Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Maiki239

Maiki239 Pisálek fóra

ze 6 TS: výrobna šperků žluté, mlékarna oranžová, labutě, kiwi, vlci, želvy.

2. Kuca16

Kuca16 Rádoby autor

Já mám nějaký štěstí z dalších 2 TS se mi vyklubaly labutě:D a kivi ty jdou do lišty, těch mám habaděj. A stejně jsem ještě jednu koupila ;)

3. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny dobry vecer...tak mne sa vydry vyhybaju oblukom s 40 TS...nic sa nekonalo..1x oranz.sovy...a 2x labut tu som nemala potesili...na O&Đ som poslala jezky,bociany,zaby..kurcatam a kto nemal a ani nechcem napisat kolko ich mam zase v liste,.

ale snad sa este niekedy zidu,ked dojde ich cas,,,vsetkym gratulujem komu sa zadarilo..a ja si pockam nabuduce,,zas nemozem mat vsetko..u nas krasny zasnezeny vecer..a uzite si vikend

4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Potvrzuju, že štěstí je hodně unaveno....dosedlo i na mou farmu [​IMG]

5. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj alonuška,
    tohle je chyba, která je nahlášená k opravě.

6. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

gratulace všem, co jim to vyšlo. Já zase nevydržela a koupila taj. stáje a jako obvykle, zase nic. Asi čim jsi výše, tím máš menší nárok. Docela se mi tahle teorie už potvrdila. Jsem v lvl 100.

7. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

tak mi to nedalo ...četla jsem jak se vám daří no tak jsem koupila deset kousků a farmo div se ...mám dvě vydry dva lednáčky růžový králíky...volejme sláva a tři dny se radujme:D

8. kotule

kotule Pilný autor

Tak jsem koupila tři stáje - žáby, pštros oranžový a VYDRY xD ohromná radost :p

9. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Já nekoupila ani jednu TS ,chybí sice i labuť,ale nějak v poslední době nemám to silný neovladatelný nutkání,abych musela mít každou novinku hned.Ani nevím proč,snad je to tím,že si čím dál víc uvědomuju,že jde jen o peníze,ale z něčeho ta hra fungovat musí.Takže si počkám až bude TS zase někde v odměně,nebo až mě bude chybět třeba 5 nových zvířátek,pak bude větší šance,že vypadne i z malého počtu koupených TS.

Chodím se sem kochat,kdo měl to štěstí na novinku z jakého počtu TS a samozřejmě přeji všem hodně štěstííííčkááááá :)

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný večer :) vidím, že se vám daří. Ze dvou zkušebních TS přes noc padly žluté prasátka a ovečky, tak jsem ráno šla pro balíček. Pár žlutých a oranžové stáje, žáby, čáp, kivi, kotlárny, ledňáček, želva 2x, oranž. sova, červená kotlárna 2x, ptakopysk, labutě, oranžové husy, pásovec a ještě jedna vydra xD. No možná mě to ráno zláká a koupím pár stájí :p.

11. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Dlouho jsem odolávala, včera koupeny jen 2 TS, ze kterých vylezl ptakopysk a ježek. Dnes jsem koupila dalších 7 a zrujnovala své florenové konto. o_O Už se těším na to napětí při odtajňování.;)

12. Bumbalinda

Bumbalinda Pisálek fóra

Já běžně TS nekupuji. Ale tentokrát jsem se "plácla přes kapsu" a koupila 20 TS. A byla jsem řádně ponaučena. Nepadla mi ani jedna z posledních třech nových stájí. Takže já se zase vracím k tomu, že nebudu TS kupovat. Dřív nebo později se stejně každá novinka bude dát bez problému získat při OaD, jen si musím počkat ;)

13. Monicka79

Monicka79 Vycházející hvězda fóra

Tak já koupila 21ks a co stojí za zmínku je jen 2x Pásovec a 1x Or. sova jinak nic :cry:

14. Brumík

Brumík Aktivní autor

Jo taky jsem se nechala jako vždy nachytat. Takových stájí a nic kloudného. Nejvíc mě dojmul kurník.Není labuť, není vydra.Nejlíp padá to,čeho má člověk dost :)

15. dragojan01

dragojan01 Rádoby autor

Tak dnes jsem.si koupil Floreny a taky stáje 3x. Ateď jen 5 hodn čekat držtemi palce farmáři a budu vás i informovat.:D:)

Danielaa25, evainfo a alaska.1 tohle ocenili.
  16. petrasimpaj

petrasimpaj Pisálek fóra

Ahoj tak ke žlutým sovičkám přibyla vydra,labuť,čáp a pásovec,za mě spokojenost;)

17. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Nikdy som nemala a asi ani nebudem mať šťastie či v chlievoch či v sadeničkách, preto som spokojná s výsledkom - nekúpila som nič ;)

18. Petulka707070

Petulka707070 Zelenáč fóra

Tak ani já po dlouhé době neodolala:) Koupila jsem celý balíček - ptakopysk, vlk, vydra, želvičky, pásovec, kivi, labuť, kohout, oranžové sovičky + nějaké ty barvírny, kravín, peří, vejce ;) Ale každopádně velikánská spokojenost. Všem držím pěstičky, ať se Vám daří!

evainfo, AnMaDi a alaska.1 tohle ocenili.
  19. alaska.1

alaska.1 Aktivní autor

tak konečně vydra a jako bonus 2x or.sovy 1x žluté sovy a druhá labut, tak jsem konečně spokojenej:)

Naposledy upraveno: 24/1/16
  20. .Krakonoš.

.Krakonoš. Perspektivní autor

zakoupeny pouze jedny stáje, protože jsou dost drahé :D tak snad budu mít štěstí

tydýtková, tomokoco a evainfo tohle ocenili.