sirchose Analytik fóra

To už není farma ale Noemova archa,ještě nemám předchozí stáje a už nám zase hrnou nové,hlad po penězích je obrovský.
    Přemýšlím jestli tuhle společnost nevlastní taky náhodou Babiš:p:p:p

2. laumars

laumars Aktivní autor

KiQuSiQ Zlaticko , a preco len nechces , ved kup zopar , ked uz mame aj floreny lacnejsie o 25% :)

3. Inoxia

Inoxia Pisálek fóra

To se nám to sype nějak moc rychle, jedno nové zvíře i stromy za druhým.... :eek:

silviec, Veselka a evainfo tohle ocenili.
  4. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Ikonka jezevce je hezká, ale na tom velkém obrázku s brýlemi vypadá spíš jak nějaký mýval nebo něco úplně jiného.....Nicméně nemám ještě ani labuť, ani vydru, a to tajemnice nakupuju dost, ale jelikož mi vrchnost nechce nic přidělit, tak zůstanu při zemi. Za 15 florenů dostat žlutou výrobnu vajec jako minule ....děkuji, nechci.

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jako obvykle se TS nezůčastním a počkám až jezevce s vydrou získám při nějaké budoucí akci!:eek: Vyléčil mně zisk užasných podivností při současné akci!:p

6. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Ahojte,
    vyzkouším štěstí a pár chlévů, čili 5 koupím. Přesně vím jak to dopadne....jezevec se mihne jenom o fous a já dokoupím další 2. Opět budu v očekávání, že by už...... a ono nic.......pak si řeknu, že buď má noru tak hlubokou nebo mu nevyhovují naše dnešní podmínky.
    Je stále zima a svojí aktivitu moc neřeší, což se projeví i na mé farmě, ale i tak neztrácím naději, bo teploty se střídají, možná ze své nory vykoukne i mě....:) a když ne, tak jdu do 10 ks zakoupených. Pokud bys opravdu chtěl být na mojí farmě, budu o tebe pečovat jak nejlíp umím, určitě dostaneš spešl krmivo hned na poprvé. Na to další si budeš muset počkat, až se kola mlýnu dotočí....

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] No RT to začíná brát hodně "hopem" a dost tlačí o_O ... i když poslední akce jsou vážně hezké, ale většinou se nové věci bez nákupů nedají získat :sleepy: a také "kino" úplně odstavili .. toť malá pomoc, ale už pro dobrý pocit pár florenů by bylo fajn :p. No asi se zařadím do fronty hráčů, kteří už nemusí mít vše :oops: ... a po ročních zkušenostech, že se mi bez "jistoty" nedařilo ... není nad čím váhat, ať už je to TS, nebo BB, či jiné podobné akce .... [​IMG]ale jsem ochotná přispět na dobrého "instalatéra", který jim dokáže konečně povolit ty jejich kohoutky xD :D :p ...

8. ell1956

ell1956 Komisař fóra

tak já v tomto štěstí nemám vyhýbá se mi obloukem, jak stromy, tak i stáje, ani tentokrát jsem tu labuť v akci nezískala........nevím nevím a jak psala evainfo, tak kino už dlouho stávkuje, tak budu taky.......jeden za všechny:mad:;):):)

9. p-eetra

p-eetra Vážený autor

taky odmítám kupovat další stáje. Ještě nemám labuť ( ale líbí se mi oranž. medvědi) :)
    ale kvůli nim si to rozhodně kupovat nebudu - časem určitě postavíme

evainfo a šamanka. tohle ocenili.
  10. šamanka.

šamanka. Pisálek fóra

Ani se nemusím koukat do křišťálové koule, tutově na mne čeká žlutá výrobna vajec, jak je mým zvykem. Takže děkuju nechci. Ani Expres už nejezdí, abych mohla takové poklady poslat někam...

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ani labuť nemají dodnes všichni, natiož vydru a jezevec - normální pohádková bytost. A že jeden za všechny? V to nelze doufat. Vždycky se najde dost a dost stávkokazů.

Trepifajksl, bill a evainfo tohle ocenili.
  12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jééé já bych rád kazil, ale mám pouze 1 floren a za reál nekupuji a to nemám ani labuť ani vydru tak nebude ani jezevec ,-)

skalara: ale jsi závislák :D

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

K čemu je ten brtník dobrý ? Mám je na ploše tak zřídka, že je mi fuk, jakou barvu mají. Ani kdyby byli puntikatý, tak je mít nemusim. Jezevec je sice hezký, ale poněkud se mi prodražilo nedávné šlechtění, takže pro tentokrát ne [​IMG] Rodina má také své potřeby (a ne malé, že). Od osmého je v kalendáři další šlechtící akce, což jsou další finance v luftu [​IMG]
    Nejsem ropný magnát, ani poslanec [​IMG]

14. doben

doben Ikona fóra

Nic z novějších než pásovec kromě žlutých sov nemám a po této akci ani mít nebudu. Nechápu, proč bych měl dávat za 1 chlívek, který chci 630 florenů. No a co, že k němu dostanu 30 náhodných, ty nechci. Prostě dokud RT nezmění nějakým způsobem cenu, tak kupovat nebudu. Strom dám na plochu a až vyroste, tak ho sklidím. Zvířeti musím napěstovat suroviny na krmivo, umlít krmivo, nakrmit, sklidit, vyčistit. Samozřejmě, že já nic nepěstuju ani nemelu, ale kupuju na trhu. Jenomže pak na zvířeti vydělám méně. A kupovat tajemné v naději, že získám něco z toho co nemám mi přijde zbytečné, protože za chvilku to bude stejně cenné, jako jsou teď třeba vlci.

15. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Kupovať určite žiadne stajne nebudem, nemám labuť, nemám vydru, nebude jazvec a úloha v hale zostane nesplnená.

16. šebejda

šebejda Veterán fóra

Začíná mi to lézt na makovici:wuerg:. Každou chvíli nové zvíře:wuerg:Není ho kam dát. Pravidelně kupuji balík na jistotu,ale už mne to začíná iritovat:cry:. Abych udržel trend hry, jsem tlačen k dalšímu a dalšímu utrácení reálných peněz. Nechci nové stáje, nechci nové stromy ale nechci ani i nové plochy. Hra se rozvíjí, ale proboha RT, polevte. Jsem ochoten pustit chlup, ale jestli to takhle bude pokračovat, přestanu hrát. Principem každé hry je mít a dosáhnout všeho. Pravidelně kupuji měsíční kombajn a mlýn, SK při šlechtících akcích ale ->sypání peněz do novinek mne už začíná totálně štvát. Hra mne baví, ale její čím dál vyšší hamižnost mne nutí k zamyšlení, zda pokračovat:wuerg::cry::mad:

17. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

šebejda: ahoj, na to je dobrý Chocholoušek,-) jaká hamižnost, třeba nemají ani na výplaty :)
    Když někdo koupí tak koupí, to je jeho věc, principem přece není mít všechno najednou a kdo si počká ten se dočká...vždyť kolik je stájí, stromů, které byly nedostatkové a teď jich má pomalu každý do deseti, tak si hraj a na koruny hoď bobek, třeba přistane kaolínovi do hnojiště xD

18. dronty

dronty Zelenáč fóra

No taky jsem došla k poznání že balíček není zrovna terno.Sakra se prodraží.Tím končím.Koupím po pár volných a uvidím co padne.Míň bolí žlutá vejcárna za 15 florenů než za 630.

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Kdo nechce kupovat, tak přece nemusí ;). Já kupuji pravidelně 1-2 tajemničky (stromy i chlívky), kvůli tomu překvapení. Finančně se to zvládnout dá a někdy padne i úplná novinka a tím větší z toho pak mám radost :).

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

EdmondDantes Náhodou bobků mám dostatek,protože jsem se dal na velkochov myšaků a slonů! Přebytky nyní prodávám za 400 kr kus na trhu!:)
    O balíčku si myslím svoje! Zadarmo drahej!o_O